Direktlänk till inlägg 6 juni 2009

Hvem finner "feilen"?

Av Kaspara - 6 juni 2009 21:33

En ting er endret i en av stuene siden Kamille-reportasjen. Det har ikke med ominnredning å gjøre, snarere at noe er malt.

Dersom du sender en kommentar med riktig svar, er du med i trekningen om to Kaspara-hjerter jeg gir bort. Har du lyst til å være med på dette, sjekk gjerne på salgsbloggen hvilket Kaspara-hjerte du vil ha ,og si fra om dette på kommentaren. To personer får da sitt Kasparahjerte i posten etter at husbonden har trukket lapper.

Vi trekker lapper søndag kveld klokka ni. Her kan alle være med enten du er en kjent blogger som kanskje allerede har et Kaspara-hjerte, en ukjent blogger eller en person uten blogg.

Nå må jeg ned i stua og ta litt mer lørdagskveld. Kos deg, nyt helgen og vift med tærne!


 
ANNONS
 
Camilla

Camilla

6 juni 2009 22:34

hmm..speilet er ihvertfall malt..det over sofan..hvis ikke jeg husker helt feil?? :) synd jeg ikke er hjemme og kan sjekke bladet. hihi

http://bekkalokket.blogspot.com

 
Ingen bild

max-mamma

6 juni 2009 23:04

Hei Kaspara! Jeg er en stor fan av bloggen din og bor i samme by som du. Vi flyttet hit i fjor sommer og eldstemann begynte i samme barnehage som en viss liten gutt på G som også flyttet hit i samme sommer. Da skjønner du sikkert hvem som tipset meg om bloggen! Jeg elsker ihvertfall stilen din og jeg tror jeg leste igjennom hele bloggen på en kveld da jeg første gang var innom den en gang i februar. Siden har jeg vært fast nesten hver kveld. Jeg sliter litt med å finne stilen i mitt eget gamle hus (1926, nederst i bakken) og bloggen din inspirerer masse. Jeg så med en gang hva "ommøbleringen" besto i; du har "ryddet opp" i fargene og har fått en mer ensfarget stil, eller ton-i-ton. Jeg vet ikke om det var så supert, for nettopp det jeg har likt så godt er at du har klart å sette sammen farger og mønstre som stakkars meg aldri hadde trodd skulle bli kult, men som du stilsikkert mixer i en fantastisk blanding av hvitt og fargeglede som gjør meg så glad, som ser så ekte ut (i motsetning til striglet og overflatisk Bolia-stil) og ikke minst som ser så hjemmekoselig og varmt ut. Hele huset ditt lyser varmt og det er godt. Fortsett med det! (til tross for at du kanskje syntes at et av bildene i Kamille-reportasjen var "rotete"). Hvis jeg har rett, ønsker jeg meg en av de to rosa hjertene på bilde nr 4 i salgsbloggen (kanskje helst det til venstre). Tusen takk for bloggen - ikke bare interiøret, men alle søte fortellinger, varme betraktninger og muntre hverdagshistorier. God kveld :-)

 
kardemomme

kardemomme

6 juni 2009 23:29

Hei Kaspara :)) Jeg føler meg inhabil og krever slett ikke å bli med på trekningen av nydelig hjerte, men må si at speilet ble nydelig i hvitt og jeg skjønner nesten ikke at du ikke er fornøyd! Eller begynner du å venne deg til det kanskje? Jeg mener i hvertfall av hele mitt hjerte at det passer perfekt inn slik som det er nå. Du har jo så nydelige farger på puter og tepper at det blir nok farger likevel..Du har jo verdens vakreste stuer! Det ble ingen designerlampe på innerlomma i dag..Jeg er sååå skuffet!
Jeg har jo nesten vennet meg til å finne disse gullkornene og blir helt flat når det ikke dukker opp noe hihi!!
Men jeg fant en søt liten termos og noen stoffbiter som var helt middelmådige.
Men jeg har bestilt retrostoffer (gamle dynetrekk) fra nettet og vunnet en auksjon på to stoffer på en nettauksjon slik at det blir påfyll i stoffhylla merket retrostoffer likevel..Nå skal jeg snart stupe til køys! I morgen blir det hardjobbeing på kjøkkenet.
Dagen i dag har forsvunnet siden det var familiedag på skolen så vi ligger langt etter på programmet vårt. Ha en fortsatt fin kveld! klem fra Kardemomme :))

