Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Pez

Av Kaspara - 16 april 2009 10:29

Dette er ikke hverdagskost, men i dag hadde jeg tenkt  å slå til med to innlegg. Her kommer det første i rekken, mens det andre kommer etter gutta er hoppet til køys.

Sønnene mine og jeg har begynt å samle på farverike Pez-figurer, disse sukkertøybeholderne som har eksistert i en årrekke. Etter vi så bildene jeg har sakset fra Flickr, ble vi enige om at en sånn vegg ville vi også ha!
Kanskje blir det veggpynt nede i kjellerstua vår som står på tur for og pusses opp nå. Jeg synes rett og slett det ble fantastisk flott med en slik Pez-vegg, rent monumentalt!
Det er kanskje ikke nødvendig å stappe i seg ALT det søte innholdet i disse figurene eller man kan jo dele brøderlig.

Nederste bildet er vår ørlille samling. Vi har nok kjøpt flere i åras løp, men hvor har nå de tatt veien???

Det er en lang vei å gå for å få en tilsvarende vegg som på Flickr-bildet, men vi er på vei!

Ha en glad dag!

 
ANNONS
 
pillepalle

pillepalle

16 april 2009 11:02

Kjære Kaspara!

Åååh, så nydelige innlegg i de siste dagene igjen! Det er mye spennende å oppdage hos deg. Som vanlig er det også vel morsomt å lese om kasparaeske eventyrer i alle slags bruktbutikker, hihi! Sammen med bildene skaper det der herlige inntrykket man alltid få her inne i bloggen din. Jeg liker godt denne lettheten du utstråler.

Ja, dette teppe er faktisk knallfin og det skaper en egen stemning i lillestuen. Dessuten har du funnet så masse fine ting i Danmark, hmmm, der kan man bli litt misunnelig på :) Jeg er ekstra-glad i postkort, de er meget nydelig, men jeg liker alt sammen også!

Ser dere begynnte med å samle PEZ, hihi! De kjenner jeg fra bardommen min også - som alle gamle folk :)))) Vi like ikke drops der inne, men sostren min og jeg var veld glad i figurenes mekanisme.
Ha en fortsatt hyggelig dag! Klem fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
marieinwonderland

marieinwonderland

16 april 2009 11:28

Min sønn samler også(etter oppfordring fra meg) på Pez. Vi var i Stockholm sommeren 2007 og så på en utstilling over hva folk samler på, på Nordsika Galleriet. Han ble imponert over en diger Pez- samling. De nyeste tilskuddene er fra Star Wars. Vi har noen ekstra om dere vil ha, en nisse, en påskekylling og Kengubarnet. Jeg kan sende deg dem. Bare send meg en mail med adressen din.

http://www.marieinwonderland.blogspot.com

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

16 april 2009 13:43

Måtte smile litt her. Sønnen er så frustrert på meg - fordi jeg kaster Pez-figurene hans så fort jeg får mulighet. Jeg samler på mye, men akkurat Pez-figurer har jeg ikke helt fått øynene opp for.

Så stas med teppeoppstandelse i huset da ;). I går var jeg på Plantasjen - for å handle litt frø - og kom til å få øye på at de har tatt inn mengder av slike plastmatter. Ganske sikkert mindre enn ditt da. I lilla, rosa og grønt j hvert fall om jeg ikke husker feil. Vi har kun ett teppe i huset vi også. Oppe i tv-stua til ungene. Det er nemlig mye enklere å holde ok standard med tanke på dyrehår - enn med matter. Jeg liker i grunnen tepper, men det gjør ikke T. I dag maler jeg kjøkkeninnredning og skal vaske hund - ettersom han skal til "barnevakt" i helgen. Vi andre skal på håndballcup - og til uka skal jeg en tur til Oslo, så nå går det slag i slag. Har lysfabrikk i bygda, kan sjekke om de fortsatt har produserer slike lys du beskriver. De har i hvert fall hatt før. Hei og hopp!

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Drops

Drops

16 april 2009 14:40

Hello...
Neimen næææ så mye fint du har blogget da du...

Herlige innelegg...
Og jeg kan jo se at du har vært hos Tove ja..Teppet ditt var sååå fint...og moro at gutta legger merke til og liker slikt da...
Du det er nesten som da jeg var liten.

Jo hør her;
Vi hadde besøk av en støvesugerselger...og han var hos oss i 3 timer...og vi beit på vettu...Og jeg var sååå stolt og fortalte om denne selgeren som sugde opp all den skitten i teppene våre...(dette var en slik Rainbow maskin med vann vettu..)..Ja unger er rare..(eh..jeg er rar sånn var det ja)....

