Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Retrolappeteppe og plastteppe fra Plantasjen

Av Kaspara - 28 april 2009 22:49

Inspirert til tusen av Kardemommes superfantastiske lappeteppe, startet jeg opp med et lappeteppe igjen med retrostoffer. Jeg har en stygg uvane med disse lappeteppe-prosjektene; de har en tendens til ikke å bli ferdige.

Jeg har noen halvferdige liggende, men denne gang SKAL jeg komme i havn! Jeg er ikke så glad i å sy sammen remsene med lapper. Frykter at det ikke blir nøyaktig nok osv. Har sittet og tatt opp en del slike remser som er sydd sammen, og DA er det sukk og stønn av en litt utålmodig og småfrustrert Kaspara.

Noen som følger bloggen, vil kanskje registrere at noen av de nye loppisstoffene kommer med i lappeteppet også.

Så til alle plastteppe-elskere: har dere vært på Plantasjen?

Der er det nå flotte plasttepper til utrolig rimelige priser. Jeg handlet et stort (ikke fotografert) i rosa og lyst, akkurat passende å ha under et sofabord til den sympatiske pris av 149 kr. Handlet også en rosa og lys rye i veldig fin størrelse til 129 kr., tror jeg det var. Synes dette var rasende billig. På Plantasjen jeg besøkte, hadde de farvene; rosa, turkis, blått, svart og limegrønn. Disse plastteppene er jo så fine på verandagulv også. Det som forundrer meg, er at de luner veldig godt.

Det minste teppet jeg handlet i dag er vel plassert i hallen. For de som lurer hva den brune saken ved siden av skrivebordet er, så er det en flosshattkoffert. Synes det er morsomt med alle slike små kuriositeter.

I dag har jeg besøkt en fantastisk venninne som har brystkreft. Hun er enda ikke operert fordi de først ønsker å "krympe" kulen. Med et stort fat med lunkne boller med melisglasur på og en blomst til haven, ventet jeg på at min venninne skulle åpne døra. Det tok sin tid, for hun hadde strevet med å få parykken på plass. Vel inne kastet hun fort parykken som er varm og litt ubehagelig å ha på. Vi beundret den flotte hodefasongen hennes, og min venninne som alltid har vært et fyrverkeri av  latter og energi, var akkurat som hun pleier. Hun inntok sofaen i horrisontalen, mens jeg satt i en komfortabel stol.Vi skravlet og koset oss, og  jeg må  virkelig beundre humøret og stå-på-viljen hennes.

Hun viste en annen parykk hun nylig også hadde kjøpt og tok seg en tur på "cat walken" strålende som alltid. Selvfølgelig har hun sikkert sine tunge, bekymringsfulle stunder, men hun er en fighter og en person som VIL nyte livet, og latteren og humoren sitter så løst, selv nå.Tror det kan være rene medisinen i seg selv.

Så dagens motto må være; Carpe Diem! Fang øyeblikket og nyt det!


 
ANNONS
 
susanne

susanne

29 april 2009 06:41

ÅHH vad fint lapp täcket bli! och plast mattan underbar! vill ha!
älskar plast mattor underbara, lätta att tvätta! Igår fick jag skåp och bänksivor till tvätt stugan klara! så skönt när allt blir klart...
ha en fin dag kram..

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Camilla

Camilla

29 april 2009 08:25

Kjempe fint lappeteppe.. men hvor finne dere alle disse fine stoffene?? :-)

http://hippiechic.bloggagratis.se

 
Lotten

Lotten

29 april 2009 08:52

Underbart lapptäcke! Ett sådant beställer jag på studs ;-) Kan du ha det klart till mitten av maj...? Näe skämt åsido... jag skall inte stressa dig med lapptäckesömnad! Jag har precis som du flera påbörjade lapptäcken som inte blir avslutade.... Men nunär jag ser ditt nya så blir jag såå sugen att sätta mig och sy ett på direkten!

Plastmattorna skall jag ta och spana in på Plantagen... jag behöver en till hallen!