http://husetvedbekken

 
alvorada

alvorada

6 juni 2009 23:30

Hello little Darling!
Du, jeg kan virkelig ikke se noen feil her jeg. I mine øyne er alt veldig veldig RIKTIG! Og ikke minst lekkert :) Men jeg tipper du tenker på at speilet har blitt hvitt? Jeg vil ikke være med i trekningen altså, jeg har jo allerede fått mitt kasparahjertet, -det fineste av dem alle! Måtte bare prøve å tippe allikevel :)
Jeg har sittet litt ved symaskina i kveld, mens D har sett fotballkamp på internett. Blir nok en pute til den stadig voksende putesamlingen!
Fortsatt god helg kjære deg
Klemmer fra Alvorada Rosada. Hi-hi, så morsomt at du liker det navnet. Bloggen skulle egentlig hete bare alvorada, men så var det allerede en blogg med det navnet og da ble den i hyrten og styrten omdøpt til Alvorada Rosada. Det betyr forøvrig "rosa soloppgang", men det visste du kanskje? Synes portugisisk er et så vakkert språk med mange klangfulle ord. Før jeg lærte så mye var jeg helt fortapt i ordet "mentirosa". Hadde hørt det i en sang og fikk så gode assosiasjoner til ordlyden. Drømte om å åpne en liten kafe/restaurant med det navnet, men da jeg slo opp i ordboka og fant ut at det betyr "løgnhals" mistet det litt av sjarmen.. :) Nei, nå prater jeg meg visst helt bort her! Må prøve å få puteprosjektet i havn før vi legger oss. God natt!

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

6 juni 2009 23:32

Hei Max-mamma!
Tusen takk for veldig hyggelig kommentar! Jeg skjønte raskt hvem du var. Har jo hørt om deg via vår felles bekjent.
Så artig at du følger bloggen! Det var jo utrolig smigrende at du leste hele bloggen på en kveld!!!
Jeg har endret teksten litt etter din kommentar, så ikke fok som vil tippe på den lille endringen, skal misforstå.
Når det gjelder farver, endrer jeg på puter og vattepper stadig vekk. Akkurat når disse bildene ble tatt, var det de litt rolige farvene som lå i sofaen. Det er ikke sikkert det er slik i morgen! Jeg blir jo så glad av de små farveinnslagene, så jeg har ikke tenkt å bli dus og avdempet.
Du bor i et flott hus forresten! Den gata er jo en paradegate når det gjelder staslige, vakre hus. Elsker å gå tur i den gata!
Vel, som du forstår fant jeg ut at flere enn deg, kanskje fikk for få ledetråder på dagens oppgave.
Les derfor teksten en gang til, og så er det lov til å komme med et nytt forslag.
Ha en god natt og en herlig morgendag!
Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Janette

Janette

6 juni 2009 23:32

Hei Kaspara! Tusen takk for koselig innlegg og takk for at du var så snill å gi meg adressen til de som lager merkelappene dine! Skal jammen prøve å tenke meg ut en fin logo! Har veldig lyst til å bli med på konkurransen. Tror det er speilet ditt du har malt hvitt. Jeg liker veldig godt det lyseblå hjertet med rosa knapp og blomster på... Ha en aldeles deilig kveld!!!

