Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Da er trekningen gjort!

Av Kaspara - 31 januari 2009 10:16

På torsdag la jeg ut noen hjemmelagede ting i pur glede over høyt besøkstall på onsdag. I flere dager hadde tallet ligget like under 1000, og så kom plutselig de fire siffrene opp. Dette måtte jeg ta en liten feiring på!

Må tillegge at mine gode bloggvenninner Kardemomme og Persilja som begge er tilkobelt Bloggagratis slik som meg, har langt høyere seertall å vise til. De har fantastiske farverike blogger, og det var faktisk disse to som fikk meg til å starte med bloggingen. Mailet med dem begge før jeg selv startet med blogginga. De oppmuntret meg til å starte, og  jeg kaller de mine gode "mentorer". I starten var det kjekt å ha noen å stille alle spørsmålene i forbindelse med min nye geskjeft.

Tusen takk for mange utrolig søte og koselige ord til dette siste innlegget og ellers også! Det varmer skikkelig!

Veldig morsomt var det å se at også noen uten blogger sendte inn kommentar og ville være med på trekningen. Man er jo alltid litt nysgjerrig på hvem der ute som faktisk leser bloggen ens.

Husker godt jeg sendte min første kommentar til Kardemomme, da jeg selv ikke hadde blogg. Rotet noe fryktelig for jeg visste jo ikke hvordan det hele fungerte. Siden Kardemomme (og også jeg nå )har et system, hvor vi leser gjennon kommentaren før den kommer ut, trodde jeg ikke hun hadde fått kommentaren min. Jeg så den jo ikke offentliggjort. Dermed sendte jeg entusiastisk  tre- fire like kommentarer til henne!

Etter midnatt foretok vi trekning her i huset. Jeg hadde gjort klar fire skåler. Hadde fordelt lapper etter spesielle ønsker i skålene. Etter dette fylte jeg opp med de som ikke hadde spesifiserte ønsker, slik at det ble like mange lapper i hver skål. Mange måter å gjøre dette på selvfølgelig, men nå gjorde jeg det slik.

Kaspara-mannen fikk så jobben med  å trekke ut en lapp fra hver bolle.

Spennende dette!

Her kommer resultatet:


Marthe       -  skjerf

 Esmeralda - hjerte

Pillepalle    - grytekluter

Jane           - veske

 Gratulerer!!! Dette var morsomt, og en skal ikke se bort fra at det kan skje igjen. Ville selvfølgelig helst ha gitt dere alle noe!

 Nå trenger jeg adressene til vinnerne, slik at jeg kan få sendt de ulike tingene. Skriv en kommentar med adressen, og jeg vil slette dette etterpå og ikke offentliggjøre det.

Far i huset har reist på jobb. Han jobber og jobber ,og fra å ha to "perioder" i året, har han nå sin tredje "periode". Ungene og jeg tumler rundt her hjemme, men får finne på noe koselig etterpå.

Ha en glad deg alle dere der ute!

 
ANNONS
 
pillepalle

pillepalle

31 januari 2009 13:49

Kjære Kaspara!
Så begynnte dagen med en kjempestor overraskelse - jeg har valgt ut, hurra! Tusen takk, Kaspara! Og tusen takk, Kaspara-mann med gylden hånd ☺ Jeg gleder meg vel så mye nå! Kunne da ikke regne med å bli blant vinnerne!
Gratulerer fra meg til alle som har vunnet også!
Stakkars far i huset! Først hadde han den ansvarsfull jobben under trekningen om natten, nå måtte han forlate huset for å reise på jobb! Håper at han har likevel litt tid for å nyte denne helgen!

Tusen takk en gang til! Storklem fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Rosa

Rosa

31 januari 2009 14:40

Så flott med så mange lesere : ) Og jeg som har vært så travel at jeg gikk glipp av hele konkuransen...hmm...må nok prioritere blogging høyere skjønner jeg...he he

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

 
Marthe

Marthe

1 februari 2009 15:45

Kjære Kaspara!

Tusen, tusen takk for det nydelige hekleskjerfet!! Jeg er i lykkerus, tilværelsen ble plutselig fylt med rosa såpebobler og jeg smiler STORT:) Jeg vinner jo aldri noenting;) Og den gangen jeg faktisk vinner noe så er det et fantastisk skjerf fra selveste Kaspara! Fikk faktisk tårer i øynene når jeg fant det ut. Har allerede funnet plass til det - på stolen til min nye kommode som jeg kjøpte på bruktmarked i går.

Håper du fikk adressen min i kommentaren jeg sendte deg tidligere i dag, blir litt forvirret (som du ble i begynnelsen) av disse kommentarfeltene som bare forsvinner uten å bli publisert, hehe.

Ha en nydelig søndag!

Klem fra Marthe

http://thinktank.blogg.no

 
Ingen bild

esmaralda

2 februari 2009 12:43

Kjære Kaspara!

Det var en overraskelse, så utrolig koselig!! Jeg ble kjempe-kjempeglad!!Tusen, tusen takk!Er ikke riktig sikker på hvordan jeg skal få sendt deg en usynlig kommentar da...

Ser på det kjempeinspirerende heklelampe-innlegget ditt, at til all min uvitenhet og forundring heter noen akkurat det samme som meg!!..
..Så fra nå av er jeg bare esmaralda.

Håper det er sol der du er,
ha en vidunderlig dag!

fra esmaralda

 
Kaspara

Kaspara

2 februari 2009 14:48

Hei Esmaralda
Der er du ja!
jeg ble temmelig forvirret over de to like navnene ja. Sendte jo en beskjed til den andre Esmeraldas hjerte som jeg har hatt noe kontakt med tidligere. Sikkert lurt å endre litt på navnet ja.
Har du en blogg forresten?
Det er ikke noe problem å sende din adresse på en kommentar. Alle kommentarer blir lest av meg først, og jeg velger om jeg offentliggjør de eller sletter dem. Alle kommentarer som inneholder adresser eller mailadresser sletter jeg. Ingenting å frykte!
Ha en fin dag du også!
Klem fra kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se