Ha en skön dag! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
lycke

lycke

29 april 2009 08:57

Superduperfint lapptäcke du gjort!!!! Voj, voj, hinner aldrig börja med något dylikt..kanske när jag blir pensionär, hihi, måste ju vänja mig mer vid att sy igen! Jättefiiint blev det i allafall! Plantagen finns inte här hos oss...grrr..., var ju perfekta priser för mig annars...hmm..måste kolla var närmaaste plantagen finns genast! JAA, fånga dagen och leta fram de glada stunderna och segla vidare på dem...

Kramhögar Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
Frk.B

Frk.B

29 april 2009 09:33

FANTASTISK!!!
Åh, så skjønne farger og mønstre!
Må bare smile av sånt!
Her er det tørke på kreative arbeider, lange jobbedager setter en stopper for sånt..:(
MEN da er det bra å ha inspirerende blogger å titte på.

Håper du får en fantastisk dag!

http://carolinehlb.blogspot.com

 
perlemor

perlemor

29 april 2009 10:43

Åååå så nydelige stoffer og farger i teppet, skjønner virkelig at jeg bør ta meg tid til å gå på markeder fremover, du har gjort noen flotte kupp:)

http://moia.bloggagratis.se

 
alvorada

alvorada

29 april 2009 11:25

Nå ble jeg sittende så lenge og beundre bildene dine at jeg nesten helt glemte å kommentere. Lappeteppet ble utrolig flott i fargene og det ser ut som du fikk sydd sammen remsene perfekt til slutt, for jeg kan ikke se en eneste liten skjevhet.
Liker den lampa på skrivebordet veldig godt, og bildeveggen også! Veldig kreativt og utrolig stilig med så mange runde rammer! Jeg har en forkjærlighet for runde former foran kantete, og er feks på evig jakt etter runde puter!
Tusen takk for supert tips om plastmatter på plantasjen! Jeg har gått og ventet på at det skal dukke opp billige varianter av disse teppene i de store kjedebutikkene. De har jo blitt så populære, er vel bare et tidsspørsmål før de dukker opp på ikea også :) Morsomt at du nevner din forundring over at de er så lune. Den første kvelden jeg hadde mitt lilla plastteppe i hus var mamma på besøk her, og stadig kom vi tilbake til dette temaet! Man tenker jo gjerne på plast som et ganske hardt og kaldt materiale, så vi ble like overrasket hver gang vi satte føttene ned på teppet og kjente hvordan det varmet. :) Tror nok jeg må prøve å komme meg en tur til plantasjen!

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

 
Kristina

Kristina

29 april 2009 13:08

Vilka härliga färger! Vergkligen uppiggande och fräscht.. Gillar din tavelvägg, har funderingar på att göra något liknande själv, men har inte hittat så många fina ramar än.. Jag hoppas att jag hittar några på loppis i sommar..
Kram/Kristina

http://vackravisioner.blogspot.com

 
Mama Brown

Mama Brown

29 april 2009 13:19

Hei
Så fint lappeteppe du er i gang med.
Det ligger noe til deg inne hos meg!
Klem!

http://barnigjen.blogspot.com

 
Drops=)

Drops=)

29 april 2009 13:39

Hm....
ja livet er rart...det farer ekstra hardt med noen...Jeg har og en venninne som har gått igjennom så mye i forhold til kreft i magen...uff...Men hun er som du beskriver din venninne også en sånn solstråle...Virkelig beundringsverdig....

Så koselig at du besøker henne..også med boller..nam...det er godt anytime..

