Direktlänk till inlägg 2 juni 2009

Første tinghylle ferdig!

Av Kaspara - 2 juni 2009 20:33

Har hatt tre tinghyller stående i kjelleren til maling og deretter "tapetsering". Endelig har jeg fått i stand en av disse. Gjett om det var morsomt å sitte å kle de små rommene! Ser jo når jeg tok dette bildet litt nedenfra og opp, at jeg har noen små gliper noen steder, som ikke synes fra  en annen vinkel. Neste tinghylle ut må jeg være enda mer nøyaktig med.

Det har jo vært litt av en farsott dette; å "stæsje opp" gamle tinghyller,og  jeg synes det er en så herlig ide. De litt anonyme, triste furuhyllene får virkelig en ny vår, der de gnistrende står og viser seg fram.

Tok også med et foto av et lite bilde kjøpt på Strømstad-turen. Jeg vet ikke hvorfor, men motiver med grener er noe jeg er svak for.

Ja, i dag har jeg vært lærer for 4. trinn, og det har vært en fin dag i en grei klasse. Vi avsluttet dagen med to timer utegym i det nydelige været.

Så bar det hjem til middag med gutta og fotballtrening for yngstemann.
Nå sover de godt heldigvis, etter å ha hørt mamma`n lese fra Astrid Lindgrens vakre bok  "Mio min Mio" om skumle ridder Kato.

Ha en glad kveld!


 
ANNONS
 
Maria

Maria

2 juni 2009 20:58

Hvor er den fin :-) Dejlige farver, mønstre og detaljer.
og så ER det virkelig et snørklearbejde at lave sådan en. Men det er hyggeligt arbejde :-)

Lyder også til at have været en fin dag på lærerjobbet.

Idag, da vi sad i haven og nød eftermiddagen - og kiggede på Andrea der havde det alletiders i legehuset (dukkestuen.. Altså det sprog. Når jeg skriver "LEGE", betyder det jo leke - og ikke doktor.. ikke nemt). Men altså, vi snakkede om hvor meget hun nyder sit leKehus, og om hun bliver ved med det. Og så kom jeg til at tænke på dig og dine drenge. Og hvordan du har gjort deres legehus klart for store drenge. Du inspirerer mig for fremtiden der :-)

KLEM Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
susanne

susanne

2 juni 2009 21:35

men underbar är den såååå fin den belv!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Stina Ballerina

Stina Ballerina

2 juni 2009 21:37

Så fin den ble! Jeg har også akkurat blitt ferdig med en settekasse jeg har snekret. Og jeg ser vi har brukt noe av det samme papiret, fargen er også nesten lik. Du har god smak du ;-)

http://ballerinastina.blogspot.com

 
Åse Marit

Åse Marit

2 juni 2009 21:42

SÅ fiiiin den blei!!! Har faktisk ein plan om å lage ei slik settekasse med akkurat samme fargen:-) Hadde så mykje maling att frå eit skap eg malte. Må nok få mannen til å male, for det er oljemaling og synes det er litt skumelt med bebisen i magen..derfor drøyer ALLE malingsprosjekt for tida!!

4. klasse er så kjekt! Eg er kontaktlærer får ei 4. kl no og koser meg stooort:-)

Ha ei fortsatt god veke!

http://artigeting.blogspot.com

 
fru vims

fru vims

2 juni 2009 22:10

det var ikke store glipene det der da ;)
synes settekasen (tinghyllen) ble veldig fin.
lekker farge!

har lyst til å finne på noe selv, men tiden rekker ikke til alt nå.
jobb og møter og huslige syssler som klesvask har stått på programmet nå når jeg ikke ligger på et svaberg lenger... hihi

takker for rask pakkelevering også. :)
jeg er superfornøyd!

klem

http://fru-vims.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

2 juni 2009 22:46

Hei Nøtteskrika
Tusen takk for din fyldige kommentar her om dagen!
Ser godt for meg at du er "ruset" på sol, kaffe, kaker og besøk. Det skal ikke stort mer til for oss vet du!
Angående bolsterdrømmene dine; jeg har noen nettbutikker i Danmark som selger bolster-ting som du kan få adressen til.
Tro om du har noen mail-adresse som funker? Eller jeg ringer deg en dag.
Ja, nå er jeg tilbake i skolestua, og jeg merker at hverdagen blir mer kompakt og tett. Veldig koselig klasse og flott å se herlige kollegaer igjen.
Far i huset er enda ikke kommet hjem fra jobb(snart kl. 23) Han har hardt inne i perioden sin nå.
I morgen blir det mer sol ryktes det, og jeg håper du får en glitrende dag, du farverike venninne! Klemmer fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

