Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Fotoapparat-trøbbel , loppis og bloggtreff

Av Kaspara - 14 juni 2009 21:51

Dette blir et lite visuelt innlegg, for vi har problemer med det nye foto-apparatet. Får derfor ikke vist dere noen bilder i dag. Hadde jo tenkt til å knipse bilder av fredagens loppefunn. Nok en gang var jeg veldig måteholden og kjedelig, selv om dette er et av de største loppemarkedene i byen. Det er ganske trangt om saligheten på dette loppiset som er i en arbeidskirke. Det er flere rom å titte i og mange dører man skal gjennom i folkehavet. De fleste er jo hensynsfulle og høflige, men noen "puffere" og "skubbere" finnes jo alltid. Ungene likte seg ikke. Når de er såpass lave, blir de nesten ikke sett av de voksne. Neste gang skal de få lov til å være et annet sted, mens dette markedet avvikles.

Hva kom jeg så hjem med? Jo, en bærepose med stoff til 60 kr. Særlig et lillablomstrete retro-dynetrekk var herlig. Vet ikke om jeg orker klippe i akkurat dette, må tenke litt på det.

Ellers fant jeg to fine asjetter samt en skikkelig retro-speile; rund og oransje i plast! Den kan bli veldig morsom sammen med noen andre knalle farver; rosa for eksempel. Den kostet 5 kr., og jeg synes hun som jeg betalte penger til så nesten litt medlidende og litt lattermildt på meg.

"Må ha litt farver i huset med barn rundt", sa jeg og smilte.

Når jeg får fart på fotoapparatet igjen, skal jeg knipse bilder av loppisfunnene.

I morgen gleder jeg meg til å få besøk av en velkjent blogger for mange av dere. Nei, det er ikke Kardemomme denne gang. Det kommer referat senere, og så sier jeg ikke et pip nå, hi, hi! Vi har aldri truffet hverandre før forøvrig, men jeg tror det blir et veldig koselig møte.

Ha en god kveld og en flott ny uke hver og en!

 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

14 juni 2009 22:21

Hei Kaspara! Tusen takk for koselig mail :))
Jeg må nok utsette til i morgen å svare på den for nå må jeg gi fra meg skjermen til mannen som sitter å verker etter å sjekke mailen sin pluss diverse andre ting før det blir kvelden og kroken på døra her! Gleder meg til å få en pc til slik at jeg kan blogge eller surfe på nettet når det måtte passe..Gleder meg til å se dynetrekket du snakket om! Jeg gjorde et par kupp i bruktbutikken i går men har ikke rukket å fotografere det ennå. jeg kjøpte en liten Cathrineholmkjele, en liten tallerken og et flott tøystykke til 45,- Damen visste tydeligvis ikke hva Cathrineholn er for noe. Den er veldig slitt men morsom likevel. Nå må jeg slutte her men ha en fortsatt fin kveld og så svarer jeg på mail i morgen formiddag. Lykke til med bloggertreffet i morgen! jeg vet jo hvem du skal treffe og det må jo bare bli kjempekoselig :)) Litt stressede klemmer herfra :))

http://husetvedbekken

 
Lycke

Lycke

14 juni 2009 22:41

Nu blev man allt nyfiken vem det kan vara!!!
Galet att kameran krånglar fortfarande...önskar mig själv en ny!! Hamnade ju också på loppis i helgen fast jag icke tänkt det...här i lilla "byn där vi bor...ett årligt evenemang, och vi gicka dit för barnens skull...men tror du inte att jag föll pladask för något i allafall, hihi, borde ju inte bli särskilt förvånad...
Väntar spänt på o få se bilderna av dina fynd!!!

Kram Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
♥ Minmill ♥

♥ Minmill ♥

15 juni 2009 09:34

Gurimalla så gøy med alt du skriver om. Denne gangen gjorde det ikke noe at du ikke hadde noen bilder med, for du er så flink til å skrive at det går opp i opp. Så sennende med bloggtreff, og jeg er jo spent på å høre om hvem det er. Hmmmm. Du er flink til å få til sånne treff du, og høres ut som du er en flink sosial kvinne :)))
Også loppemarked igjen.... Her i byen skjer det jo ingenting på den fronten. Men vi har jo en haug av gjenbruksbutikker som kompenserer det da. I forrige uke fortalte en venninne meg om to gjenbruksbutikker til som jeg ikke visste om. Og gjett om jeg skal besøke dem denne uken? Yess, det skal jeg.
Ha en fin dag, Kaspara. Klem fra Minmill

http://minmill.blogspot.com

 
alvorada

alvorada

15 juni 2009 19:25

"Fin, du e så fin, du e min hjertemedisin..." Har hatt denne sangen på hjernen helt siden jeg så innlegget ditt om hjertekirurgen Kaspara ;)

Vet det ikke er noen tippekonkurranse denne gangen altså, men jeg tipper allikevel på at det er thinkthank-marthe som kommer på besøk?
Håper du får fart på kameraet snart, jeg gleder meg til å se de nye retrostoffene dine!

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

 
Maya

Maya

15 juni 2009 20:31

Hei Kaspara!
Jeg kjenner det kribler i magen bare av å les ordet loppemarked, hihi. Gleder meg til å se bilder.
Jeg er ikke helt fornøyd med bildene fra Kamille i grunn. Jeg synes de var kornete og fargene er mye skarpere enn de er i virkeligheten. Tydelig at de har fikset med lyset o.l på bildene. For slike petimeter interiørbloggere (kan være) er, blir jo det helt feil vet du, hihi. Jeg savnet også oversiktsbilder. Var mest bilder av ting syns jeg. Men ellers var det morsomt. Jeg er ikke så kritisk nå som i starten siden jeg har fått hyggelige tilbakemeldinger. Man er nok mer kritisk selv tenker jeg...
Skal du legge ut lappeteppene under her på salgsbloggen også? Jeg har forelsket meg i spesielt et av de, yum yum sier jeg bare. Du er så flink med symaskina. Jeg kjenner igjen det med å pirke og pirke. Nå syr ikke jeg så mye da, men kjenner meg igjen på andre områder. MDet er noe med det der å sette seg ned og ha et bilde i hodet av hvordan ting skal bli, og så mangler det bare en liten del for at det skal bli perfekt. Stønn...jeg kaller det "hang ups" jeg. Da kan jeg bli sliten av meg selv.

ha en fortsatt fin kveld Kaspara!
Maya

http://frkmayasloft.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

15 juni 2009 22:35

Så spännande med bloggmöte! När kamera eller överföringen av bilder strular då blir man inte glad. Bilderna är ju som ett livselixir! Jag äslkar bilder och att fota. Så egentlgien är det det allra allra bästa med bloggeriet att man kan visa sina bilder!!! Hoppas det löser sig snart. Vi vill ju se vem som du mötte och alla loppisfynd. ;D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se