Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Påskebilde

Av Kaspara - 27 mars 2009 14:50

På loftet blant påskepynten, fant jeg et påskebilde jeg hadde gjort i fjor. Det er ikke montert, så det får jeg gjøre nå i år.

Jeg liker så godt å kombinere stilkesting og applikasjon sammen. Det har jeg jo gjort på adventskalenderen ungene hadde, på "Animal planet"-bildene  samt nå dette; et lite påskebilde til veggen eller på ei dør.

Høna her er voldsomt rosa, og jeg får nesten assosiasjoner til den flittige lille røde høna som alltid svarte; "Ja, jeg vil!"

Det var et sjokk å titte ut vinduet til morgen i dag og se DET vinterlandskapet.For første gang i vinter jublet ikke ungene, men mumlet om vår, bar asfalt og joggesko.
Mor i huset fabler om kaffe ute i hagen med hekletøyet i fanget, naboer som slår seg ned og tar en kopp de også. Drømmer om tulipaner som hilser på, blomster i krukker, vatttepper på trappa og lange lyse kvelder.

Og far i huset hva med han......Han drømmer fremdeles om et fett steroanlegg til en svimlende pris!

Det er fredag og ukas beste dag. Senk skudrene godt og nyt ettermiddagen og kvelden!

 
ANNONS
 
makiato

makiato

27 mars 2009 17:59

Så mycket fint påskpynt. Gillar även äggen i förra inlägget.

Ja, det är svårt att hitta 70-tals tapeter, och så ska de fortfarande vara fräscha också...

Ha en fin helg!

http://makiato.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

27 mars 2009 18:55

Vilken fin påskbonad - jättehärlig! Här var det oxå snötäckt imorse när vi vaknade.... men nu är det mesta borta som tur är.

Hoppas att ni får en bra helg! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
esmaralda

esmaralda

27 mars 2009 20:08

Kjære Kaspara!
Takk for koselig hilsen. Så mye fin påskepynt du viser! Herlige farger! Bildet ditt var veldig søtt. Det gjør seg med fonter og knapper, små detaljer framhever, og er med på å gjøre det spesielt.
Ha en avslappende og god helg!
klem fra esmaralda

http://esmaraldashus.bloggratis.se

 
rosalucia

rosalucia

28 mars 2009 08:37

Nä men HALLÅ; har ni tjuvstartat Påsken i Norge???????
Vilka härliga bilder; älskar rosa....
Ha en underbardag!!!!!!

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Portofritt

Portofritt

28 mars 2009 09:00

Hei! Takk for sist. Det var veldig hyggelig! Jeg har ikke vært så flink til å kommentere i det siste, men jeg har da tittet innom i ny og ne. Den dyna du sydde var helt fantastisk flott! Påskebildet også. Og den enkle påskepynten. Og... for å gjøre en lang historie kort: Alt! ;)

Spennende med intervju. Gleder meg til å lese. Ha en god helg. Klem.

http://portofritt.blogspot.com

 
susanne

susanne

28 mars 2009 09:46

Börjar bli tjatig nu :)
vilken vacker bonad så fina färger !
här skiner solen i dag och det är grant väder, nätterna kalla ännu men solen gör en så glad!
ha en fin dag! kram

http://supermamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se