Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Esmaraldas hus, glad pute og flamingohatt

Av Kaspara - 24 februari 2009 13:21

Et broket innlegg skal føres i pennen. Vi er mange bloggere som lager lappetepper med retrostoffer, og Esmaralda i bloggen Esmaraldas hus er en av dem. Jeg kom i kontakt med Esmaralda, da hun vant Kaspara-hjertet i utlodningen min. Hun hadde da planer om å starte en blogg, og damen var handlekraftig. Vips, nå er hun i gang. Jeg synes dette lappeteppet blir så flott, at jeg unner flere å se det. Fantastiske farver og hvilke retrostoffer! Det spruter liksom av energi. Ta en kikk inn til Esmaraldas hus da vel!

Legger ved en glad pute i samme gate. Dere vet nå er det putetid!

I økonomiske nedgangstider byttes det ikke ut sofaer  men puter! Det skaper forandringer i heimen og er langt billigere.

Til slutt fant jeg drømmehatten for kanskje Persilja som sågar har flamingo-tapet på kjøkkent eller kanskje for Brigg i Briggs lekehus, som ble lykkelig  eier av Kardemommes loppe-flamingo. Flamingoer har i alle fall erobret deler av interiør-bloggverden, så hva med litt vårfornyelse damer?

Fant denne eksepsjonelle hatten på  www.dowahdiddy.com som selger gjenbruks og vintagefunn fra hele verden, dog mest fra USA siden butikken fysisk ligger i Arizona.

Her stråler solen, og det er en fantastisk vinterdag. Bilen trillet ganske riktig ned til malebutikken i går. Kjøpte tre malingsprøver i spenstige farver; lyselilla, rosa og oransje. I dag har en taburett fått første strøk med rosa.

Skal snart hente tre glade unge menn på skolen. Minstemann skal ha med en kamerat fra klassen hjem, og det får bli litt barnevennlig middag og sjokoladeis til dessert i dag. Ha en vakker vinterdag du også!


 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

24 februari 2009 15:01

Hei Kaspara..Prøver å løfte armene for å skrive noen linjer ..Takk så mye for laaang mail snille deg :) Så utrolig herlig skap og herlig barneseng du har lagt ut i innlegget under..Junosengene er så utrolig søte..Synd at jeg ikke var oppmerksom på dem da Karamella var baby.
Jeg har også funnet fra til Esmeralda som har en koselig blogg med et aldeles lekkert lappeteppe. Og den hatten var helt fantastisk hihi!!!
Flamingoer er definitivt i motebildet i år ;)Jeg sender deg en mail så snart jeg kan. Ha en fortsatt fin tirsdag :)
Klem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Marthe

Marthe

24 februari 2009 15:23

Aah, for et herlig lappeteppe! Blir mer og mer glad i sterke farger etter en periode med mye dust og pastell. Sitter store deler av dagen og fabler om hvordan jeg skal innrede barnerommet her etterhvert, og jeg har så lyst til å kjøre på med masse herlige tapeter, farger og galskap! Stakkars barn, kommer sikkert ikke til å få blund på øyet... har hørt noe om viktigheten av å ha farger som gjør deg avslappet på et soverom. Bare tull, sier jeg! Har forresten ikke klart å få tankene vekk fra det lilla skapet du viste i går. For en farge!! Går nesten å håper på en liten jente her sånn at jeg kan male kommoden hennes i den fargen;)

Så bra at du ikke fant feilen ved lapp nummer fire på hekleteppet mitt, hehe. Her kommer fasiten: jeg gikk tom for lyseblått garn før jeg var ferdig med den innerste "blomsten", så derfor er halvparten av den mørkeblå. Tar det som et kompliment at du sammenlignet ditt teppe med mitt! jeg ville nok ikke brukt så store ord, men...;)

Er det ikke rart hvordan folk finner frem til oss bloggere? Her om dagen satt jeg på kafè med forloveren min, og hun refererte plutselig til bloggen min. Men hun har aldri lagt igjen en kommentar eller sagt at hun leser den! Det er som sagt litt skummelt, men jeg prøver å ikke tenke på det..bloggingen gir meg jo så masse (som hyggelige kommentarer fra deg)

Så gøy at søsteren din titter innom hos meg, du får be henne vinke hvis hun ser meg på løkka en dag:) Og du må si fra hvis du skal til Oslo, for jeg har SÅ lyst til å treffe deg:)

Nå babler jeg i vei og tar opp all kommentarplassen din... Gleder meg til å se hva du maler etterhvert, du må vise oss taburetten din.