http://Nennasverden.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

6 juni 2009 23:38

Hei både Alvorada og Kardemomme
Tusen takk for lange, koselige kommentarer.
Jeg regner med dere begge og putter en lapp med deres navn i boksen også. Her er det ikke snakk om hvem som har eller ikke har fra før. ALLE som sender en kommentar er med enten det er bloggere jeg kjenner eller personer uten blogg jeg ikke kjenner eller ukjente bloggere.
Ha en god natt og en flott morgendag!
Klemmer fra stae Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
pillepalle

pillepalle

6 juni 2009 23:50

Kjære Kaspara,

det er morsomt! For en fin idé! Jeg finner flere "feil": hekleteppet på gyngestolen finnes nå på den hvite, tepper og puter på sofakrokene er forandret, tinghylla kom til, Eamesstolen finnes ikke, denne lilla lampen ved vinduet er borte - nå finnes der klokken, geviret ved skapet finnes ikke på bildet i KAMILLE, men det har jo alt med ominnredning å gjøre, synes jeg.

Speilet er hvitmalt ser jeg... vet ikke, men i alle fall hadde jeg 5 morsomme minutter :))) Er spent på løsningen og krysser fingrene til alle som er med!

Klem fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Gunsan

Gunsan

6 juni 2009 23:56

Selvfølgelig vil jeg være med i trekningen! Jeg mener at det er rammen på speilet som er malt. Og skulle jeg blir trukket ut så ønsker jeg et hjerte i pastellfarger :-) Jeg handlet en tinghylle i dag etter jeg så den flotte hyllen din, men siden jeg er ikke så tålmodig hadde jeg tenkt å ta av bakplaten og lime samme tapeten over hele..men den var limt godt fast gitt! Så da får man se hvor lenge den blir stående i kroken før det blir gjort noe mer med den :-)

http://maganda-blog.blogspot.com

 
Ingen bild

max-mamma

7 juni 2009 00:00

Hei igjen! Hmmm. Vanskelig å se, det eneste jeg kan se som er annerledes er at speilet på veggen er blitt hvitt. Godt å høre at du ikke er blitt avdempet ihvertfall. Jeg har forresten det oransje serveringsfatet som du har bilde av noen mnd tilbake. Ble skikkelig stolt da jeg oppdaget at du hadde et bilde av fatet. Det er mammas fat fra 70-tallet en gang. God natt!

 
Solsikke

Solsikke

7 juni 2009 00:07

Takk for papirtips, nå vet jeg hvor jeg skal begynne å titte for å fylle min settekasse :) Så må jeg prøve meg på konkurransen din. Så vidt jeg kan se så har du malt rammen på speilet ditt. Så krysser jeg fingrene for at navnet mitt står på lappen som blir trukket :) Ha en fortsatt fin helg!

http://solsikke79.blogspot.com

 
Ingen bild

Irene

7 juni 2009 09:26

Hei, så flotte bilder:) Tror du har malt speilen til høyre hvit, mener jeg har sett den brun før... uanz, ha en fin fin søndag!!
Irene, sørlandet (hvis jeg blir en heldig vinner, liker jeg alle hjertene dine...:))

 
Maria

Maria

7 juni 2009 09:32

Hej Kaspara.

Hmmm... nu har jeg siddet og bladret frem og tilbage i din blog for at se "fejlen".... Er det mon det at du har et andet skab stående ved siden af det farvestrålende billede i spisestuen nu ? Altså der i hjørnet ?

KLEM Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
Tone

Tone

7 juni 2009 09:55

Hei på deg!
Ikke ofte jeg er med på slike konkurranser, men nå ble jeg så nysgjerrig. Har du malt det lyse turkise skapet ditt hvitt, er det det som er "feilen" ? Skulle jeg vinne, så synes jeg alle dine hjerter er nydelige.
Ha en fin søndag, klem

http://tone-amorvincitomnia.blogspot.com

 
Glede

Glede

7 juni 2009 10:20

Hei Kaspara! Så spennende med en slik "konkurranse"! Jeg tror at det er "finn"-skapet ditt som har skiftet farge fra isblå til hvit!!?? Krysser fingre og tær, men skal jo uansett kjøpe meg et Kaspara-hjerte snart. Har en laaaang handleliste over ting vi må ha og har lyst på.. Kom feriepenger! Ha en flott søndag! Her blir det brunsj med bror og middag med en venninne. Flottings.

http://gledelig-glede.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

7 juni 2009 11:35

Det tog en stund att klura ut... men till sist trilla poletten ner - Spegeln ovanför soffan är ju målad nu! Om jag skulle vinna nöjer jag mig med vilket hjärta som helst.... dom är ju så fina allesammans!