Jepp grip dagen..besøk en venn...sy et teppe og nyt...Viktig=)
Stor og god varm klem fra en litt frossen Drops...GÅtt tur skjønner du og da ble jeg så varm også ble jeg kald når jeg stoppet opp...så nå vet du det...Åi åi.....hihi...

http://ninasdrops.blogspot.com

 
Drops

Drops

29 april 2009 13:41

Og du...jeg lover jeg skal aldri klage over en Bad hair day igjen...Drops=)

http://ninasdrops.blogspot.com

 
Drops

Drops

29 april 2009 13:42

Og du...jeg lover jeg skal aldri klage over en Bad hair day igjen...Drops=)

http://ninasdrops.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

29 april 2009 17:19

Så nyyyydelig teppe du har laget!!!! Jeg virkelig digger tingene du lager og stoffene du har brukt er jo helt fantastiske!!!! Alle bitene er sydd av stoffer jeg gjerne skulle hatt noen meter av..Det er virkelig moro å sy slike tepper og jeg har stor planer om å prøve meg på nytt jeg også ;)
Det morsomme er at jeg aldri har funnet lappetepper på loppis men nå som jeg har sydd et selv fant jeg plutselig to på loppis på en dag hihi!! Så trist med venninnen din!! Noen blir virkelig hardt rammet og det kan virkelig være en tankevekker at livet kan endres på et sekund! Ting man tar som en selvfølge er plutselig ikke like selvfølgelige lenger!
Håper virkelig hun kommer seg på beina og kan nyte livet igjen!
Her skjer det stadig noe nytt..Vi er visst inne i en dårlig flyt..jeg sender deg en mail etter dette! Ha en fin kveld med spill på skolen og så snakkes vi snart! Stor klem fra Kardemomme som er kjempebegeistret for teppet ditt og alt det andre du syr også for den saks skyld :)

http://husetvedbekken

 
Victoria

Victoria

29 april 2009 18:45

Nä nu måste jag också sätta mig och sy ett lapptäcke - så fint Kaspara, vackra färger och jag tycker det ser alldeles perfekt ut och tro mig jag är petig (är ju sömmerska till yrket)! Platsmattorna måste jag också kolla in på Plantagen, ser härliga ut. Du kan verkligen konsten att få det att se mysigt ut! Kram Victoria

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Frk.B

Frk.B

29 april 2009 23:29

Hei du skjønne Kaspara!
JA, det var spesielt å gå inn til musikk som den kommende mannen hadde komponert. Skulle gjerne delt den med flere, for det ble virkelig flott og mektig på en yndig og skjønn måte. Wow, litt mange positive ord på en gang. Men du skjønner:) Hi,hi

Jeg sitter oppe og jobber for harde livet med søknader om tospråklig støtte som har frist i morgen.. måtte bare ha en liten blogpause..

Skal bli godt med langhelg ja:)
Loppeplaner denne helgen og?

Igjen, HÆRLIG det lappeteppe du lager!

God natt.

http://carolinehlb.blogspot.com

 
Mina

Mina

30 april 2009 13:07

Hei på deg Kaspara!
Så utrolig herlig lappeteppe du har sydd sammen! Nydelige farger og mønstre:) Skjønner hvordan du har det med halvferdige prosjekter rundt om kring.. Er sånn selv. Men kan du ikke sy alle de halvferdige teppene sammen til ett da?:) Hvis ikke fargene blir helt kræsj da, selvfølgelig..
Så dumt med fargekoden som var malt over.. Men jeg finner nok en hos Bjørvik tenker jeg:) Har sendt deg mail!

Ha en fin dag i sola!

Mina:)

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
pillepalle

pillepalle

30 april 2009 16:52

Kjære Kaspara,

for ett herlig teppe! Plasteteppene er fantastisk! Hvor er den neste Plantasjen her?? :)) Disse kunne jeg også gjerne ha kjøpt! Her er det fortsatt litt urolig og anstrengende.
Lykke til med din vennine! Så taper er hun!
Klem fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Haust

Haust

1 maj 2009 13:03

Så utruleg koseleg hjørne med skrivebord og gamle foto på veggen! Og lappeteppet blir jammen flott!

Eg kosar meg verkeleg på besøk her i bloggen din! :)

http://www.posidriv.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

1 maj 2009 20:28

Men oj så fint!!! Och BARA i Kaspariga färger. Det förvånar mig ju inte...
Jag älskar dina kombinationer!!!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se