Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Retro-skjerf og skapet som ble igjen i Danmark

Av Kaspara - 29 juli 2009 22:59

Siden det er ferie-tid i familien, blir det ikke mye parkering ved symaskinen. Har alikevel fått sydd noen retro-skjerf innimellom slagene.

Noen av disse vil bli lagt ut i den lille nettbutikken etterhvert. De nye stoffene fra Danmark ligger der fristende og roper mot meg. Det krever selvdisiplin å la de ligge der ensomme og forlatte!

Alikevel, det er så koselig å kunne gjøre ting med gutta. I dag har vi vært på en alldeles nydelig hytte i Tallakshavn i Sandefjord. Det er foreldrene til et vennepar av oss som besitter hytta eller hyttene får jeg kanskje si. Her er det flere anneks, stor frodig grass-slette helt ned til myk sandstrand. En drøm, mend andre ord! Ungene har sparket fotball med våre venners barn, tumlet rundt, fisket krabber og koset seg. Det har vært grilling og varmende kveldssol etter en noe sur formiddag her i byen. En nydelig dag med andre ord!

Nederste bilde jeg viser dere er av skapet som ble igjen i Danmark. Det skulle veldig gjerne få vært med hjem til Sandefjord. Det er litt fransk landstil over det, og jeg synes det var helt nydelig. Det kostet 3300 norske kroner, ingen upris. Vi ville kunne få det fraktet hjem til Norge for 1000 kr. , men spørsmålet er moms og toll ??? Det fikk vi aldri undersøkt, og kjenner lite til. Hmmmm......det spørs om jeg ikke får prøve å glemmer det.....

Vi får se......

All den friske sjølufta i dag har gjort meg døsig og lengselen etter senga mi begynner å gjøre seg gjeldende alt. Ha en fin senkveld eller kanskje jeg skal si; en riktig god natt!!! 
ANNONS
 
Therese

Therese

30 juli 2009 09:23

Så herlige skjerf!!! Spørs om ikke jeg må ta meg en tur i "shoppen" din om ikke lenge :o) Ser du har fått med deg mange skatter fra Danmark! Så moro!

Det skapet skjønner jeg det er vanskelig å glemme.... Nydelig!
Ha en super duper dag :o)

http://therese-minverden.blogspot.com

 
Anna

Anna

30 juli 2009 09:37

Så kule sjerf. Og skapet ja … nyydelig! Det er av akkurat den grunn jeg nekter meg selv besøk i butikker hvor slike forelskelser kan skje … Men, titt og ofte dukker det slike skap opp på Finn.no til omtrent samme pris. Kanskje du kan gjøre et kupp der :)

Anna

http://badeannasverden.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

30 juli 2009 09:49

Så fina sjalar du har sytt. Tygerna är underbara!

Men vilket härligt skåp ni lämnade i Danmark! Kan tänka mig att det skall vara svårt att glömma.....

Ha en skön dag! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Kvirrevitt

Kvirrevitt

30 juli 2009 10:54

Wow! Så utrolig mye godis du fikk med deg fra Danmark! Og for noen superfine skjerf du har sydd! Du selger dem, ja? Da spørs det om ikke jeg må kjøpe et av deg når du legger dem ut! Hvis du husker, kan du jo si ifra. Du ligger liksom litt ensomt til nederst i blogglisten min, og blir ikke oppdatert når du legger ut noe nytt. Så da får jeg ikke alltid fulgt med:) Ha en regnfull, men fin dag! :)

http://kvirrevitt.blogspot.com

 
Lycke

Lycke

30 juli 2009 17:54

Ja, det var sannerligen ett underbart skåp goa du!!! Hade också velat tatt det, men det lät ju lite massor med pengar ändå...försöker blunda om jag stöter på dylika möbler här nere i södra Sverige, för mannen säger nix pix och har alldeles rakt streck till mun, mvhahahahaha...!
Men jag har visst shoppat jag, särskilt idag!! Jippey! Har varit regnigt och åskigt, så jag fick mig en riktig shoppingdag, vet bara inte om jag kommer åt fotona medan jag är här..får se när vi åker ner till skåne på någon dag!?!
Har sett winblad-porslin, som jag fingrat på också..mmm...

Härlig sommarkväll till dig gois...Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
Lycke

Lycke

30 juli 2009 17:56

Glömde säga att skärpen var enormt fiiina!! Har du visat bild på tygerna du fann!?!

Kramsi Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
pillepalle

pillepalle

30 juli 2009 18:24

Hei på deg, kjære du!
Dere MÅ kjøpe dette skapet, det er k-j-e-m-p-e-f-i-n-t!
Det er en utrolig koselig modell og helt riktig for Kaspara huset, synes jeg. Skjerfene liker jeg også veldig godt! Det er utrolig hva du skaper ut av alle disse retrostoffene, jeg er helt imponert.
Ha en koselig kveld! Klem fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se