Direktlänk till inlägg 25 juli 2009

Hytta på Sjælland

Av Kaspara - 25 juli 2009 16:08

Her kommer det noen stemningsbilder fra hytta, vi leide en uke på Kongsmark Strand på Sjælland. Kongsmark Strand ligger  like ved Storebæltbroen som fører over til Fyn. Fra hytta kunne vi se den formidable broen som når mørket kom på så ut som lysende vannfontener...et flott skue.

Hytta lå 30 m fra vannet, noe som resulterte i masse bading, både morgenbad og kveldsbad med solnedgangen i bakgrunn. Vi hadde verdens nydeligste sommervær og langbukser fikk ligge igjen i kofferten uka gjennom.

Første kvelden vi var der, var ungene lagt da den fantastiske solnedgangen viste seg. Far i huset vekket like godt begge gutta han, og inviterte til å bli meg ut å se på den nydelige solnedgangen. Akkurat slik kunne min egen pappa ha gjort også!

Dette stedet var et ordentlig hytteområde, og hvis vi tok på oss gode sko, kunne vi gå en lang strekning langs sjøen og ende opp på et livlig slags gatekjøkken, hvor en kunne kjøpe fast food og iskrem i alle varianeter samt spille minigolf, hvilket vi gjorde. Gutta elsker det, og vi voksne synes det er morsomt vi også. På veien til dette stedet passerte vi den rosa hytta dere ser, og jeg pekte ut den til min favoritthytte. Jeg er så fascinert av de danske murhusene, og når vi kjører bil utenfor mortorveiene, henger jeg som en hund ut av vinduet og ser og ser.

Dere ser også hytta som vi leide som var veldig praktisk og grei. Her var det romslig kjøkken og stue i ett med panoramautsikt over vannet samt to soverom og greit bad. Innvendig var det lyst og ikke altfor mange ting, slike jeg liker det når jeg leier hytter.

Nærmeste byer var Korsør og Slagelse. De klatret nok ikke helt opp på favorittplass over danske byer, men Slagelse var best. Korsør var temmelig grå og trist, synes jeg.

Kommer tilbake med mer fra Danmark; litt funn fra bruktbutikker og andre butikker står også på programmet og skapet vi reiste fra som gjerne skulle få blitt med hjem.

Ha en fin lørdagskveld i et sommergrått Norge! Kanskje har dere lysere vær i Sverige og Danmark og Tyskland ? God lørdagskveld til dere også!
 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

25 juli 2009 18:58

Vilken härlig solnedgång du har fotat... kul att mannen väckte pojkarna för att få njuta av den dem med ;-) Det låter som om ni haft en riktigt härlig semestertripp i Danmark... det är så att jag blir lite sugen jag med. Min semester har börjat nu och idag har jag och min lillebror hjälpts åt i köket. Vi har satt upp skåp och grejat. Jag avslutade dagsverket med att spackla väggen där vi skall tapetsera nästa vecka.
Ser fram emot att se vidare resereportage från Danmark.... och inte minst skåpet ni reste ifrån!

Ha en skön lördagkväll!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
susanne

susanne

26 juli 2009 08:52

men så makalöst vackert!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Mama Brown

Mama Brown

26 juli 2009 14:32

Danmark er hyggelig, ingen tvil om det. Nå skjønner jeg hvorfor vi ikke fant noen stoffer, alle ble med hjem til deg. Vi har vært på rundreise i Jylland, Mariager, Århus, Ålborg og Fredrikshavn. Det eneste jeg kjøpte var en topp og en microfiber vaskelut, og et Pokemon DS spill, men noen som kan bli legendariske, jeg har fått grundig opplæring i Pokemons verden.
Ha en fin søndag!

http://barnigjen.blogspot.com

 
Ingen bild

Inger

26 juli 2009 14:54

Hei Kaspara!

Nå har jeg myst her inne 1 uke så nå syns jeg at jeg må legge igjen en liten hilsen.
Har fått utrolig masse inspirasjon fra siden din.

Gleder meg til å følge videre med her inne :)

Mvh Inger

Mvh Inger

 
Kaspara

Kaspara

26 juli 2009 15:10

Hei Inger
Så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på, og så gøy at du finner inspirasjon her inne!!
Føler at jeg ikke får laget så mye nå på sommeren, men når høsten setter inn blir det nok mye mer tid ved symaskinen og mer tid med strikkepinner og heklanåla i handa.
Ha en fin sommerdag, Inger!
Hilsen Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se