Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

Små farveklatter som gjør mirakler

Av Kaspara - 25 februari 2009 18:26

I dag har jeg malt siste strøk rosa på en enkel taburett som jeg kjøpte på en gammel låve i Danmark. Tror jeg betalte den svimlende sum av 20 kroner

Den var det første offeret for malekosten av alle mine loppisfunn som bor i kjelleren. Den er malt med vannbasert maling. Tørker på null og niks.

Den ene lille tingen malt i sterk farve gjorde noe med lillestua for meg. Den ble mye morsommere og spenstigere  med en gang, og jeg må stadig kikke inn på det lille møbelet som står der rosa og glad.

Da jeg hadde bært opp møbelet i lillestua, måtte jeg jo prøve med ulike ting til det; hekla pledd fra House Doctor og det lilla favoritt-vatteppet mitt. Måtte sette en lampe på det, for her hadde jeg malt lampefoten lyse- lilla i dag. Fant en sjarmerende lampeskjerm fra et loppis, og vips en helt ny lampe! Stoffet på denne lampeskjermen gir meg farmor-assosiasjoner. Hun brukte mye den slags stoffer på sommerhytta.

Så malte jeg en knagg jeg fant i bruktbutikken min for en femmer lilla.
Den lillafarven og rosafarven jeg har malt med i dag er så nydelige sammen. Sukk....

SÅ......stormende jubel! Jeg mente at de tidligere eierne av huset hadde lagt igjen flere knagger.  I snekkerboden fant jeg flere, og de var ordentlige fine, men i messing. Nå skal de males i ulike farver og kanskje  gi en touch av Eames-følelse. De skal henges opp på en vegg hulter i bulter, IKKE på rekke og rad. Gleder meg alt!

Det er så  fantastisk morsomt å gi det som for mange blir sett på som skrot en total makeover! Tenk på alle de personlige, gøyale tingene vi kan lage for en slikk og ingenting! Det er bare fantasien som setter begrensninger.

Gleder meg som et barn til loppesessongen. Gleder meg til hjertebank, sitring i hele kroppen, tankespinn og fabuleringer.

Ha en fornøyelig kveld!

 
ANNONS
 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

25 februari 2009 20:29

Fiiiine farver :-)
Det er utrolig sådan en lykke man kan få af så lidt, det kender jeg godt :-)
Lampen bllev også rigtig flot. Har så fine faconener, og så synes jeg det lige giver prikken over Ièt med den lampeskærm.

Lige til at komme i forårsfornemmelser af det her.

KLEM Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
Gamlå

Gamlå

25 februari 2009 21:45

Så fint det var hos deg, herlige farger.

Knaggene skal si du er heldig som har slike!!

Fin ble den også med maling på.

Gleder meg også til loppemarkedene plopper opp igjen.

Ha en fin kveld fra lyset fra den fine lampen.

http://lundsvagen.blogspot.com

 
♥ Minmill ♥

♥ Minmill ♥

25 februari 2009 22:01

Hei Kaspara. Kunne ikke dy meg for å legge inn et raskt svar hos deg. Så du nettopp hadde tittet innom hos meg.
Ville gi deg et bokhandler tips som er helt problemfritt. Jeg er ofte inne på www.capris.no og handler bøker. De jeg ikke finner hos lokal bokhandler, finner jeg her. Og det beste av alt, er at det kommer rett i postkassen. Det følger med faktura hvis man handler for under kr. 1000,-. Kan egentlig ikke bli enklere. Her finner du danske, svenske, engelske og norske bøker, siden capris er en sammenstilling av store bokaktører i skandinavia. Så det så...

Ellers har jeg lyst til å si at bildene dine her i kveld er helt til å spise opp. Så herlig det lille bordet ble med rosa farge. Lampen ble også helt skjønn. Og med styling ala Kaspara er det hele komplett.
Jeg er så begeistret av tanken å bruke det man har og se muligheten i det istedet for å kjøpe nytt. Som deg, så gleder jeg meg til loppesesongen begynner. I mellomtiden blir gjenbruksbutikkene stadig besøkt.
Ha en fin kveld videre. Klem fra Minmill

http://minmill.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

25 februari 2009 22:03

Hahahahaha!!! DEN flamingohatten får jag ta till när Frk Fryds hårband slutar fungera, (har fått ett pms-hårband av henne) funkar inte flamingohatten då funkar inget! :D
vilket lyft med den rosa pallen. Tänk vad färg är magiskt!!!! Kramar!

