Alla inlägg under februari 2009

Av Kaspara - 6 februari 2009 21:33

Viser et par bilder som gjør godt for øyet mitt. Hadde jeg blitt en jentemamma den gang jeg fikk barn, er det ikke utenkelig at jeg kunne kledd Amanda, Selma, Oline, Albertine, Filippa  (navn på jentelista vår) i for eksempel den øverste kreasjonen. Synes det kinesisk-inspirerte stoffet er sååå fint. Vet det er til salgs hos www.volksfaden , nettbutikk jeg har skrevet om i et tidligere innlegg.

Liker også stoffet på nederste bilde.

Nå er gutta krøpet til køys, etter vi har sittet sammen og sett tilbakeblikk på "Norske talenter". Vi gleder oss til det starter opp med ny sesong. Det var et program det var koselig å sitte sammen å se hele familien.

Fredag er et faktum, og det er skjønt! Ha en glad  beina-på-bordet kveld!

ANNONS
Av Kaspara - 5 februari 2009 15:16

I dag kjenner jeg virkelig at 6 undervisningstimer på rad sitter i knotten.

Litt murr i toppetasjen liksom. Nå skal jeg finne ut en ikke altfor kreativ og tidkrevende middag til smågutta og meg. Far i huset jobber lange dager. Stort sett sitter han fra morgen til et sted mellom 22 - 23 nå om kveldene.

Etter middag skal jeg på fotballtrening med yngstemann, så blir det kveldsmat og litt tid foran tv, unger i seng og en mor som planer ut i sofaen med hekletøy. Har startet på et helt nytt prosjekt igjen, og viser det nok snart.

Siden jeg ikke har en bråte med energi  akkurat nå, velger jeg å vise bildene fra gårsdagens baking av ostebrød. Dere tror vel vi lever av ostebrød alene, og sant nok vi er avhengig!

På det ene bildet kan dere se mitt kjære barndomshjem i bakgrunnen. Pappa hadde håpet vi skulle overta det huset en gang i tiden, men ble så glad i huset vi kjøpte at han slo seg helt til ro med det. Herfra kan jeg passe på og blunke til barndomshjemmet mitt. Det er koselig å bo i området man trådde sine barnesko. Det skaper mange minner og mye nostalgi. Det er så fredelig og rolig her, men det ligger bare et steinkast fra byen.

Ha en energifyllt torsdagskveld! Vi begynner å nærme oss helg, dere!

ANNONS
Av Kaspara - 4 februari 2009 15:28

Endelig fikk jeg sett på siste utgave av det danske interiørmagasinet "Boligliv". Det har ligget her og godgjort seg i dagesvis, uten at jeg har hatt tid til å titte i det. To sider i det ropte til meg og trollbandt meg. Måtte se og se. Som jeg elsket de to bildene!  Har mest lyst til å gå rett inn i rommet med hesten og sette meg ved det sorte bordet. Nå var også hester  min store pasjon i ungdommen, hvor jeg tilbrakte mange timer i uka på hesteryggen og i sulkyen.

Hylla  har også så nydelig kombinasjon av farver, synes jeg. Liker de farveglade boksene mot det sorte treverket.

Her snør det store filler. Lover bra for ungenes skidag i morgen. Mye bedre å stå på ski i nysnø enn på hardt og isete underlag.
Minstemann har vært hjemme fra skolen i dag. Han var våken mesteparten av natta og lå som en propell der i midten av oss i ektesenga. Han hadde vondt i det ene øret ,og om morgenen virket han slapp, snufsete og lite pigg. Heldigvis var det fridagen min i dag, så man slapp å prøve å finne vikar for vikar på jobben min. Krysser fingrene for at han er bra igjen i morgen. Synes det ser lovende ut. Formen er langt bedre nå.

Ha en fin vinterdag!


Av Kaspara - 3 februari 2009 20:24

På tirsdagene har jeg bare fire undervisningstimer, og satte kursen mot byen ved ett-tiden. Operasjon; garnkjøp sto på programmet. Var innom to garnbutikker og handlet en bærepose full. Var storveis fornøyd med nye fine farver. Siden jeg var i byen kunne jeg jo svinge innom bruktbutikken min også. Man kan jo aldri vite når det virkelige scoopet befinner seg der, og man vil jo helst ikke gå glipp av noe. Stoffbeholdningen der i dag var trøstesløs kjedelig, men jeg fant da noen nye grytekluter og noen hekla brikker som ble med ut i kulda. Måtte stoppe opp å se på et oransje fat som sto i en monter, og som jeg også  hadde lånt blikket mitt til tidligere.

