Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

Kaffeslabberas i lekestua

Av Kaspara - 3 maj 2009 18:04

I dag har jeg vært på kaffeslabberas hos mine to sønner i lekestua.
Far i huset har gått inn i en hektisk arbeidsperiode igjen og jobbet i dag, og guttene og jeg fant ut at vi skulle vaske lekestua. Den har stått urørt en stund, for trampoline, fotball, skateboard og sykling har fristet gutter på snart 8 og 6 1/2 år mer. I dag var imidlertidig dagen,  da de mer feminine sidene av gutta boys skulle få utløp. De har vasket møblene i lekestua grundig med Jif, mens jeg tok  gulvvaskingen. De koset seg med skurekluten og frydet seg over hvor pent og rent det ble.

Etterpå var det duket for innvielse av den ryddige og rene hytta. Et lite kaffeslabberas inne i hytta virket fristende, og snart satt fotballgutta og moren rundt dekket bord med vafler, ripssaft og kaffe til mor.

Deilig med belønning etter strevet!

Har tenkt på at vi burde gjøre om litt inne i lekestua, så den passer bedre til guttas alder. Nå er det fint å sitter der inne og spille kort eller lese tegneserier gjerne sammen med kamerater. Før når de fløy rundt med store bleiebaker, koket de suppe og lagde mat der inne på Brios gode stekeovn.

Den tid er forbi, men fremdeles er det koselig med hytta som bestefar satt opp til dem, da de var 2 og 3 år. Selv synes jeg det er deilig å sitte i solen  på trappa til lekestua med kaffekoppen i handa.

Håper dere har hatt en herlig og rekreerende søndag! 
ANNONS
 
Kari-my home is mycastle

Kari-my home is mycastle

3 maj 2009 19:23

Åhh så koselig dette hørtes ut :)
Tenk på de minnene guttene dine får :))
Herlig..

Klem,Kari

http://myhomeismycastlebykari.blogspot.com

 
Mama Brown

Mama Brown

3 maj 2009 20:17

Så nydelig lekehus. Vi har også et sånt på tomta, faktisk stort nok til gjestehus. Foreløpig er det lager for møbler, men vi har da planer med huset. Bare tiden rekker til.
Ha en fin uke!

http://barnigjen.blogspot.com

 
Katrine

Katrine

3 maj 2009 20:57

For et nydelig nydelig dukkehus!! :D

http://kk2266.blogg.no

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

3 maj 2009 21:21

En ganske nøyaktig lik lekestue hadde vi også på tomta der vi bodde før vi ble bønder - bare at vi hadde et vindu på endeveggen. Sydde gardiner med jordbær på husker jeg. Vi bodde der til ungene var hhv 7 og 6 år. Jeg elsket å male og innrede denne i sin tid. På en måte en jentedrøm som gikk i oppfyllelse :). Ovn, møbler, strykebrett og verdens søteste lille tørkestativ. Jeg lagrer dette på låven i påvente av tantebarn og barnebarn! I mens har jeg festfjøs og utedo å stulle med i stedet på en måte.
Så innmari koselig ut med saftslaberas for øvrig ;). Jeg for min del kan aldri få nok av å spise ute, mens min bedre halvdel fra solkysten ikke helt skjønner poenget med utespising. Vi møtes på en måte på halvveien - litt ute og litt inne mao ;).

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

3 maj 2009 21:32

Det ER så koselig med dukkehus og jeg skulle virkelig ønske at Karamella var litt yngre slik at vi kunne sette opp og innrede et sånt lite hus! Det var jo så nyyydelig der inne og gutta storkoser seg sikkert..
Det har vært et fantastisk vær i dag og vi har løpt ut og inn hele dagen og ryddet i garasje, den store snekkerboden m.m
Denne uke kan man levere skrot og søppel hos brannvesenet og vi passer på å kvitte oss med mest mulig..Jeg skal øyeblikkelig gå inn og se på mailen fra deg.
Vi har holdt på i hele dag og rakk ikke middag før halv ni i kveld. må få karamella til sengs og så blir det lesing av mail :)Ha en fin kveld i det herlige huset og den nydelige hagen! Søndagsklem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
formigrafisk

formigrafisk

3 maj 2009 23:12

Jeg skulle gjerne ha sittet der med kaffekoppen, tegneserier og kortspell heeeeeeeele dagen!

http://formigrafisk.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

3 maj 2009 23:14

Men gud så mysigt. Åh den som ändå fick rum med en riktig lekstuga på tomten. Men det är väl mest Tant Grön som lider av det och inte Gulliganerna, de är så nöjda med den lilla plaststugan de har. Den går ju inte att inreda eller möblera och det är väl det jag sörjer, hi, hi.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nøtteskrika

4 maj 2009 09:28

God morgen i dag også kjære Kaspara!

Lekestue - det er ønskedrøm det! Jeg har en diskusjon gående med mannen angående investering i lekestue, en stue litt større enn denne (trenger lager skjønner du). Men sliter litt med å få viljen min igjennom...jeg må finn på noe lurt... så han blir lurt til å tror at lekestue er en god ting å ha.

Solen skinner og jeg er utvilt - selv om jeg har vært oppe i natt og bidratt med mat til min lille, skjønne figur. Nattamming har absolutt sin sjarm. Og det gjør ikke så mye å være oppe om natten bare ikke dagen blir for krevende med mange gjøremål.

Ikke ha dårlig samvittighet for hekleoppskriften. Jeg har ikke fått øvd meg med å svinge nåla. Jeg er i full vigør med flyttesjauen hos min mor. Og her i heimen holder jeg på å rydde plass til lasset med møbler jeg skal hente hos henne så fort jeg får anledning. Puh! Det kommer til å bli bord-stoler-sofa-kaosheim i ukene fremover. Må jo selge unna en del, men det er jo en jobb det også - selv om finn.no er en fin markedsplass.

