Direktlänk till inlägg 3 juni 2009

Jeanettes nydelig nettbutikk

Av Kaspara - 3 juni 2009 23:15

Jeanette som har den nydelige bloggen " Fryd &design" har nylig åpnet nettbutikken" Fryd og shop".  Her selger hun blant annet fantastiske fine ting til små barn i svimlende flotte retrostoffer.Hun selger også små bilder ,vimpler og andre ting.  Jeanette som er grafisk designer er også en habil fotograf og tar også foto-oppdrag.

Se og nyt de fine stoffene og ta en tur innom nettbutikken hennes da vel!


 
ANNONS
 
Jeanette

Jeanette

4 juni 2009 09:04

Tusen takk Kaspara!
Hyllen din under her ble bare helt fantastisk fin! Utrolig fine farger, må være den fineste jeg har sett Ü
Klem Jeanette

http://frydogdesign.blogspot.com

 
♥ Minmill ♥

♥ Minmill ♥

4 juni 2009 15:18

Hei hei, Kaspara. Jo, denne Jeanette damen kan tingene sine hun. Hun har virkelig god smak og sans for detaljer. Jeg var inne og kikket i nettbutikken og noterte meg at alle hennes lappetepper var solgt. Det er jo så populært med disse lappeteppene så det er jo ikke så rart. Jeg vil jo si at du og Jeanette er minst like flinke til å sy og har litt den samme smaken.

Den lille settehyllen din ble fantastisk fin med tapetsene og den lyseblå fargen. Det er jo koselig å bare ha den slik uten noe nips i.

Her er det kaldt i dag, ca. 11 grader, brrr. Sommertøy og sandaler er ikke helt tingen akkurat nå. Den pinsehelgen var vi jammen med heldige med, det ser jeg nå.

Ha en fin fin ettermiddag. Klem fra Minmill

http://minmill.blogspot.com

 
Marthe

Marthe

4 juni 2009 16:14

Hei og hopp Kaspara!

Først og fremst; jeg fikk helt vondt i magen når jeg så settehyllen i innlegget under. Den var fin den!! Den fineste jeg har sett tror jeg. Mønstrene var så flotte, og den blå fargen rundt det hele var SÅ riktig. Flinke, flinke deg. Fant en settehylle i kjelleren til mamma og pappa sist jeg var hjemme, men jeg fikk dessverre ikke lov til å gjøre noe med den. Den er veldig gammel og antikk, og det er et skikkelig håndverk bak den. Ble allikevel bittelitt snurt...tihi.

Har vært inne å snust på nettbutikken til Jeanette. Her kunne jeg kjøpt ALT! For noen herlige stoffer. Jeg har store planer om å dra til Toten for å sanke retrostoffer snart, tror ikke det er like populært der som det begynner å bli på loppisene her i Oslo enda.

Nå har det begynt å regne utenfor vinduet mitt, og det inspirerer faktisk til å dra frem symaskinen. Tenkte jeg skulle lage noen søte kosekluter til prinsessebabyen vår, inspirert av Jeanette. Også har jeg det lappeteppet som enda ikke er sydd sammen. Jeg er virkelig ikke tålmodighetens mester!

Håper dagene er gode, Kaspara! Jeg har forresten en liten mail på lur til deg, den kommer susende før du aner det.

Klem og smil

http://thinktank.blogg.no

 
alvorada

alvorada

4 juni 2009 21:57

Mye fint i den butikken ja. Må si jeg er litt misunnelig på alle de flotte stoffene hennes! :)
Det bildet du har kjøpt deg var utrolig fint synes jeg, det med grenene på. Var det loppefunn eller butikk-kjøp mon tro?

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se