I dag ble det med, men til stor sorg var det gått et lite skall av det på hjemveien. Et øyeblikk hadde jeg tenkt til å kaste det, men så klarte jeg ikke det heller. Da hentet jeg oransje tusj og tusjet på det hvite gapende såret. Det ble litt bedre, men vanligvis pleier jeg ikke samle på asjetter med skår.

jeg har forresten reparert ting før også jeg med tusj korrekturlakk og maling. Mannen min samt mannen til ei venninne av meg glemmer aldri at jeg hadde malt den hvite linkjolen min. Det var sommer, og vi skulle på et sommershow på et hotell i byen sammen med flere venner.  Til tørk over gelenderet i annen etasje hang min hvite fine linkjole med åpen rygg. Jeg var fast bestemt at denne skulle jeg bruke på kvelden. Ved siden av kjolen hang et rødt plagg, som dessverre ble litt nærgående mot den hvite kreasjonen. Resultatet ble at den hvite kjolen fikk røde renner i sidene, ikke så lekkert.

Hva gjør man så? Jo, da tar man med kjolen ned i kjelleren og maler den med hvitmaling i sidene, hvis intet annet nytter. Jeg gikk på sommershow med min nymalte kjole. Gjett om jeg har fått høre det mange ganger!!!

Viser et bilde med mitt sårede fine oransje fat. Jeg bytter stadig på hvordan det ser ut på skjenken under det gamle franske speilet. Speilet fant jeg i en dansk låve på Fyn en sommer. Vi hadde bilen full av danske herlige loppisfunn og fikk med et nødskrik presset det inn.

Her er det bitende kaldt i dag.
Ha en lun kveld med behagelig temperatur!

Av Kaspara - 2 februari 2009 20:41

For oss som er i heklerus, ivrig sittende med heklenål og sukkertøyfarvet garn kan det fortone seg som vi har oppdaget en ny verden. Jeg føler at jeg er innvidd i noe helt nytt og noe grensesprengende. Tenk på alle muligehetene! Jeg har lyst til å hekle søte sommertopper, smykker, tøfler, lampeskjermer, sommernett, knelange skjørt, flere skjerf osv.

Har radaren ute for hekleideer og tanker jeg ikke har kommet på selv. Ser på nettet, i blader,i butikker.

Tenkte jeg skulle dele noen av de jeg har fanget opp på nettet med dere.

Her er mange ørsmå prosjekter, som ikke tar mer en en liten kveld.

I dag har jeg faktisk begynt å kreere lampeskjerm med hekla biter til soverommet, inspirert av innlegget jeg hadde nå sist. Skal vise dere den når jeg er ferdig. Startet faktisk mens jeg laget middag. Innimellom potetstappe og gryte formelig rev jeg av det laksefarvede trekket på en gammel lampeskjerm. "Neimen, ødelegger du lampa, mamma?" spurte den ene sønnen min.

Her er det kaldt og surt ute, og jeg vil helst sitte nesten inni peisen.

Har begynt på noen nye heklelapper også i andre farver enn det jeg vanligvis griper til. Nå må jeg kaste meg over skolearbeid.

Ha en glitrende kveld!


Av Kaspara - 1 februari 2009 19:34

For noen dager siden var jeg innom en blogg som heter Snostorm. Der fant jeg et bilde som ga sommerfugler i magen. Det var lagt ut et bilde av en herlig heklet lampeskjerm og med henvisning til at den var til salgs på Etsy under Nice`s shop. Jeg måtte rett inn å kikke på Etsy og ganske riktig ; her var denne og flere herlige heklede skjermer. For en ide for den heklegale bloggverden! Her svever vi jo rundt i hekletrance noen og enhver.

Dersom man ikke er noen hekler, er det heller ingen  grunn til å fortvile; man kan jo bruke heklede lapper fra loppis eller hva med grytekluter? Vi er jo en stor skare som ivrig tømmer bruktbutikker for frodige og farverike grytekluter.

Jeg gikk i allefall og hentet boksen min med heklede loppislapper og satte i gang å drømme. Trenger et egnet lampeskjerm-skjelett. Kunne godt se for meg en slik lampe på soverommet for eksempel.

I dag har far i huset vært i svømmehallen med gutta, mens jeg har rettet en bunke samfunnsfagsprøver fra 7.trinn og forberedt morgendagens mange timer. Har fremdeles et kunst-foredrag jeg skal kikke litt mer på, men aller helst skulle jeg ha  krøpet opp i sofaen med et nytt og ulest "Boligliv".

Vel ,den som  venter på noe godt venter ikke forgjeves heter det jo.

Ha en avslappende søndagskveld!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se