Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Små loppefunn

Av Kaspara - 26 april 2009 17:04

I går var jeg på vårens første loppemarked og det bruste unektelig litt i blodet. MEN Kaspara viste MÅTEHOLD og MODERASJON denne gang!

Kanskje var det for den trofaste "bæreren" min var på dugnad i ungenes fotballklubb? Ungene var godt forvart hos bestemor med nystekte vafler, ostebrød og is, og for første gang på så lang tid jeg kan huske, inntok jeg et loppemarked alene. Litt luksus, for de tre herrer blir alltid ferdig å kikke før meg, og begynner så smått å mumle om å reise hjem igjen.

Jeg er faktisk et ganske presist menneske,og jeg liker egentlig å ha god tid. Dette blir  imidlertidig alltid vanskelig når resten av familien skal være med på slep. Så med kun ansvar for meg selv , befant jeg meg på loppemarkedets parkeringsplass en halv time før sirkuset startet!!! Ble helt overrasket selv over hvor tidlig jeg var ute.

Utenfor loppemarkedsdørene sto kanskje 10 mennesker ,da jeg ble en del av "den harde kjerne".

Da dørene åpnet klokka 10, var jeg en av de første som  tuslet inn, og jeg tok strake veien til stoffavdelingen. Der sto jeg foran dynetrekk i bunker uten en sjel ved siden av meg, klar til å starte retro-jakten! Stoff var tydeligvis ikke folks førstevalg, så lenge sto jeg der ganske alene. Jeg fikk sett gjennom alle sengetøyene og tok med meg noen retrostoffer som blir flotte til lappetepper og grytekluter.

Viser noen, men har trøblet litt med å lade opp bilder i dag og får ikke vist alle. Etter en stund dukket den søte  bloggeren Mina opp ved siden av meg. Vi hadde sendt noen kommentarer om at vi kanskje kom til å stå å dra i hver ende av drømme-retrostoffet. Det gikk imidlertidig pyntelig for seg, og jeg håper du fant NOEN bra stoffer Mina, etter at Kaspara hadde vært på tokt.

Jeg fikk med meg et par bæreposer med stoffer og var vel fornøyd. Så fant jeg et par settehyller til, som skal få en omgang med maling og fint papir. De kostet 25 kr. stykke.

Den isblå skålen fra Stavangerflint måtte også bli med hjem. Den ga umiddelbart nostalgiske følelser, tror vi hadde samme hjemme i barndomshjemmet men med off white bunn. Pris var 50 kr.

Ellers kikket jeg litt på bøkene som de solgte til 10 kr. pr. bok. Fant to leseløvebøker til ungene som er ypperlige til å trene  lesing i.

Som dere ser var jeg ganske så måteholden. Etter å ha tømt kjellerstua for å pusse den opp, ser vi at vi i lagringsrommet det har vært har mer enn nok møbler. Far i huset var godt fornøyd. Han hadde nok vært litt engstelig for Kaspara alene på loppis.

Ha en flott søndag!
 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

26 april 2009 18:20

Heisann kjære Kaspara!
Kan levende se deg for meg ventende utenfor en halv time før det begynner med forventning i blikket for når vårens først loppemarked går av stabelen er det klart at vi er mer enn klare for å kaste oss over godsakene ;)Ser at du har funnet en masse herlige stoffer i de Kaspariske fargene!
Det er helt utrolig hvordan du klarer å finne fram de riktige fargene hver gang..
Det stormønstrete blå stoffet på det nederste bildet var utrolig flott!!!
Det var jo stoffene og blondene på det øverste boldet også!!! Det lille fatet var så koselig og jeg minnes at vi hadde et lignende mønster på et fat i min barndom, men serviset hjemme hos oss hadde en gul kant øverst. Utrolig koselig!!!
Skal bli moro å se på resultatet av tapetseringen av de små settekassene!
Jeg har en hylle liggende som er ment å være til samme bruket men jeg har ikke kommet igang med malingen ennå..
Det er så moro å gå på loppemarked at jeg nesten ikke kan sammenligne det med noe annet. Den brusende følelsen når man får øye på noe man vil ha er helt ubeskrivelig.
Nå blir det to uker til neste lopperusj hos oss og jeg kan nesten ikke vente..
Kos deg videre med loppefunnene dine og ha en fin kveld ellers alle sammen!
Klemmer fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Glede