Ha en skön söndag! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Katrine

Katrine

7 juni 2009 11:53

Er det ikke det brune bordet i hjørnet på de nederste bildene?

http://kk2266.blogg.no

 
strikkelise

strikkelise

7 juni 2009 12:05

Det er det firkantede speilet over sofaen som er malt hvitt.
Hvis jeg blir trukket ut, ønsker jeg meg ett av hjertene i bilde nr.4 ovenfra :)

http://strikkelise.blogspot.com

 
Pi Andrea

Pi Andrea

7 juni 2009 12:10

Det er da SPEJLET... selvklart... :o)
Og tak for din fine kommentaren på min blog...det varmer om hjertet at få den slags... :o)
Jeg synes at du selv skal få vælge hvilket hjerte som skal havne hos mig...hvis det er mig der vinder...for jeg synes at de er smukke allesammen... :o)

http://frkpi-i-galopp.blogspot.com

 
Mina

Mina

7 juni 2009 12:16

Hei igjen:)

Jeg vil være med på konkurransen og gjetter på at det er speilet over sofaen som var brunt før, som du nå har malt hvitt!;) Det ble veldig fint forresten:) Hvis jeg skal plukke ut to favoritthjerter, så må det bli det turkise på det øverste bildet, og det lilla/oransje retrohjerter litt lenger ned:) Ellers så er jo alle Kasparahjerter en favoritt!! Så gøy med konkurranse!
Ja, mormor er en ung dame;) Synes ikke hun ser ut som hun er 70 år heller igrunn..(Lagt ut et bilde av henne i samme innlegget) Hadde tippet ti år yngre tror jeg. Mamma var bare 20 år da jeg kom til verden, så mormor ble mormor i en alder av 45 år.
Ha en flott søndag!:)

Klem fra Mina

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

7 juni 2009 12:40

Jeg tror at justeringen i forhold til Kamille-reportasjen er at du har malt speilet over sofaen hvitt. Den var tidligere brun. Jeg har fått med meg at du har kommentert noe med at du ikke var helt fornøyd med det bildet - og at speilet enten skal bli hvitt eller hadde blitt hvitt.

Dette var et morsomt innlegg ;). Me like ;)! Og så må jeg si at jeg ønsker meg inderlig et Kaspara-hjerte da - men det gjør jo alle som leser bloggen din og vi er MAAAAANGE ;). Klem klem

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Bella Vintage

Bella Vintage

7 juni 2009 13:30

Hei Kaspara
Morsom konkurranse! Du har malt det store speilet over sofaen hvitt, og det ble veldig fint! : )
Jeg ønsker meg veldig hjertet til høyre på bilde nummer tre (men jeg liker alle såklart).

Nå skal søndagen nytes, i går var jeg i bursdag og ute på byen, så dagen i dag blir i rolig tempo.

God søndag!
: ) Bella

http://imittlunehi.blogspot.com

 
Ingen bild

Simte

7 juni 2009 14:42

Jeg er innom din blogg rett som det er for den er bare helt nydelig! Har ingen blogg selv, enda....men ror kanskje det kan bli etterhvert!
Og ja, du har malt speilet på veggen hvitt! :)
Ha en strålende søndag!
:)

 
Lycke

Lycke

7 juni 2009 14:55

Jag ser det, jag ser det!!!! SPEGELN!!! spegeln i vardagsrummet var brun, men nu är den vit..har jag rätt??? hihihi, det här var ju kul, hihi..kikar in o ser om jag hittar favvohjärtat...återkommer...