2 juni 2009 23:46

Iiiiik!!!! Noe så fantastisk nydelig!!!!
Den hylla var noe av det skjønneste...
Perfekte farger i bakgrunnstapetene og den lysblå fargen er jo så nydelig!!!!
Jeg har 2 hyller stående på vent men nå ble jeg inspirert til å sette i gang i morgen den dag!! Synd du ikke bor nærmere..Ser jo at din bedre halvdel jobber intenst!
Hadde vi hatt nabohuset kunne vi sittet på trappa..Jeg trenger mange kaffepauser om dagen. Prosjektet vårt blir større og støøre egentlig ..Men vi velger det jo selv og bør jo ikke klage. Men det er ingen hemmelighet at vi gleder oss til å bli ferdige.
Nå må jeg finne dyna! Nattaklem fra Kardemomme :))

http://husetvedbekken

 
Katrine

Katrine

3 juni 2009 07:24

Den ble rå fin!! :)

http://kk2266.blogg.no

 
Lotten

Lotten

3 juni 2009 08:56

Mmm vad fin den blev! Färgen var ju underbar ihop med alla mönstrade papper i! Jag målade en sådan här hemma i den gula färgen som jag använde till stolen i syrummet..... men jag blev inte riktigt nöjd med den! Jag kanske målar om den någon dag....

Ha en skön dag! Här lyser solen!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Nøtteskrika

3 juni 2009 11:20

Hei Kaspra!
Jeg har sendt deg en mail med mailadr. til meg som du kan bruke!

Så utrolig flott tinghyllen ble! Håper du legger ut et bilde når du har plassert små, rare, morsomme ting i den. Jeg har en gammel settekasse, men er litt i tvil om jeg skal ha den slik den er, eller om jeg skal gjøre noe kreativt ut av den. Rommene er mange og veldig små, så det er litt av et pirkarbeid å tapetsere!

Vel, må hive meg rundt her i reiret! Håper mailen kom fra.

Fjærklem fra M

 
Bertil och Linda

Bertil och Linda

3 juni 2009 18:16

en sån hylla hade jag när jag var liten ;)

superfin blev den!

http://bertilblogg.blogspot.com

 
Nr.21

Nr.21

3 juni 2009 19:52

Å, den ble jo super-fiiin! Så flink du er med farger og mønster!

http://nummertjueen.blogspot.com

 
Glede

Glede

3 juni 2009 20:58

God kveld! Puh.. Da er første dagen overstått, og det gikk jo bra jo! Fikk møte klassen jeg skal ha neste år, og de var jo bare helt herlige og kjempehyggelige! Og Lille Glede klarte seg fint meg pappa og var superglad for å se mamma igjen. Har ambisjoner om å fortsette å være kreativ med matlaging, finnes jo masse mat som er raskt å lage og smaker godt. Vi prøver stadig å minne oss selv på at det strengt tatt tar like lang til å lage noe halvfabrikat som å lage fra grunnen av, og så smaker det sååå mye bedre. Men noen ganger må man ta noen lettvinte løsninger, til gjengjeld smaker det mye bedre når man først bruker lang tid på matlagingen! Vi får se hvordan hverdagen blir når vi begge begynner i jobb igjen, da kan det hende jeg endrer mening. MEN - glad i mat kommer jeg alltid til å være! Var innom en blogg der Kasparas olivenboller var nevnt, og jeg husket plutselig at det er lenge siden jeg har laget dem - det MÅ jeg definitivt ha en dag! De er bare utrolig gode! Ha en flott uke.

http://gledelig-glede.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

3 juni 2009 21:39

Så fin den blev! Skoj att kika in och kolla på ditt fina pyssel :)

http://nyheter24.se/mamma24/bloggar/pink-friday

 
christine

christine

3 juni 2009 22:16

settehyllen ble råkul :D jeg håper jeg også finner en jeg kan fikse på snart :)

http://gunhipswollenlip.blogspot.com

 
Solsikke

Solsikke

4 juni 2009 23:46

Helt nydelig settekasse Kaspara! Jeg holder på med et lignende prosjekt selv, så det er gøy å få litt inspirasjon. Er det tapet du har brukt som bakgrunn eller papir? Hvor har du fått tak i alle disse nydelige variantene?

http://solsikke79.blogspot.com

 
Marte

Marte

9 juni 2009 23:27

SÅ utrolig fin den hylla ble! Veldig kreativt! Kjempefin den artikkelen om deg forresten, måtte jo nesten kjøpe bladet, siden jeg er innom her titt og ofte :)

http://everyday104.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se