Glede

26 april 2009 19:14

Hei! Så heldig du er som fant de to settekassene! Jeg leter fortsatt etter min egen på mamma og pappas loft hver gang jeg er hjemme.. Og de stoffene var jo også skjønne! :)

http://gledelig-glede.blogspot.com

 
Stina Ballerina

Stina Ballerina

26 april 2009 19:38

Så mye fint du fant! Selv har jeg nesten gitt opp loppemarkedene i Oslo, folk har så spisse albuer at man nesten ikke kommer frem. Det er nok lurt å være tidlig ute som du var ;-)

http://ballerinastina.blogspot.com

 
Mina

Mina

26 april 2009 20:04

Hei Kaspara!
Så mye fint du fant da:) Det blå og lilla retrostoffet var utrolig fint!! Ser for meg en herlig sommerkjole:) Fant settekasser du også ja. Tok med meg et par jeg og. Hadde håpet å finne en veldig stor en, men disse var i mer normal størrelse. Det kommer jo flere loppissjanser:) Var ganske måteholden selv også. Vi har ikke plass til flere møbler, hvertfall ikke nå før vi skal flytte. Men da skal jeg på møbeljakt!;) Imorgen blir det sydag på meg. Gleder meg til å give løs på de nye stoffene! Må bare plante litt ute først til de nye utebildene av huset vårt. Greit med litt mer vårlige utebilder nå som det har kommet grønt på trærne.
Var hyggelig å møte deg live forresten:)

Ønsker deg en strålende og kreativ uke!

Klem fra Mina:)

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
Ingen bild

Nøtteskrika

26 april 2009 20:49

God kveld Kaspara!

Så mange fine stoffer du fant! Vi var på loppis i dag! Alle fire! Det gikk bra - fant litt. Men også jeg har nå høy terskel for hva jeg tar med meg hjem. Vi har tett-pakka med ting&tang, jeg blir litt små-frustrert! Nå har vi bare ROT og MØBELKAOS! Jeg møtte Portofritt i dag. Men vi fikk dessverre ikke utvekslet mange ordene.

Gleder meg til heklenål-leksjon i morgen. Kommer i 10.00-10.30 tiden. Håper min lille fuglunge er snill og grei. Vil gjerne være konsentrert elev når du skal lære meg heklekunsten (-holdt på å skrive heksekunsten, ja det hadde vært no' he he.)Er skikkelig overtrøtt - har vært oppe siden 06.00 puh! Skjønnhetssøvn - ja det er måneder siden!)

Ha en fin kveld. Sees!

Fjærklem fra meg.

 
Minmill

Minmill

26 april 2009 20:49

Så gøy å se loppis funnene dine, Kaspara. Jeg likte veldig gidt det blå stoffet med store blomster på. Det er jo så spennende og lese hvordan du posisjonerer deg før dørene åpnes, nesten som en liten action thriller. He he. Det er jo spennende med sånt, fordi du så gjerne vil ha tak i det du har lyst på uten konkurranse.

Jeg håper jeg kan få med meg et og annet loppemarked nå før sommeren. Nå er hytteturer og skigåing et avsluttet kappittel for i år, så hvis jeg er heldig arrangeres det flere loppiser i min by. Jeg håper i allefall det.

Nå har du tre settekasseprosjekter, så nå venter vi spent på at den første skal bli ferdig. :)) Gleder meg også til å se lappetappet som du lager. Det er godt vi bloggere kikker til hverandre og lar oss inspirere. Du skal ikke se bort fra at jeg plutselig finner fram symaskinen min og lager et lappeteppe. :))

Så gøy at du traff Mina der, og det var bra dere ikke kranglet om noe. Mina har en fin blogg som jeg liker å kikke innom.

OK. Ha en fin søndagskveld da. Nå skal jeg sette meg ned for å begynne å jobbe. Har et svært prosjekt som skal være ferdig innen i morgen.....

Klem Minmill

http://minmill.blogspot.com

 
Frk.B

Frk.B

26 april 2009 21:12

Hei Skjønne Kaspara!

Stod nok ikke først i køen, men ikke bakerst heller, glad i å synge!:)
Koselig at du likte borddekkingen og fargene.
Så utrolig mye fint du har funnet på loppis!!
Heldige du:) Kommer sikkert til å trylle noe flott og fargerikt ut av hærligheten! Hi,hi!!
Skulle gjerne bestilt et Kasparahjerte-selger du de??

Jeg har hatt en fin, men kort helg, pga jobbing i går. Helgen går så altfor fort når man jobber lørdag. Men har nytt den tiden jeg har hatt da. Skulle gjerne fått med meg et loppis!

Ha en fin søndagskveld.

Hilsen Frk.B

http://carolinehlb.blogspot.com

 
Victoria

Victoria

26 april 2009 21:53

Hej Kaspara! Vilka fina fynd du har gjort idag! Loppis är beroendeframkallande, jag trillade över en loppis idag också och gjorde lite fynd, bland anant en pianopall som vi letat efter jättelänge. Tycker däremot att det är svårt att hitta fina tyger på loppisarna här runt omkring, Ha en skön kväll, Victoria.

