Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

Frodig interiørbok

Av Kaspara - 30 juli 2009 20:56

Da jeg var i Danmark handlet jeg interiørboken " Personlig stil mellem kitsch og klassisk" som er utgitt  på Aschehoug forlag. Den er skrevet av Line Jensen og Tina Schou og med fotografier av Hans Ole Madsen.

Opprinnelig ser jeg at den koster 299 danske kroner, men jeg fant den på et tilbudsbord til 99 kroner. Boka er morsom å bla i. Den er glad og frodig, og viser syv unike hjem. 

Her får dere en smakebit!

Ha en lun kveld inne! Her regner og blåser det, og det er godt å ha tak over hodet og kroe seg i sofaen.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Persil,ja

30 juli 2009 21:58

Jo, den är fin! Jag har den och bläddrar gärna och ofta i den! Så skön avslappad stil! Ha det gott i sommaren! Här har varit superfint väder idag men det känns som att det är sista versen. Det tror jag alltid då augusti närmar sig...

 
M by M

M by M

30 juli 2009 22:29

Hei!
Så mye fint da! De sjerfene med knallbra!
Så Nr.9 er din søsters verk? Så gøy! Jeg kommer nok innom der en del siden hun også samler med seg hvitt opalglass. Koselig med slike små orginale butikker!
Jeg har også parkert meg selv i sofaen...grusomt vær! Jeg er redd for de stakkars plantene mine...håper ikke vinden river de med seg. Jaja...får håpe på bedre vær til helgen selv om det er meldt dårlig. Uansett har jeg planer om å låne oppskriften din på olivenboller og drikke litt fransk rødvin til dem i helgen.
Klem fra M

http://www.marieverden.blogspot.com

 
Scandinavian Retro

Scandinavian Retro

30 juli 2009 22:55

For en herlig bok! Elsker slike bøker, så denne må jeg prøve å få tak i. Ha en fortsatt fin kveld, og kos deg med boka:)

http://scandinavianretro.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

31 juli 2009 00:39

Den boka har jeg også!!! Kjøpt i Danmark på ferie for noen år siden og den er virkelig inspirerende!! Moro å se den igjen hos deg!
Skjerfene i innlegget under var jo superdupersøte og som vanlig har du satt sammen de fineste kombinasjoner av farger og mønstre! Her blir det ikke mye sying om dagen. Bordet er demontert og blir ikke satt opp igjen før gulvet er ferdig. i dag har vi strevet med å flytte den gamle peisovnen i jern og det var sannelig ingen enkel oppgave..puh! Vet ikke hva som var mest sotete jeg, meg eller pipa..Man kan vel si det slik at det syntes på oss at vi jobbet svart hihi!!! Men gud så moro det er å skrelle vekk den stygge parketten og se det nye gulvet som stadig dekker mer av arealet her. Nå skal jeg øyeblikkelig krype til køys! Hvis jeg får sove da..Det blåser og stormer ute og jentene er jo på speiderleir i Sverige i dette uværet så hønemammaen i meg holder meg nok våken en stund. I morgen skal jeg se om jeg kan få tatt noen bilder av det nye gulvet.
I dag har det bare blitt sporadiske pauser foran skjermen. Dessuten er vi alle fryktelig stresset over lillepus som har vært utsatt for et uhell og skadet poten sin. En fremmed katt har bitt henne og brukket foten og veterinæren kunne ikke gjøre noe fordi bruddet lå så komplisert til. I morgen skal vi til ny røntgen og er forferdelig stresset og lei oss fordi vi frykter det verste..Har jo hatt henne siden hun var 10 uker og vi er så forferdelig glad i henne alle sammen! Nå må jeg finne dyna men vi snakkes snart! Klemmer fra Kardemomme!

http://husetvedbekken

 
Ifralahell

Ifralahell

31 juli 2009 07:52

Åhhhh- så fine bilder! Så deilig med MASSE farger. Du har en fantastisk fin blogg som gleder og inspirerer meg! Titter innom deg igjen!

:) IfraLahell

http://www.ifralahell.blogspot.com

 
Ida

Ida

31 juli 2009 22:00

Åh, så mange superkoselige innlegg fra deg - siden sist jeg var innom! Fargerikt, inspirerende, glede og spennende! Synd med skapet fra Danmark - det var virkelig lekkert! Men det var nok ikke 'ment to be' ;-D

Ha en fin helg! Klemmer

http://putitinabox.blogspot.com

 
agneta

agneta

1 augusti 2009 12:43

Åhhh, så många fina norska bloggar, som svenska Agneta har hittat idag!! Underbara bilder!!

http://wabisabihome.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

1 augusti 2009 18:51

Hei Kaspara :)) Takker masse for herlig og lang mail!!! Nå går det i 100 her. Datteren har akkurat kommet inn døra etter å ha vært på speiderleir 1 uke og imorgen reiser vi til Amsterdam så jeg er litt stresset. Derfor får jeg svare på mailen din i fred og ro når vi kommer tilbake fra Amsterdam!
Ha en fin uke kjære deg og hils resten av familien fra oss! Klemmer fra en stresset kardemomme :))

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se