 
Lisa

Lisa

26 februari 2009 14:22

Du har det så mysigt, jag blir så glad när jag går in här :) Lite färg gör en sådan skillnad. Jag vill måla massor men jag ska vänta tills det blir lite varmare så jag kan vara på altanen. men den ska det bli lite rosa blått och grönt här hemma :)

super gulligt rådjur. Jag har en samling här hemma som är nerpackad bland mina flyttkartonger. Inlägget här nedanför vart jätte fint, vilket snyggt lapptäcke det kommer bli :)

http://www.pinkfriday.blogg.se

 
Marthe

Marthe

26 februari 2009 14:43

For noen herlige prosjekter du har satt ut i live! Så deilige farger og morsomme former. Digger lampen, den ble råflott, og miksen av sprek farge og gammel bestemorskjerm var tøff.

Jeg elsker de lange kommentarene dine, Kaspara! Jeg kommer til å fortsette med mursteinsinnlegg hvis det resulterer i slik kommentering:) Jeg skrev et langt svar til deg i går, men tror du ikke jeg trykket feil på noen knapper..alt ble borte. Æsj, kjedelig!

Du har så rett, så rett når det gjelder lottomillionærtankene mine.. jeg trenger jo absolutt ikke mange pengene for å skape fine interiør. Men når jeg skrev innlegget begynte tankene mine å vandre til de store interiørdrømmene mine. Og her snakker vi et stooort, hvitt hus, gjerne ved et vann, med store, gamle eiketrær i hagen. Her trengs det noen lottomillioner;) Men en malt kommode og en giraff på veggen skal jeg nok greie å budsjettere med.

Sliter litt med det samme som deg; jeg ser for meg gamle møbler og pussige lampeføtter i ny drakt. Mannen lurer fælt på hva jeg skal med de syv lampeføttene jeg har på boden. Og skapet, og krakken og kommoden. Men de skal selvfølgelig males og lekes med! Problemet mitt er at jeg ikke har noe sted å male ting.. Får dra det med meg ut i bakgården til våren.

Her skinner sola idag, og jeg har gått tur langs Akerselva. Det er så deilig å kjenne sola i nakken. Passer på å stoppe opp og trekke inn solstråler og frisk luft innimellom. Håper du har en fin dag, og at malerkosten får svingt seg!

Klem Marthe

http://thinktank.blogg.no

 
pillepalle

pillepalle

26 februari 2009 16:21

Hei Kaspara!
Du har blitt dilla på lilla synes jeg :-))
Det er kjempeflott med forandringer hos deg. Du beskriver det som et puslespill, alle ting føyer seg inn i hverandre. Må si jeg er veldig, veldig imponert av deg og håndlaget ditt!

Jeg har vært på jobb igjen i dag, men jeg er fortsatt plagt av sterk hodepine. Heldigvis er FRIdag i morgen...Og fru Pillepalle skal sette seg ned for å skrive mail.... :))

Ha en kjempefin kveld! Klem fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Drops

Drops

26 februari 2009 17:59

Å guri...
Malingen min bare står der.....
Nei å nei... det blir jo så fint...
Kjempefine lamper... Og skjermer og tepper...
Helt nais.

Skal snart begynne jeg og...Men måtte gå over til oljebasert skjønner du da jeg nesten tørket av den gulemalingen på det gule bordet på kjøkkenet....*sukk*
Lykke til videre...jeg gleder meg ååååå
Du så du kommoden som Kardemomme la ut...Turkis... å guri...
Drops

http://ninasdrops.blogspot.com

 
esmaralda

esmaralda

26 februari 2009 20:33

Kjære Kaspara!
Så FIIINT det ble!!!Helt til å spise opp!!! Deilig med de fargeklattene sammen med de andre tingene inne i stua di! Det er stilig med tallerkenhylle over sofaen, det har jeg også vurdert. Er stadig på jakt etter tallerkenhyller overalt, men, hvor er de, helt borte! det lille rådyret på bøkene dine kjenner jeg også godt igjen, det ligner veldig på det som ligger oppå det hvite gamle skapet her hos meg. Sammen med alle de store og små bildene som snart skal opp på veggen..Er spent på å se hvordan knaggene dine blir!Lykke til!
Takk for morsomt innlegg med lappeteppet inne hos deg, det resulterte i storveis besøk!

Ha en koselig kveld i din vakre stue!
klem fra esmaralda

http://esmaraldashus.bloggratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se