Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Glad inspirasjon på blåmandag

Av Kaspara - 23 februari 2009 10:58

I dag er det faktisk blåmandag dere ; den ekte blåmandag. I går var det fråtsedagen, og fra gammelt av begynte de smalere tidene og fasting fra i dag av; derav blåmandag.

Men ingen grunn til å sture; jeg tenkte å vise dere bilder som gjør meg glad og gir meg masse inspirasjon.
Malte gamle møbler er noe av det fineste jeg vet, og det spørs om jeg ikke kjører innom en butikk og henter med malingsprøver hjem i dag. Jeg ble så inspirert av de vakre malte møblene på de tre første bildene.

Lillafargen på skapet er min favoritt-lillatone. Den er så lekker til mine yndlingsfarver rosa og rødt. Skulle gjerne malt et av alle mine loppismøbler i kjelleren i den fargen.

Jeg elsker også de to malte stolene, og Junosengen er jeg så betatt av, men jeg har ikke lengre så små barn.
Store blomster i tekstiler og tapeter gjør meg alltid så glad. Oppvaskhånklene fra Urbis skulle jeg gjerne hatt på kjøkkenet.

Så er jeg lysten på en stor sjiraff i retrotapet i oppgangen til annen etasje. Har en stor hvit flate der. I samme slengen tar jeg gjerne noen fine bokser. Får man noensinne nok av det da?

Vel, alle disse tingene gjør meg GLAD å se på. Nå er det like før bilen triller til en butikk som selger små prøvebokser med maling. Det kjenner jeg virkelig på meg, også var det bruktbutikken min da.....
Det er første dag på lenge uten barn, og noen små utskeielser er kanskje lov.....?

Ha en sprudlende blåmandag!


 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

23 februari 2009 12:31

Underbara inspirationsbilder du visar! Jag är oxå såå sugen att måla en möbel i knallig färg.... men här lutar det år knallgult!
Är hemma med magsjuka barn idag efter att själv haft det innan helgen. Den här veckan kommer det att vara rätt så tyst på bloggen min eftersom jag håller på med att röja ur och städa.

Ha en sprudlande måndag du med!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Maria

Maria

23 februari 2009 15:17

Hej Kaspara!
Vilka fina möbler. Junosängar är så fina!
Sre nedan att ni har fastlagsris. De hade vi som barn hemma, men det har jag alldeles glömt bort att man kan ha. Brukar bara ha påskris...

http://jagblommar.blogspot.com

 
Rebecka

Rebecka

23 februari 2009 17:05

Vilka underbara, ovanliga färger!!

http://rebeckaverola.blogspot.com

 
Rino

Rino

23 februari 2009 19:07

verkligen färger att bli glad av!

http://rinosyr.wordpress.com

 
E:-)

E:-)

23 februari 2009 20:33

Må bare kommentere de superfine kattene dere har laget til fastelaven lenger nede på siden din!! Knallfine altså!

http://kaoseheimen.blogspot.com

 
Tone

Tone

23 februari 2009 23:42

Så flotte møbler! Elsker det lilla skapet, og fortsetter å glede meg til loppissesongen og alle funnene jeg har tenkt å gjøre... :-)

http://tone-amorvincitomnia.blogspot.com

 
Drops

Drops

24 februari 2009 09:44

hei og hå.
Ja gurimalla så fine møbler...
Og ja takk til sjiraff i trappegangen min og...Hm..kanskje jeg bare skal bestille en..hm...

Ja er ikke den lilla fargen fin.. Kjempefin til rosa og rødt som du sier..helt drømmeland liksom...hi hi...

Så fine katter dere har klippet og limt og da. Jeg har og kjøpt litt papir siste uke. Men ikke helt funnet ut hva jeg skal gjøre med dem. Det er litt slik. At jeg shopper litt uten mål og mening. Men tror det er noe der bakerst som har en liten ide...Får se om det dukker opp noe de nærmeste dagene da...Jo der kom det en ide.. hi hi...

Ha en knakende fin tirsdag. Tror jaggu jeg skal ut å shoppe litt maling selv jeg..ut på tur aldri sur, ihvertfall ikke når det er hobbyshopping..
Drops sa sa=)

http://ninasdrops.blogspot.com

 
pillepalle

pillepalle

24 februari 2009 11:54

Kjære Kaspara,

så mye fint her inne hos deg igjen. Vil bare skrive en kort kommentar - jeg er dessverre syk. Tusen takk for e-mail! Jeg vil svare snart!
Storklem fra Pillapalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
esmaralda

esmaralda

24 februari 2009 12:19

Hei Kaspara!
Takk for koselig hilsen inne hos meg! Så moro å høre at du likte det blivende teppet!Jada, bare moro det at du viser det her inne hos deg!)
Ser ut som at du har hatt en herlig ferie, siden du lager til sånn en fest når du kommer hjem! Så fantastisk!! FOR noen flotte boller!!! Gøy å se alt det fine du lager, og de malte tingene du viser, i tillegg til tapetsjiraffen jeg også ønsker meg til lille tulla. Den er så fin! Ha en fortreffelig tirsdag!

klem fra esmaralda

http://esmaraldashus

 
hjertepiken

hjertepiken

10 mars 2009 10:33

En kommentar til idag... Jeg blir helt satt ut av bloggen din. Det er som en reise inn i et fantastisk eventyr... Det beste er at det er et eventyr uten slutt. Fant denne giraffen og vil gjerne bruke den som mal på et teppe til lille prinsen. Jeg så et fint barneteppe på lille verket som var kjempefint, men vil gjerne laget et selv med inspirasjon fra her og der.... ÅÅÅÅÅ, den fastelavensfesten din var jo bare helt lekker, fikk vann i munn.... Klem igjen

http://hjertepiken.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se