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Alin

Alin

26 april 2009 21:54

God kveld, Kaspara:) Så mye fint du fant! Jeg fant ikke noe retrostoffer i dag, dvs. jeg fant et utrolig funky dynetrekk, men da jeg plukket det opp fra gulvet rasket en dame det ut av hendene mine og sa strengt "NO!" Jeg ble helt forfjamsa og sa "oh, I`m sorry", uten at jeg helt visste hvorfor JEG sa unnskyld. Det viste seg at hun "holdt det av", uten at hun faktisk holdt i noe som helst, og ikke hadde hun betalt for det enda heller.
*sukk*
Da er det mye bedre å komme tidlig slik som du gjorde, og slippe kaoset som ofte oppstår når mange har lopper i blodet:)
Klem A.

http://www.withmocca.blogspot.com

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

26 april 2009 22:58

Du har rett med tanke på hvordan jeg får tiden til å gå uten blogging på agendaen. Takk for hyggelig hilsen ;). Maskinen min er nå ferdig hos Macdoktoren, men den befinner seg i Oslo - så jeg må finne et smutthull og komme meg til byen. Onsdag - torsdag tror jeg - må jo HA den til langhelgen. Blir Oslo mandagen etter også - for da skal jeg og Vilde på ballett i Operaen! DET gleder jeg meg til! Ha en fin uke ;)

For noen kupp. De stoffene var jo dritlekre! Gleder meg til nye Kasparaprodukt ;). Jeg har begynt å hekle litt bestemorruter faktisk...av restegarn jeg har hatt liggende etter mamma.

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
susanne

susanne

27 april 2009 07:01

hej.. Att få gå själv är lyx.. Jag brukar sällan lyckas få till det .. alla blir less först och jag blir stressad....
Så fina tyger du hittade..
och duktig var du som höll band på dig.. jag undviker loppisar många gånger av den anledningen.... ler--
risken är att man får med sig för mycker..
ha en fin dag!
kram

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Lotten

Lotten

27 april 2009 08:27

Så mycket fint du hittade på loppisen! Vilken lyx det är att få gå ensam utan man och barn och titta ifred ;-) Varje onsdag öppnar vid lunchtid ett par olika loppisar med ganska bra priser. Jag besöker iallafall en eller två varje vecka nästan. Det är när man bestämt sig för att INTE handla som man hittar dom där fynden....

Ha en fin vecka! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
esmaralda

esmaralda

27 april 2009 14:10

Hei Kaspara!
Takk for koselig hilsen!
Så gøy at du har funnet så mye fint på loppis! Likte veldig godt det rosa og orange stoffet, og det siste! Settekasseprosjekt er supergøy det også. Bare gled deg! Det blir nok fine kasser! Nydelig papir du viser på forrige innlegg.
Ha en super mandag!
klem fra esmaralda

http://esmaraldashus.bloggratis.se

 
Katrine

Katrine

27 april 2009 18:26

Aaah så mange fine stoffer!! jeg er en smule misunnelig og må ta tak i loppedrivet selv. Skal se om jeg får det til oppi all eksamensstress ;) Blir spennende å se hvordan du kommer til å løse settekassekreativiteten. Du er skjønn! Klem fra Katrine

http://kk2266.blogg.no

 
lycke

lycke

27 april 2009 18:55

Hej goa Kaspara...vilka jättefiiiina du gjort!!! Varför hittar jag aldrig så fiina! Nåja, jag ska på en tok-stor loppis jag också när de sätter igång nån gång efter Valborg...har varit för mycket snö ännu och så behövde de nåt till tält o ha grejerna i, har de sagt de som har loppisen, men då tänker ju jag att "Vaddå...jag ska ju ändå ta med mig hem halva stället..hahahaha!"
Nä..men tänker allt ta med mig en kärra och stå och trampa när de öppnar dörrarna jag med! Tyckte dina tyger var SUPERFINA! Gillar särskilt det nedersta..mums, skulle kunna hänga upp den som tapet!
Väntar på att mannen kommer hem med lister till min röda vägg..och så är toan strax klar!

Kvällskramar Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
Nr.21

Nr.21

27 april 2009 19:30

Fine stoffer du har funnet, spesielt det blå! Det var nydelig!!

http://nummertjueen.blogspot.com

 
Mama Brown

Mama Brown

27 april 2009 20:32

Så fine loppefunn, fine stoffer!
Marie kom med en kasse loppestoffer i går, og det var en del bra, men det er blitt mer utplukket og flere om beinet bare på et par år! Ha en fin uke!

http://barnigjen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se