Må jo le litt også da. Jeg har alltid ønsket meg et raritetskabinett av et hjem. Et hjem fullt av antikviteter og snurrepiperier - alle tingene skulle være anno 1900,1800 tallet. De første museene var raritetskabinetter og hver en gjenstand hadde en historie. Slik ville jeg også ha det. Drømmen har faktisk "gått i oppfyllelse", men nå føles det litt som et "mareritt" - en slik drøm krever omgivelser! I tillegg bor jeg jo ikke alene, men har mann og barn som må forholde seg til galskapen. Takk høye makter for at de er tålmodige - der de sitter og ligger på mine klunkenstilmøbler, jernsenger og sjeselonger - ikke minst må jobbe hardt for å få tøyet ut av gamle, tunge kommodeskuffer!

Vel, det var dagens frustrasjonstekst. Nå skal jeg trille tur til min mor og se over tingenes tilstand. Jeg skal faktisk ta med meg vaffelrøre! Så gamlemor, søster, den firebeinte Milly, lille figur og jeg skal spise vafler til frokost! Det hjelper på flyttefrusten det!

Fjærklem fra meg! Han en kreativ dag!

 
Minmill

Minmill

4 maj 2009 10:08

Hei Kaspara, så heldige dere er som har en slik dukkestue. Det er så mange som legger ut bilder av sine dukkestuer akkurat nå, og jammen har ikke dere også en. Skulle ønske vi hadde en selv, men tomten vår har ikke noe passende sted til en slik. Vi skal planere ut, men det er sikkert ikke klart før til neste år.

Inntil videre koser vi oss ute, uten dukkestue. He he. I dag skal jeg på plantasjen og kjøpe plastteppe som ungene kan kose seg på på gressplenen. De er jo så herlige de teppene som de selger der. Du var vel den første som tipset om disse. Billig og greit......

Ønsker deg en fin fin dag i din nydelige hage og i ditt nydelige dukkehus. Klem fra Minmill..........

http://minmill.blogspot.com

 
Drops

Drops

4 maj 2009 10:48

hei og hå...
Håper du har en fin mandagsformiddag=)
Herlig med lekestue..det ønsker lille pastill og jeg mamma drops oss og=)
Og det som er så fint med en slik liten stue er jo det at den kan brukes på mange forskjellige måter, som de forskjellige fasene av barneårene...slik som du beskriver.

Husker godt jeg har sittet i slike søte hus selv da jeg var ungdom jeg=)...med guttaboys som spilte gitar og sang....mens vi jentene satt med forelskede øyne å hørte på...*fnis*...drømme drømme om "gamle" dager...oi...lenge siden...over 20 år siden gitt...hihi...koselig var det..

Uteplassen din er jo så fin...Har en slik uteplass med tak vi og..som i fjor sommer sto helt umøblert...men nå...nei nå..har Drops andre planer for plassen...Har lyst på et bord og maaange stoler i forskjellig stil...slik som vi har sett i så mange interiørblader...Fant ut at jeg kunne ha det ute og...(har det ikke inne)...siden det var tak over....OKi..får gå meg en tur I-poden min er fulladet og jeg er klar for litt popmusikk på øret=)
GOd klem fra Drops=)

http://ninasdrops.blogspot.com

 
susanne

susanne

4 maj 2009 10:49

så underbar lekstuga! min är full med förvarade möbler.. ska tömmas sen åtgärdas så mina pojkar kan få leka där!
förstår att kaffe stunden var super mysig!
ha en fin måndag, kram

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

4 maj 2009 12:51

Det blå golvet!!! Aaaah!!!!
I love you! :D

 
Maria

Maria

4 maj 2009 15:55

Så fin lekstuga! Min treåring önskar sig nog en, eller så är det mamman som vill ha en så att jag kan få görasådär mysigt i den!!

http://jagblommar.blogspot.com

 
pillepalle

pillepalle

4 maj 2009 16:07

Kjære Kaspara!

For koselige, herlige bilder! Utrolig fint er både uteplassen og lekestua til guttene! Været var også fantastisk, ser jeg. Det er vel forståelig at du er så glad i huset og husets område!
Ha en fin uke! Klem fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Glede

Glede

4 maj 2009 20:28

Så utrolig koselig det ble! Skal si dere er effektive. Tipper guttene kommer til å storkose seg der inne, både alene og sammen med dere. Blir nesten litt misunnelig - håper jeg også får oppfylt husdrømmen og lekestuedrømmen en gang i fremtiden!

http://gledelig-glede.blogspot.com

 
hjertepiken

hjertepiken

5 maj 2009 09:32

Så fantastisk!! Jeg fikk virkelig lyst til å være liten pike og ha et slikt lite drømmehus.. Jeg håper min lille gutt på 1,5 år får et lite lekehus i løpet av sommeren. Innslagene som var vært i magasinene den siste tiden gjør at det kribler i fingrene mine.. Men førts må vi få flyttet inn i hovedhytta. Mannen jobber på spreng hver fridag.

Vi skal forøvrig lage en fin utestue -og har tittet på din for å innhente inspirasjon. ÅÅÅåå som jeg gleder meg til vi kan begynne å slappe av i helgene. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.... en liten trøst....

Ha en riktig fin dag! bloggen din er kjempeinspirerende. Klem hjertepiken

http://hjertepiken.bloggagratis.se

 
Rebecka

Rebecka

7 maj 2009 23:28

Vilka jättesöta virkade underlägg!!

http://rebeckaverola.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se