Kramar Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
Lycke

Lycke

7 juni 2009 15:02

Haloj goa Kaspara!!! Har vart inne o kikat på hjärtana, och gillar mest det näst längst ner i ljusblått, eller så ett med riktigt kaspariska färger i lila och orange, hihi!!!
Håller fortfarande på o målar trädgårdsmöbler i det oändliga...grrr, är ju så bökigt med dessa pinniga grejer...men det är bra att få det gjort medan vädret är lite trist...är dock påväg att bli bättre ser jag...så planerar ett stilla flanerande i trädgården på en stund...tralalalallaa...

Söndagskramar Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
oskar

oskar

7 juni 2009 16:05

Hello Kaspara!

Jag är här inne och kikar och läser din blogg. Jag får färginspiration här. Mina favorit färger är nämligen hör och häpna. Rosa, lila, och turkos. Så jag stormtrivs här hos dig. Min blogg har rosa blommor i bakgrunden eftersom jag älskar rosa.

Kaspara! Jag vill berätta det här för dig. Jag har startat en Tävling på min blogg.
Jag skulle tycka det var kul om du var med. Du kan väl tänka på saken. Det är så kul när man lär känna människor som har samma intresse som än själv.

Hoppas vi hörs!
mvh
Oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

 
formigrafisk

formigrafisk

7 juni 2009 16:08

Du kan tro jeg har sett og sett, lett og lett, men plutselig så jeg det!
Du har malt ramma på speilen over sofaen i hvitt!
Et innlegg med Kaspara-skjerfet, det kommer-det kommer, det også.
Du er og blir nok Kaspara for meg. Det er rart med navn, men det har jo liksom blitt slik via bloggen. Forøvrig en flott dame og slekte på. Jeg ville ha likt henne jeg også!

http://formigrafisk.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

7 juni 2009 16:24

Härliga bilder som vanligt! Älskar att se ditt fina hem.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anita

7 juni 2009 20:00

Hei Kaspara! Super blogg! Er titt og ofte innom for å se hvor fint du har det.. Jeg tror at forandringen er at du har malt speilet bak sofaen hvitt-fint!
Og om jeg blir den heldige vinner at et nydelig hjerte, ønsker jeg med det lyseblå med rosa knapp og broderi på siden... tvi tvi! Hilsen anita :)

 
Ingen bild

Katharina

7 juni 2009 20:02

Hei! Du har malt speilet ditt ser jeg. Det var vel svart tidligere:) Flott i hvitt også!

 
♥ Minmill ♥

♥ Minmill ♥

7 juni 2009 20:47

Dette var litt urettferdig, jeg som har sendt Kamille bladet til Pillepalle. Jeg tenker så det knaker og prøver å huske, men kommer ikke på noe som jeg synes ser annerledes ut. Men pyttsann, jeg overlever dette.
Håper du har hatt en fin helg som fotball mamma på sidelinjen. Så lenge været er ok, gjør det jo ikke noe å være med på turneringer. Dessuten får du jo en pause fra alle lappeteppene du har begynt på. :))

Jeg har vært gartner i egen hage i dag og plantet blomsterpotter til den store gullmedaljen. Det er litt terapi for meg å holde på med slike ting, og det er godt å være ute i frisk luft.

Ehem, du spurte jo hvor mye plakaten kostet, og da kan jeg svare at den ikke var billig.... Jeg kommer ikke til å kjøpe flere til denne prisen, så neste gang skal det være et eget bruktfunn, hvis jeg er så heldig da. :)))

Blir spennende og se hvem som vinner konkurransen din. Ha en fin søndagskveld og en fin kommende uke. Klemmer fra Minmill

http://minmill.blogspot.com

 
♥ Minmill ♥

♥ Minmill ♥

7 juni 2009 21:43

Nå så jeg det. Speilet over sofaen er malt hvitt. He he. :)))

http://minmill.blogspot.com

 
love

love

8 juni 2009 18:13

Vilket lag hejar du på?Jag hejar på AIK.
PS:Vad fin blogg du har

http://aik-.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se