Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Vårlig inspirasjon

Av Kaspara - 27 februari 2009 18:05

Det er mye fint å se av vårlig inspirasjon, når man surfer rundt på nettet.

Visst har det vært mange bilder fra Susanne Schernings fine ting i bloggverden,  men kan ikke huske å ha sett det øverste bildet. (men..jeg kan ta feil..)

Jeg elsker den lilla Flowerpot-lampa, de lilla vasene og Scherning-voksduken.

Jeg er litt hekta på lilla ,medgir det. Så er også kallenavnet mitt nettopp "Lilla". Det er det nær familie kaller meg. Jeg ga meg selv navnet, da jeg var liten og ikke klarte si navnet mitt.

Viser også et japansk stoff fra www.gronlykke.com som jeg liker så godt.

De to nederste bildene av esker trukket med tapeter har jeg funnet på

http://www.daisy-home.dk  Nettsiden har en herlig lay out.

Gutta er ute og måker vei til utestua akkurat nå. Kanskje det blir grilling av pølser i peisen og inntak av hjemmebakt kake med naboene der en dag.

Selv har jeg akkurat vinket farvel til ei venninne og skal nå gå i gang med "oppshining" av et takras-kjøkken. Senere er det imidlertidig "Norske talenter" og kos i lillestua.

Ha en velfortjent fredag med beina på bordet!

 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

27 februari 2009 18:39

Åhh vilka härliga bilder! Jag börjar gilla lila mer och mer....
Idag har jag varit iväg med lastbil och slängt en massa skräp.... Kul att köra lastbil ;-)

Ha en skön helg!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
esmaralda

esmaralda

27 februari 2009 20:45

God kveld!
Måtte bare stikke bortom en tur, selv om jeg egentlig ikke har tid.
Så gøy at du viser det stoffet, det kjøpte jeg på grønlykke i køben på turen vår her, sammen med noen andre stoffer! Hadde faktisk planer om å legge ut de stoffene på bloggen neste uke!! Gøy!
Morsomt med bergen, vi har tenkt oss dit til våren, har ei venninne der som akkurat har fått nr.3
Ønsker deg en god helg!
klem fra esmaralda

http://esmaraldashus.bloggratis.se

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

28 februari 2009 19:04

Ikke sant Susanne S. sine mønstre er sååå fine og friske! Har telt fram og tilbake på knappene om jeg skal kjøpe sengetøyet i samme mønster som denne duken siden nov/des. Hjertet sier JA - men fornuften har hittil vært tvilende til om jeg virkelig trenger de. Kanskje jeg kan ta ut en bursdagsgave fra pappaen min eller mormor på forskudd...vi får se ;). God fortsettelse på helga di, Kaspara!

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Maya

Maya

28 februari 2009 19:49

Nå kan våren bare komme! Sukk, er nesten sånn at vinteren tirrer oss, hehe. Det har dryppet så smått en uke nå, men vinteren vil liksom ikke slippe taket ennå. Og nå ser det ut til å bli litt kaldere dager igjen. Jaja, der er det godt man kan titte på slike bilder du har funner frem her:)

Ha en fin lørdagskveld
Maya

http://frkmayasloft.blogspot.com

 
mimouna

mimouna

28 februari 2009 21:01

Blir i godt humør av bloggen din jeg. :o)
Herlig med små fargeklatter som den lilla lampeskjermen og rosa krakken. Har man ikke vår ute kan man jo lage det inne.

Ha en fortsatt god helg!

http://www.mimounashobby.sprayblogg.no

 
Brigg

Brigg

1 mars 2009 08:59

Wow..flotte farger! Og den lampen ja..utrolig utrolig fin.

ha en god søndag:)

http://briggslekehus.blogspot.com

 
Drops

Drops

1 mars 2009 13:24

Hm?
Ja jeg blir helt matt.. av alle de fine mønsterene og tingene man kan kjøpe der ute. Har jo lyst på alt sammen jeg... hm...

Ja Grønlykke har jo så mye fint. Tror jaggu jeg må legge inn en shopping tur til Danmark snart altså...

Ja servietter får man aldri for mange av... Har en del kan du si.. Og synes Kremmerhuset har noen fine akkurat som de du fant...
Ha en fin søndag videre, her går ferden ut i snøen.. digg...
eller *brrrr*... Lille Pastill er så utålmodig... "ingen å leke med" så nå får vi titte litt rundt i nabolaget etter noen lekekammerater.

Nina og hennes Drops

http://ninasdrops.blogspot.com

 
Portofritt

Portofritt

1 mars 2009 18:20

Hei Kaspara! Du har som vanlig mange flotte og inspirerende innlegg! Jeg vil veldig gjerne treffe deg og den nybakte :-D
Uke 11 passer best for meg, helst onsdag eller torsdag, men mandag kan også gå. Dere bestemmer. Klem!

http://www.portofritt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se