Direktlänk till inlägg 24 mars 2009

Liten reportasje i bladet Kamille

Av Kaspara - 24 mars 2009 17:52

For en stund siden ble jeg kontaktet av freelance-journalist Heidi Pettersen med forespørsel om jeg ville være med i en reportasje i bladet Kamille. Bladet skulle ha en artikkel om interiørblogger og besøke tre bloggerhjem. Det var jo veldig morsomt å få en forespørsel om dette, og høre at Kamille-lesere kanskje ville finne bloggen min inspirerende.
Men jeg måtte tenke hardt.... det ville bety tap av anonymitet. Jeg har følt meg komfortabel med min anonyme blogg så langt. I artikkelen ville man ha med både navn og bilde. Alikevel; hva var det å frykte?

Jeg har alltid vært bevisst på at det jeg skriver må tåle dagens lys, tåle alle mulige personer jeg omgir meg ved; familie, venner, kollegaer, ungenes lærere og foreldre av ungenes venner. Alle.

Jeg slo til, og svaret ble ja.
I dag har jeg hatt besøk av journalist Heidi Pettersen og fotograf Bård Jørgensen, et artig tospann. Det var mye latter og humør i stuene.

Heidi ble sååååå medtatt og sliten av å lytte til Kasparas fossende taler uten pustepauser, at hun måtte hvile seg  litt på sofaen etterpå.

Det skal bli spennende å se hva Bård har fanget med  kameralinsen sin.

Ikke fullt så spennende var fotograferingen av meg. Jeg elsker å stå bak kameraet, ikke foran.

Benyttet derfor anledningen til å fotografere både journalist Heidi og fotograf Bård etter fotosekvensen med meg.

Artikkelen om interiørblogger  vil antageligvis være i en mai eller juniutgave av Kamille. Må si jeg grugleder meg litt...

Uansett; takk for hyggelig besøk Heidi og Bård!

 
ANNONS
 
Maya

Maya

24 mars 2009 18:55

Gratulerer! Det er så fint at du er plukket ut. Jeg synes du fortjener litt "blest". Det blir så spennende å se bildene fra huset ditt i bladet. Men så leeeenge det er til det kommer i bladet, hjelpes.

Hihi, de to så ut til å være ganske så morsomme:)
Jeg vet ikke om de sa noe om de andre bloggene som skal være med. Men jeg kjenner en av de litt for godt og hun ble beroliget av å se dette glade tospannet! Men så leeeeenge til det kommer i bladet! Sukk...man er jo nervøs nok fra før av. Jaja, det blir nok bra:)Har egentlig 1000 spørsmål, men kanskje man bare skal være tøff nok og ta det som det kommer.

Ha en fin kveld:)

Maya

http://frkmayasloft.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

24 mars 2009 18:55

Men så kul! Grattis! Hoppas att jag kan få tag i den tidningen här i Sverige ... annars kanske jag ber dig att skicka ett ex ;-) Det blir nog ett jättefint reportage och säkert en bra bild på dig!

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Marthe

Marthe

24 mars 2009 18:58

Hurra for en tøff Kaspara!! Så bra at du sa ja, dette hørtes jo riktig så trivelig ut:) Verden er liten, jeg har faktisk jobbet med Bård. Han har vært med som fotograf på en sak jeg laget for Allers. Så artig at det var han som fotograferte hos deg! En veldig hyggelig fyr:) Gleder meg til å se resultatet i bladet. Kan tenke meg at du føler litt skrekkblandet fryd over det hele, men dette blir helt sikkert topp. Og jeg tipper journalisten bare var glad for at du snakket. Tro meg - det motsatte er ikke noe gøy. Det verste er å dra ordene ut av folk, og det hørtes ikke ut som ordstrømmen var noe problem hos deg:)

Ha en fin kveld!

Klem Marthe

http://thinktank.blogg.no

 
alvorada

alvorada

24 mars 2009 19:05

Hei du kjære headhuntede interiørstylist, queen of interiors!

Se der var de ja! Tji-hi, så gøy :)
Ser ut som hun journalisten har funnet seg godt til rette på sofaen din. Skjønner henne godt jeg, hun ligger jo på yndlingsteppet mitt! :) :) :)

Gleder meg SÅNN til bladet kommer! Jeg kjøper vanligvis verken interiørblader eller dameblader, men dette kan jeg ikke gå glipp av. Dette er vel det nærmeste jeg noengang kommer Fabulous Fame! Fnis ;)

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

 
Frk. F

Frk. F

24 mars 2009 20:27

Så utolig morsomt. Jeg gleder meg! Si fra når bladet kommer da ;)
Du har en herlig blogg. Takk skal du ha for god lesning og nytelser for øyet!

http://frokenloken.blogspot.com

 
Maria

Maria

24 mars 2009 21:27

Hej Kaspara!
Så kul med ett reportage! Och kul att få se dig på bild. Jag var också först anonym på bloggen, men släppte det eftersom. Har inte märkt något negativt med att vara igenkänd ibland.

http://jagblommar.blogspot.com

 
Glede

Glede

25 mars 2009 06:43

God morgen! Så stilig! Også i favorittbladet mitt....som jeg abonnerer på! Midt i blinken! Regner med at jeg klipper ut hele reportasjen og setter den i permen min, der jeg tar var på slike godbiter. Det at du blir spurt om noe slikt, bekrefter jo nok en gang, at måten du innreder på appellerer til mange! :)

http://gledelig-glede.blogspot.com

 
susanne

susanne

25 mars 2009 06:58

Godmorgon Kapara! vad roligt hoppas det går att länka till repotaget? vore jätte trevligt att få se...
Vi har varit med en gång i ett repotage i en lokalare tidning.. om huset.. vet ej om du sett det? fins under november månad på min blogg...
Nu vill dom komma igen och göra det för ett stor tidning( inredning)! Jag är ganska nervös redan men det får bli mot sommaren så det verkligen blivit klart! för dom vill ha fasad bilder med, just nu har vi en bygg ställning mot fasaden... kvar sedan tak bytet och kvar för att vi ska måla... Men ditt vackra hem måste bli helt underbart..
Och hoppas verkligen man får se det repotaget!
ha en fin dag,
kram

http://supermamman.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

25 mars 2009 16:31

Heisann Kaspara :)Jeg titter fram etter å ha gått under jorden noen dager ;)ser ut som om fotografen og journalisten var kjempehyggelieg mennesker og jeg gleder meg veldig til å se resultatet etter hvert!!
boken du har lagt ut bilde av var ny for meg og ser veldig lovende ut!! Alltid moro å oppdage nye bøker som kan inspirere :))
Den lille dyna var herlig Kasparisk i form og farger!! her er det ikke så mye å fortelle om ennå.Dagene går uten helt store endringer men jeg kan merke et lite framskritt tror jeg! I dag komm forresten den nye sofaen også men vi setter den ikke opp før vi er ferdige med veggene! ha en fortsatt fin onsdag! Klemmer fra Kardemomme :))

http://husetvedbekken

 
Lisa

Lisa

27 mars 2009 11:02

Å va skoj! Grattis! Vill gärna se det repotaget, måste bli toppen! det bästa när man inte varit inne på din blogg ett tag är att kika igenom alla fina bilder, man blir så glad :)

http://pinkfriday.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se