Direktlänk till inlägg 1 februari 2009

Herlige heklede lampeskjermer

Av Kaspara - 1 februari 2009 19:34

For noen dager siden var jeg innom en blogg som heter Snostorm. Der fant jeg et bilde som ga sommerfugler i magen. Det var lagt ut et bilde av en herlig heklet lampeskjerm og med henvisning til at den var til salgs på Etsy under Nice`s shop. Jeg måtte rett inn å kikke på Etsy og ganske riktig ; her var denne og flere herlige heklede skjermer. For en ide for den heklegale bloggverden! Her svever vi jo rundt i hekletrance noen og enhver.

Dersom man ikke er noen hekler, er det heller ingen  grunn til å fortvile; man kan jo bruke heklede lapper fra loppis eller hva med grytekluter? Vi er jo en stor skare som ivrig tømmer bruktbutikker for frodige og farverike grytekluter.

Jeg gikk i allefall og hentet boksen min med heklede loppislapper og satte i gang å drømme. Trenger et egnet lampeskjerm-skjelett. Kunne godt se for meg en slik lampe på soverommet for eksempel.

I dag har far i huset vært i svømmehallen med gutta, mens jeg har rettet en bunke samfunnsfagsprøver fra 7.trinn og forberedt morgendagens mange timer. Har fremdeles et kunst-foredrag jeg skal kikke litt mer på, men aller helst skulle jeg ha  krøpet opp i sofaen med et nytt og ulest "Boligliv".

Vel ,den som  venter på noe godt venter ikke forgjeves heter det jo.

Ha en avslappende søndagskveld!


 
ANNONS
 
Alvorada

Alvorada

1 februari 2009 21:32

Så utrolig kule de var! Og det så jo faktisk ikke så altfor vanskelig ut å lage heller. Bare så synd at min grytelappsamling enda ikke er stor nok til et sånt prosjekt... Gleder meg til å se hva du får til! :)
Ha en herlig søndagskveld og en glitrende arbeidsuke!

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

 
esmeraldas hjerte

esmeraldas hjerte

1 februari 2009 23:36

hei igjen:) Dessverre er det noen som ahr brukt mitt navn til å skrive under med i innlegget ditt.....Jeg kommenterte ikke under det innlegget, selvom jeg var innom hos deg....Jeg er nok ingen nybakt mor som leser blogger mens barnet sover..Ble ordentlig skuffet da jeg så at noen faktisk er så frekke at de gjør sånn...men men....

ha en fin start på ny uke:)

http://elisabethjonesart.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

2 februari 2009 08:33

Vilka roliga saker man kan göra med gamla virkade dukar ;-) Du kan säkert slänga ihop en jättefin lampa med alla dom lapparna du har... ser fram emot att se resultatet!

Ha en bra jobbvecka!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

2 februari 2009 08:55

Det var en verkligt god idé!!!! Oj vad jag fick inspiration. Säger som dig, man får sommar fåglar i magen. DET kallar jag pirr! ;D
Tack för inspirationen! Guld värd!

 
kardemomme

kardemomme

2 februari 2009 11:58

Hei Kaspara :)For en herlig ide å lage lampeskjerm av gamle grytekluter!!
Fikk lyst til å lage en sånn til barnerommet..Så er det mandag igjen..
Jeg så du hadde sendt mail i går men har ikke fått lest den ennå..Vi satt og så på
dobbel episode av svensk krim og så ble det for sent, men skal kose meg og lese i kveld..Det tok meg 2 dager å komme over heklesperren og nå er jeg i gang som aldri før :)VIL lage et helt teppe og håper tålmodigheten holder..Elsker garnet i sukkertøyfarger og koser meg med å sette sammen farger på hver enkelt lapp så jeg håper jeg skal holde motet oppe :)
Ha en fin mandag Kaspara! klem fra Kardemomme :))

http://husetvedbekken

 
makiato

makiato

2 februari 2009 15:08

Hej,
Vilka fantastiska lampor du visar. Så fint till övriga inredningen också.

Ha en fin dag!

http://makiato.blogspot.com

 
Maria

Maria

2 februari 2009 19:48

Smart och kul! Kanske något för min grytlappssamling =)

http://jagblommar.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

3 februari 2009 21:00

Å så söta, jag har ju en hög här hemma, man kankse skulle prova att göra en? Härliga virkningstips har du med :)

Du har så fint hem, alltid lika skoj att komma in och kika runt här. Det är så vackert allt!

Synd jag missa din tävling, det va jätte fina grejer du lotta ut! Är sugen på ha en tävling jag med, men vet inte riktigt vad jag ska ha för pris.

Ha en bra kväll :)http://pinkfriday.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se