Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Lisa Bengtsson

Av Kaspara - 31 mars 2009 13:19

I dag fikk jeg den herlige koppen på øverste bilde av søsteren min. Jeg har sett den tidligere og sukket henført. Visste at den har blitt solgt på Indiska i det siste. Nå er det dessverre ikke noe Indiska i min by, men søsteren min driver stadig og valfarter til Oslo. Så nå er jeg eier av en fin kopp designet av Lisa Bengtsson.

Det er faktisk slik at Indiska har bestemt seg for å bruke en kjent designer hvert år til noen produkter,  og årets valg er unge, fremmadstormende  Lisa fra vårt granneland.

Søsteren min fortalte begeistret om denne jenta, født i 1981, som blir omtalt i Elle Decoration som en å "lock out for". Faktisk hadde søsteren min møtt henne "live", og "hun er bare sååå søt!" var kommentaren hennes.

Det er Lisa vi ser på bilde nummer 3.

Det er sikkert mange av dere leserne som sitter med nettopp denne fine koppen fra Indiska,  men visste dere at Lisa som står bak denne koppen også står bak den tomme rammetapeten mange av dere kjenner til.

Viser denne pluss en rosetapet og en ballerina-tapet  hun har designet.

Nylig har hun visst også laget en taktapet.

Kanskje har du noe av Lisa Bengtsson i huset?

Ha en fin dag!

 
ANNONS
 
Kathrin

Kathrin

31 mars 2009 13:42

Hei Kaspara!

SÅ fine bilder. Ahh....
Inspirerende. Likte koppen, lampa, skiltet,.... tapetene.....

Like inspirerende hver gang jeg er innom her. =) Herlig!

Klem.

http://dansparoser.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

31 mars 2009 13:45

Jag har tyvärr inget av Lisa här hemma... men jag har stått flera gånger på Indiska och tittat och kännt på både kopparna och skålarna men ingen köpt med hem. Jag ville haft sjalen hon gjorde för Indiska med... men inte hittat den än.

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

31 mars 2009 13:47

Hei du :))Så flott kopp da!!! jeg har ikke sett sånne kopper men nå har jeg ikke vørt i butikker de siste 3 månedene heller, bortsett fra kvelden i sandvika da..Men det var virkelig en kopp etter mitt hjerte også..Ser at Jieldelampen fortsatt er med på bilder..Har du gått til innkjøp eller er den fortsatt på utlån? Den er uansett så lekker at du trygt kan slå til :))
Så koselige blusene i innlegget under var også da. Smart å hekle en liten lomme eller kanskje bruke en fin gammel gryteklut som lomme.
I morgen tidlig reiser vi til Gol og det skal virkelig bli godt å komme seg litt bort nå..Dagene går med til å busse inn til sentrum hver 4 time for å gå til homøopaten og da blir dagene litt oppstykkede og slitsomme. Prøver også å pakke litt til turen vår. Selv om vi bare er 3 er det nok av klær og ting og tang som skal være med..Her hjemme hersker det totale kaos med gulv og vegger fulle av pappesker og annet rot..Blir godt å få det litt på avstand samtidig som det er moro med alle framskrittene.Og ja, jeg har kastet ut bambi og buddha hihi!! husker perioden det var så in med tørkede blomsterbuketter i tak og på vegger..Plutselig fikk jeg NOK og kastet alt sammen på sekundet! Fkk samme fornemmelsen av nipset mitt forrige dagen og sendte alt til loppemarkedet..
Så kan man jo lure på hva man blir hektet på neste gang ;)Noe er det jo alltid haha!!! Ønsker dere en fin dag videre alle sammen og så snakkes vi! Klemmer fra Kardemomme :))

http://husetvedbekken

 
Drops=)

Drops=)

31 mars 2009 14:47

hello...
Ja den koppe var jaggu fin...
Visst er denne damen dyktig...likte alle disse tapetene du viser her jeg gitt...bombe...du viser jo alltid så mye fint her du da...
Liker så godt den svarte lampen din og jeg da...

Og du ja oransj er jo en så herlig farge... også sammen med lilla og rosa...jausa...

Søt lilla krydderhylle du har malt og...den lillafargen har du koden på den???hm?

Ha en fin fin ettermiddag...her blir det ut på barnebursdag, og da skal jeg benytte sjansen til å rusle meg en tur en times tid...deilig..
Klem fra Drops=)

http://http:ninasdrops.blogspot.com

 
pillepalle

pillepalle

31 mars 2009 15:17

Hei Kaspara!
Jeg har aldri hørt av Lisa Bengtsson før, men denne koppen er veldig flott! Synes det svarer seg at søstren din valfarter til hovedbyen, hihi!
Stuebildene er så utrolig flott! Så hyggelig du har det hos deg. Jeg er veld glad i innrammete vinduer - kult med hyllen under vinduet! Ser du har skyvedører, de liker jeg også veldig godt. Dører skulle ikke ta for mye plasse i rommene, synes jeg. Nå må vi lære litt engelsk og fransk. Både yngestemannen og eldstemannen ser frem skolearbeider på torsdag. Senere skal vi også til fotball.
Ha en trivelig ettermiddag, kjære Kaspara! Klem fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Bella Vintage

Bella Vintage

31 mars 2009 22:35

Hei Kaspara!

Kjempe fin kopp, og så koselig å ha en søster med samme interesser.. : )
Ser på bloggen til Indiska at de kommer med en kjole med Lisa Bengtsson-print nå i april.

Ellers masse nydelige bilder her (som alltid) og jeg gleder meg til å lese om deg i Kamille! : )

Klem fra Bella

http://imittlunehi.blogspot.com

 
Katrine

Katrine

1 april 2009 09:43

Så utrolig koselig kopp, og mange fine bilder. Nydelig kjole Lise har på seg :) Likte inn skiltet jeg, skulle gjerne ha hatt det på døren. Og så mange fine tapeter!

http://kk2266.blogg.no

 
Drops

Drops

1 april 2009 10:25

Takk kjære du...for lilla koden...
Ja jeg fikk gått meg en laaang tur i går...digg...fint egentlig å benytte slike bursdager med at jeg og en annen mamma gikk tur...flinke vi...Må jo skryte litt av meg selv...hi hi...

Ha en fin dag videre
Nina og henns strålende påskedrops..

http://ninasdrops.blogspot.com

 
susanne

susanne

1 april 2009 10:49

godmorgon Kaspara-- Lisa Bengtsson har snygg design helt klart.. gillar hennes tapet kollektion!
Här verkas solen värma allt det frusna och våren är äntligen på väg!
jag ska nu sätta frön.. så jag får lite sommar blomster!
ha en fin dag..

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Mina

Mina

1 april 2009 13:21

Så fin kopp!! Sånn ønsker jeg meg også!:) Har de forskjellige motiver tro? Dette var en kopp etter mitt hjerte også:) Og tallerknene også var råfine! Og tapetene;) Har jeg nevnt alt nå mon tro..?..Knis;)

Jeg holder senga/sofaen idag, med halsbetennelse og forkjølelse:( Begynte på antibiotika tidlig da, så får nok tatt knekken på det! Har fått tatt opp igjen hekletøyet mitt da, etter en pause, så noe godt fører det jo med seg;) Og bakt brød! Lagt ut oppskriften inne hos meg.

Ha en flott dag i solskinnet!

Klem fra Mina):

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
Rosa

Rosa

1 april 2009 21:21

Indiska er en av de få butikkene vi mangler her også...men den koppen var jammen FIN!!

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se