Alla inlägg under juli 2009

Av Kaspara - 21 juli 2009 09:29

Er bare innom i all hast for å si, at vi kom hjem med danskeferja i natt etter tolv herlige sommerdager i Danmark. Nå må vi få handlet inn melk, brød og pålegg til frokost her på hjemmebane, hevet ting i vaskemaskinen, besøke søte, gamle mamma som lengter seg skakk etter Gutta Boys og kanskje får vi bloggbesøk hos oss i dag eller morgen av en av bloggerne mange av dere kjenner, og som jeg aldri har truffet "live" før. Familien hennes og hun selv er nemlig i Sandefjord noen dager nå. Sier ikke mer, hi, hi!

Bare vi har kommet litt mer i orden, kommer det innlegg om: 


* Hytta på Sjælland

* Kaspara besøker Valby (Så du reportasjen i Boligliv????)

* Kaspara går amok blant retrosengetøy

* Funn fra gjenbruksbutikker i Danmark

* Familien som alltid er innom " Tiger".

* Oppover Jylland hjemover

* Noen dager med campingliv

* Bloggtreff, om det blir noe av

 Håper dere har glade, solrike dager og nyter Livet med stor L!

Gleder meg til å se hva dere andre bedriver for tiden!ANNONS
Av Kaspara - 5 juli 2009 14:27

Her om dagen løp ungene og jeg  innom bruktbutikken min, og der snappet jeg med meg tre stoff med tanke på lappetepper. Det blomstrete vil også være nydelig i skjerfene jeg syr.

Vel ute kastet jeg et blikk på vindusutstillingen og bråstoppet. Den nærmest petroleums-farvede vasen ropte meg inn igjen. Kunne verken stå for farven eller formen. Den måtte flytte inn i det Kaspariske hjem.

For noen dager siden fikk jeg en søt forundringspakke i posten av bloggeren Esmaralda. (Har du ikke besøkt bloggen hennes, så ta en tur innom da vel. Tror hun har tatt en pause nå i ferien, men det finnes jo mange tidligere innlegg.)

Overrasket og nysgjerrig pakket jeg opp, og det nydelige rød/hvite gavepapiret skjulte mye spennende! Se på hestestoffet dere!  Jeg drev jo med hester, sprangridning og traverhester i ungdommen, og hadde min egen hest også en stund, så dette var vel midt i blinken! Har sett noen frodige, fantastiske lappetepper hos www.Lutterlagkage.dk  med et og annet hestestoff innimellom. Kanskje det blir en og annen hest i et Kaspara-lappeteppe framover også.

Ellers var mitt nye bekjentskap med bladet "Kreative kvinner" et hyggelig møte. Her var det mye inspirasjon å hente, og jeg har virkelig koset meg med det bladet. Gutta Boys fikk Pez til samlingen sin, jeg fikk et hårbånd for varme stranddager i hvitt/ oransje og enda var det mer morsomme ting.

Himmel og hav, snilleste Esmaralda; det var veldig morsomt å pakke opp, men altfor mye, kjære deg!!! Tusen, tusen takk! Gjett om jeg skal kose meg med de ulike tingene!

Om dagene nå blir det lite bloggetid. Hele huset har ferie, så jeg kan ikke sitter der i min egen lille "bloggboble". Det har blitt lange, late stranddager og sene milde sommerkvelder. Det ser ut som mange andre også tar bloggingen litt piano nå sommerstid. Jeg lover å komme sterkere på banen igjen til høsten.

Et og annet innlegg blir det enda, men noen dager står maskinen urørt, og andre sommeraktiviteter får råde.

Håper dere koser dere og nyter denne årstiden, og at sommeren blir akkurat som du har drømt om!!ANNONS
Av Kaspara - 3 juli 2009 23:24

I dag, 3.juli fylte eldstesønnen 8 år. Det har vært en dag han har ventet lenge på. I rundt 20 dager nå, har han hatt en avkryssningsliste på rommet sitt, og talt ned til den store dagen. Så var den her, endelig!!!

Det er rart å tenke på at det er åtte år siden, han jumpet ut i verden. Vel, kanskje ikke akkurat jumpet.......28.5 timer tok selve fødselen som legen konstanterte var en "risikofødsel", før han forlot  fødestua etter å ha hilst. Mannen min føk etter den hvitkledde og lurte på i all verden hva han mente med dette??? Risiko for hvem ?????  "For barnet" var svaret. "Moren klarer seg alltids..."  Legen var ikke fornøyd meg hjertelyden, og selv var jeg jo også en relativt voksen førstegangsfødende.

Men omsider etter at dag og natt var gått over i en ny solfylt julidag,  kom det en litt redusert pjokk ut i verden. Han hadde sååååå masse mørkt hår!!! Det var helt stille.....ikke noe gråt, og han hang som et slips over armen til en litt stresset jordmor som løp raskt avgårde med den lille bylten. Han hadde slukt så mye fostervann, og noe av dette måtte de få opp. Heldigvis  var  alt fint ellers, og da de kom tilbake med han, så han seg nysgjerrig og våkent rundt. Barnepleierene var SÅ opptatt av den langhårete frisyren hans, og danderte og ordnet den etter alle kunstens regler. Det kunne nesten virke som de lekte seg med hårspray og gele, der lillemann kom inn med DEN hanekammen etter å ha vært med de søte barnepleierene en  tur.

Fremdeles er han langhåret, og den glade, kjærlige gutten han er blitt liker fotball, lego og Pokemonkort.  I dag har han blitt behørig feiret.

Det startet med synging oppover trappene til annen etasje til morgen i dag. Kaspara var iført sort  rastaparykk og svigermors nord-afrikanske rosa kjole.

Far i huset hadde stråhatt, mens lillebror synes han var blitt litt for gammel til den slags...og overlot dette til barnslige foreldre....

På bildet har jeg rappet far i husets stråhatt, for rastaparykken ble svimlende varm etterhvert. Så var det brus, melkesjokolade-nonstop og pakkeåpning. Star Wars-lego sto høyt oppe på ønskelista.

Etterpå ble det frokost i hagen. Friske norske jordbær er selvskrevne her, for eldstemann har alltid vært selveste jordbærgutten.

Far i huset hadde fri i dag, slik at han kunne gjøre morsomme ting sammen med gutta, mens mor i huset kokkelerte i fred og ro. Vel, litt kjønnsrollemønster, ser det.....men jeg trives best ved grytene av oss to voksne.

Bursdagsbarnet hadde bestemt menyen som var hjemmelaget pizza, sjokoladekake, jordbærterte og smuldre-epleform med vaniljesaus.

Klokka 16 kom familie på kalas i hagen, og det ble spising i skyggen i utestua og fotballkamp på gresset foran huset.

Da alle gjestene flere timer  senere hadde  reist, fortsatte vi kosen i hagen med godis og spill, før vi begynte å rydde inn puter og dyner, etter å ha hørt tordenbrak.

Ganske flott; en fin dag ble avsluttet med salutt!

Til slutt til alle som måtte være gravide, og synes 28.2 timers fødsel høres skremmende ut; fødsler er magiske verken mer eller mindre!! Fem minutter etter at eldstemann tittet ut i verden sa jeg " jeg kan godt gjøre dette igjen!"  Det skjedde også fjorten måneder senere, og bare tre timer tok det før en illskrikende minstemann entret verden.

Ha en god natt alle sammen!
Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se