Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

Rosarøde drømmer

Av Kaspara - 17 mars 2009 20:25

I dag har det vært en gapende dag bokstavelig talt. Både minstemann og jeg har besøkt tannlegen. Mitt besøk var svært så kurant, men lillemann måtte til pers. Han hadde nemlig fått dobbelt sett med et par fortenner. En ny flott tann var begynt å vokse fram, mens den lille melketanna bak fremdeles kloret seg fast. Så i dag har det vært bedøvelse og trekking av tann på en kjempetapper og stor, liten gutt. Han gapte til gull, og hver gang tannlegen spurte om deg gikk bra nikket han ernergisk. På en stol ved siden av satt en stolt mamma, og så forundret på hvordan minstemann som hadde gruet seg stort satt der så trygg og tillitsfull.

I dag legger jeg ut noen rosarøde, feminine drømmer.

Her om dagen handlet jeg med meg perleblomsten på øverste bilde fra søsteren mins butikk. Det er faktisk fransk gammel kirkepynt til stearinlys.

Ellers legger jeg ut noen fine stoffer fra www.gronlykke.com

Ha en glad tirsdagskveld. PS:" Franskmannen" og jeg er alene i kveld også.

Han er litt vanskelig å hive ut......


 
ANNONS
 
Minmill

Minmill

17 mars 2009 20:49

Hei på deg kjære Kaspara. Her er Minmill innom på et lite kveldsbesøk i bloggen din. Har vært innom tidligere i dag for en titt, men hadde ikke tid til å kommentere. Jeg har jo en tendens til å være skrive litt mye noen ganger, og kanskje spesielt her hos deg. Jeg synes du viser så mye fint. Så når jeg er innom her koser jeg meg virkelig. Spisestuen deres føler jeg meg nesten hjemme i nå, siden du har så mange bilder derfra. Skjønner godt at du viser den fram for den ser jo så koselig ut.

Jeg skjønner jo godt at mr. Jielde ikke vil forlage stedet. Det ville ikke jeg heller gjort. Men det er vel du som holder han litt igjen, eller? Jeg liker mr. Jielde og skjønner godt at du også gjør det. De franskmennene er jo så sjarmerende.

Jeg synes ikke at det gjør noe om du blander forskjellige lamper i stuen din. Dessuten er jo en Jielde lampe et desig ikon som jeg tror er en tidløs ting man ikke blir fort lei av. Jeg har bestemt meg for at når jeg har råd skal jeg skaffe meg en franskmann jeg også.

Ønsker deg en fin kveld videre, Kaspara. Masse hilsener fra Minmill.

http://minmill.blogspot.no

 
formigrafisk

formigrafisk

17 mars 2009 22:17

Nyydelig fargesammensetning med perleblomst og tøy-stoffer. Ellers...
"-tar du din slanke franske-mann..ee. Klemmer på ham litt..eee. Trykker på og aveee..litte. Denne franske lys, glemmer ikkee. Så voilá, han er din for evigheteee."
Ps. Hadde ikke fransk på skolen.

http://formigrafisk.blogspot.com

 
susanne

susanne

18 mars 2009 05:38

Hej vad bra att det gick bra hos tandläkaren :)
vilka söta tyger !

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

18 mars 2009 07:51

Så fint. Är det tyg? Skulle önska att det var en tapet dock :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se