Kult med en slik Pez vegg skikkelg kult...Lykke til..vi har en liten samling vi og....men guri ikke så stor som du viser øverst her da..

Koselig stue du har forresten og man kan jo virkelig se at du liker lilla, og det skjønner jeg ...for det er jo så mange fine lilla toner der ute...Min lille hun digger lilla for tiden..
Ønsker deg en fin torsdag videre, her må jeg visst kulen litt jeg...oki, hade...Drops=)

http://ninasdrops.blogspot.com

 
Katrine

Katrine

16 april 2009 15:46

Så stilig med Pez vegg! det har jeg aldri tenkt på før, men du store så man man kan gjøre hvis man setter igang kreativiteten. Masse herlige farger gjør meg glad :D

http://kk2266.blogg.no

 
lycke

lycke

16 april 2009 15:51

Är så sugen på att få ett lite mer exakt recept på dina rundstykker - de lät så spännande! Och tack för din långa kommentar, det är sååå rolig läsa vad du skriver, och vet du, det är 14 månader mellan mina också, flickan fyllde 7 i jan och pojken fyller 6 i maj!!!!!!!!!! Lite tungt när de var riktigt små -typ...! Coolt rum du hittat med alla Pez, ser ju jättefint ut -ja, tänk vad man kan hitta på...har haft planer på en vägg med barnens pärlplattor när de blir många nog!!! Skriver mer senare, måste rusa o hämta kidjos, kika gärna in till mig och hjälp mig i en lite pinsam fråga -fniss, du märker när du kommer in...

Solkramar Lycke

http://till-vidas-ara

 
Mina

Mina

16 april 2009 16:16

Hei Kaspara!

Så morsom ide! Pez er jo artige dingser å samle på:) Lykke til videre med innsamlingen;)
Den bambien du har oppå bokstabelen på bildet i innlegget under her er såå søt! Litt misunnelig kjenner jeg..;) Men kanskje jeg finner en på loppemarkedet neste helg??:) Endelig et skikkelig loppis igjen!! Kjenner det klør i fingrene her:)
Kos deg videre i det flotte været!:)

Klem fra Mina:)

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
Marthe

Marthe

16 april 2009 17:18

Hei kjære Kaspara!

Så morsom idè med en pez-vegg! Det må jo være rene drømmen for barn å ha en sånn vegg i huset (og kanskje for oss voksne som er litt lekne av oss også):) Jeg skal jammen huske å sende deg de pez-figurene jeg kommer over. Tror nemlig jeg har et par liggende, hvis jeg ikke husker feil.

Det lilla teppet ble jo fantastisk i lillestuen! Syntes det fikk frem de andre fargene på en veldig fin måte. Og jeg kan ikke la være å bli imponert over bokhyllen deres. Jeg elsker bøker og synes de er så dekorative. Men det beste er jo at du har satt dem etter farger - herlig:)

Jeg sitter å venter på sola som aldri kommer, og med et internett som har vært ute av stand i dag og ingen saker å skrive har huset fått seg en real rundvask. Like greit å bruke tiden til noe nyttig. Håper dagen din er fin og smilende!

Klem fra Marthe

http://thinktank.blogg.no

 
Ingen bild

Persil,ja

16 april 2009 20:33

Skrev jag förra kommentaren på fel inlägg? Hoppas du förstod att det var mattan jag syftade på. Pezar är roliga. Vi samlade ett tag men jag ledsnade på att de alltid välte som dominobrickor. Allihopa välte om en välte. Hopplöst att dammsuga. När jag ser hyllan där undrar jag om barnen får leka över huvud taget! Men att ha dem på väggen var ju jättesmart!!! Undrar hur de fäst dem? Dubbelhäftande tejp kanske?
Vi sålde vår samling på tradera och barnen fick pengarna. Vi hade 72 stycken!
Det blev en fin slant!

 
Rosa

Rosa

16 april 2009 21:35

Kult!!! Sånn vegg er jo en drøm. Jeg har hatt mange runder hvor vi har samlet på figurene i kinderegg! Hva skulle man gjort uten leker!? ; )

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

 
Lisa

Lisa

17 april 2009 09:38

Å va snyggt! Älskar när folk sammlar på pez, det blir nästan som konst när man ställer upp dem så här! helt underbart :D

http://pinkfriday.blogg.se

 
Ole

Ole

22 april 2009 21:17

Hei! Ser du har begynt å samle på pez. Vil bare tipse deg om et norsk forum for pez-samlere. www.peznorge.com/forum

Alle pez-interesserte er velkomne!

http://www.peznorge.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se