Ha en super dag, Kaspara!

Klem og smil

http://thinktank.blogg.no

 
Lotten

Lotten

24 februari 2009 15:31

Men vilket underbart lapptäcke du visar! Det väcker verkligen skaparlusten hos mig.... men jag får hålla ut ett litet tag till. Just nu håller jag på att röja ur förrådet som skall till och bli mitt nya syrum.... när det är färdigt börjar det roliga arbetet med att inreda det ;-)

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Drops

Drops

24 februari 2009 18:45

Ja se her ja.
Så herlig lappeteppe. Enig det gnistrer energi vettu.
Hi hi...ser for meg noen med den flamingo hatten..stilig..jaba daba dooo=)
Drops

http://ninasdrops.blogspot.com

 
Gamlå

Gamlå

24 februari 2009 19:13

Heisann

Måtte bare fortelle deg at dette innlegget og det nedenfor fikk meg så glad og inspirert.

Se bare på de fargene på teppe pute hatt og møbler.

Ja, nå er våren også her, og da blir det mer farger ute også. Hurra

klem fra Gamlå

http://lundsvagen.blogspot.com

 
Minmill

Minmill

24 februari 2009 21:03

Hei på deg igjen Kaspara. Føler på en måte at jeg er blitt en fast gjest hos deg. Synes du viser så mye fint, og skriver så mye herlig. Takk for at du stikker innom meg også.
Nå har du fristet meg til å kikke på Esmeraldas blogg. Jeg har ikke vært der før, men tar turen innom når jeg er ferdig med å skrive litt her. Nydelig lappeteppe og pute. Den flamingohatten kunne jeg nok latt vær og kjøpe. Hi hi. Men tror nok også at Brigg vil like den. Fikk med meg når hun overtok Kardemommes flamingo vase.
Har ikke fått tak i noen som selger Jielde lamper enda, så det kunne vært fint om du kunne spør din søster om hun har noe tips til forhandler her i sør, eller om hun kunne kontakte meg på minmill@live.no. Jeg har jo kollegaer i området som eventuelt kunne hjulpet meg hvis jeg kjøper en hos henne. Bør vel kanskje først finne ut hva den koster.... De er jo så flotte.

http://minmill.blogspot.com

 
Brigg

Brigg

24 februari 2009 21:30

Hihi..herreminhatt for en flamingohatt! Hehe..usikker på om jeg hadde turd å gått med den, men artig var den! Og hadde garantert klart å plassere den i lekehuset:-)

herlig bilder du viser under her. Får meg til å drømme og sol,sommer og LOPPISFUNN!!

http://briggslekehus.blogspot.com

 
Mari

Mari

24 februari 2009 21:39

Å gudameg, det var flott!! Selv har jeg planer om intet mindre enn 3 slike tepper. Ett til hver av guttene, og et til stua...kremt...Jakten på litt flere stoffer har begynt, men jeg tipper teppene ikke blir ferdige før om et par-tre år...hihi..

Gleder meg veldig til å se resultatet av maleprosjektene dine!! En del av meg lengter til Ikea for å handle inn en del hvite, nye møbler, mens en annen del har lyst på fargerike loppefunn. Så da blir det vel begge deler ;)

Ha en flott kveld :)

Klem fra MAripari

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Minmill

Minmill

25 februari 2009 10:49

Hei Kaspara, og tusen takk for hjelp om lampen. Føler jeg har satt himmel og jord i bevegelse for å finne ut av dette. Men når trangen er så stor, klarer jeg ikke stoppe. Jeg var inne på linneashage.no hvor de selger Jielde lamper. Der fant jeg iallefall ut hvor mye de forskjellig koster. Skal ta en runde i byen, og se om jeg kan finne en lokal forhandler...på med sjumilsstøvlene.... Hvis jeg ikke finner noe, tar jeg kontakt med Sandefjord...Jeg har ikke noe i mot og vente noen uker på den rette fargen på lampen.

http://minmill.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se