Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

Koselig besøk av Dilldall Nina med familie

Av Kaspara - 22 juli 2009 08:52

Da jeg var på hjemvei fra Danmark, fikk jeg en tekstmelding fra Dilldall  Nina, om at hun var på vei til Sandefjord. Vi har drevet og mailet litt, så jeg visste at hun og familien skulle besøke slekt og venner i Sandefjord i sommer. Spørsmålet var om vi ville omfares, og at den Kaspariske familie da ville være emigrert fra byen. Nå viste det seg at veiene ville krysses alikevel.

I går hoppet en sommerbrun, engasjert og herlig "taletrengt" (Nina ER verbal!) ut av en stor stasjonsvogn, mens bilen forsvant videre til Harry  Potter-forestilling på kino. Det var en så mild og fin sommerkveld, så det ble en utekveld i hagen. Nina ble plassert i den hvite hagebenken med mine unger og naboens unger hvinende rundt og Kaspara-mannen som lettbent kelner og tilrettelegger. Ingen sak å prate med søte Nina! Er du litt sliten kan du sikkert godt sitte bare å lytte til alle Ninas betraktninger og verbale krumspring, for denne dama har ordet i sin makt. Tenk hun administrerer hele TRE blogger! Ninas andre blogg heter " No place like sweet home".

På toppen av det hele har hun også en liten nystartet blomsterblogg som heter Pelargonina.

Som dere skjønner ble det en formidabel skravle-kveld, for sant skal sies; Kaspara kaster ikke i håndklet på det feltet hun heller. (Vel, både Nina og jeg er lærere, så vi har kanskje en liten yrkesskade der)

Etter avsluttet Harry Potter- forestilling dukket Ninas høye, sympatiske lærermann opp og de to fine tenåringene deres. Vi hadde nå forflyttet oss inn i utestua og tent på i peisen. Det var absolutt ikke noe vanskelig å holde praten i gang med familien vi aldri hadde hilst på før. Veldig koselig var det å ha dere på besøk, Dilldall-familien!!!
Det er så artig å hilse på menneskene bak de ulike bloggene. Som regel  stemmer bildet som blir gitt av personen via bloggen ganske så godt, synes jeg. Nina, du passet veldig godt inn i bildet jeg på en måte hadde av deg i hodet.

Vi har et nytt treff i kikkerten til høsten, den gang også sammen med Marthe som vi begge to har truffet før.

Takk for en fin kveld, Nina!

Neste innlegg vil bli et retrosengetøy-innlegg. Fem fulle bæreposer med sengetøy lå i takboksen hjem fra Danmark. For meg er det fem poser med skatter.

Ha en nydelig julidag alle sammen!


 
ANNONS
 
susanne

susanne

22 juli 2009 11:25

vad trevligt med "blogg" besök :)
ska bli roligt och se dina fynd !

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Marthe

Marthe

22 juli 2009 11:28

Kjære, kjære Kaspara!

Akk, nå var jeg litt for seint ute til å gjette hvem det var som skulle komme på besøk. Men om jeg hadde fått gjette hadde jeg gjettet riktig;) Var innom deg før jeg krøp til sengs i går, men rakk ikke kommentere. Men det var et morsomt innlegg under her der du ga oss pirrende smakebiter på hva vi har i vente. Og nå sier du at du har fem fulle bæreposer med sengetøy??? Du må tulle? Heldige, heldige Kaspara!

Men tilbake til bloggmøtet: det så utrolig koselig ut! Jeg har jo møtt dere begge og vet at dere er jenter som fortjener haugevis av godord og skryt - herlige begge to! Kan tenke meg dere kom godt overens. Det hadde vært SÅ morsomt med et møte til høsten, dere er hjertelig velkomne når det måtte være! Kanskje jeg trenger litt hjelp av erfarne mammaer?

Hos meg har det vært pause en stund, men kjenner det er fint å være tilbake i den berømte "bloggboblen" sammen med de fine folkene her. Det er så masse positivitet og glede her inne. Håper du har hatt avslappende dager og er klar til å trylle frem lekkerier og godbiter av alt det nye stoffet ditt. Jeg er nemlig klar til å bli inspirert!

Nå skinner sola, og du vet hva det betyr for meg? Ut! Det fines ingen vei utenom. Satt forresten med settekassen jeg fikk av deg i gårkveld og klippet til papir og stoff (hadde ikke så masse fint papir, så da brukte jeg litt stoff). Nå skal den få bli med ut å males. Håper sola skinner på nesetippen din i dag!

Haugevis med sommerklemmer fra Marthe

http://thinktank.blogg.no

 
Lotten

Lotten

22 juli 2009 12:48

Vad mysigt det ser ut som om ni har haft! Kul att träffas IRL och när bilden stämmer man har via bloggen ;-)

Ha en skön dag!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
alvorada

alvorada

22 juli 2009 15:08

FEM FULLE BÆREPOSER MED SENGETØY??? Hvor var det dere hadde vært sa du? Var det Danmark eller var det himmelrik??? :) :) :)

(Hvis besøkstelleren din flyr i været i dag er det bare jeg som er innom her igjen og igjen for å snuse etter sengetøyskattene ;) )

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

 
oskar

oskar

23 juli 2009 12:30

Jag tycker det är så fint på den bilden. Verkligen vackert och stilrent. Estetiskt tilltalande för ögat.

Ät gott och ha det skönt!
oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se