Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Hverdagsfest og gavedryss

Av Kaspara - 29 januari 2009 16:57

Jeg har vokst opp i en familie som benyttet en hver anledning til å feire ting. Min farveglade pappa ville nok alltid at livet skulle være en fest. Mamma var heller ikke vanskelig å få med seg på dette.

Derfor tar vi en liten torsdagsfest i dag dere! Jeg frydet meg som et lite barn, da jeg så at det for første gang hadde vært over 1000 lesere innom her i går. Det er så morsomt å se at folk kommer tilbake og vil titte og lese. Supermotiverende er det!

Siden jeg er så oppstemt og inspirert, har jeg lyst til å gi bort noen hjemmesnekrede saker i dag. Har lagt fram et Kaspara-hjerte, en tovet veske, farverike grytekluter og et heklet skjerf.
Dersom noe av dette skulle friste, er det bare å skrive en kommentar. Si gjerne fra hva du liker best. Fristen er ved midnatt fredag. Så skal jeg offentliggjøre hvem som fikk de ulike sakene lørdag morgen, når jeg har stått opp.

Ha en sprudlende torsdagskveld! Det er hverdager det er flest av!


 
ANNONS
 
Marthe

Marthe

29 januari 2009 17:16

Oj, så fantastisk snill du er! Og gratulerer med at så mange finner veien til bloggen din:) Det går ikke en dag uten Kaspara for min del - blir alltid like inspirert og glad over det du skriver. Apropos inspirert - nå har mannen min måtte høre på alt maset mitt om at jeg vil begynne å hekle, så i går kom han hjem med hekleutstyr til meg! For en snill mann:) Nå er det bare å sette i gang. På grunn av min heklefascinasjon liker jeg selvfølgelig skjerfet med bestemorruter veeldig godt. Kunne nok bodd i et sånt:) Men hjertet på det øverste bildet synes jeg er veldig "deg", og jeg kommer nok alltid til å tenke på deg hvis jeg kunne fått henge det i kjøkken-tallerkenhyllen min;) Uff, men det var vanskelig å velge seg en favoritt.. trenger jo nye veske også... og grytekluter. Hehe:)

http://thinktank.blogg.no

 
Ingen bild

Kristin KB

29 januari 2009 18:04

Hei! Jeg begynte å følge din blogg for noen måneder siden og du har vært til stor inspirasjon for meg etter det! Blir glad hver gang et nytt innlegg er kommet, og lurer på hva du har skal vise frem denne gang. Jeg synes den tovede vesken er veldig lekker! Mvh Kristin, med en spirende intersse for interiør og for øvrig også lærer.. :)

 
gamlå

gamlå

29 januari 2009 18:08

Heisann

Så herlig å være i et slikt godt humør som du er i:). 1000 besøkende på en dag det er maaaaaaaaaase det!! Ikke rart det du som har en slik herlig og inspirerende blogg. Er titt og ofte innom her jeg. Har hatt en kort bloggtørke men lysten til å blogge er tilbake igjen nå. :).

Dette her vil jeg være med på , og jeg ønsker meg alt jeg leeeeeer. Er jeg heldig å vinner så er det ekstra spennende å se hva en får!!

Ha en herlig kveld

klem fra Gamlå

http://lundsvagen.blogspot.com

 
Ingen bild

hege

29 januari 2009 18:29

Hei Kaspara! Jeg har ingen egen blogg,men jeg elsker interiør.Og i særdeleshet din blogg! Det er den første jeg er innom hver dag.Hjemme hos meg feirer vi også litt i dag,her er det bryllupsdag og vi skal feire m/rosa champagne og kake fra "Franske nytelser".Ha en fortsatt fin dag/kveld!Mvh.Hege

 
Lisa

Lisa

29 januari 2009 18:43

Å vad skoj! 1000besökare :D det va mycket det! Men du har ju en toppen skoj blogg :)

http://pinkfriday.blogg.se

 
Bella

Bella

29 januari 2009 20:40

Hei Kaspara!
For en herlig måte å feire en torsdag på! 1000 besøkere overrasker meg ikke, bloggen din er så glad og inspirerende at det er umulig å ikke bli avhengig. :)
Jeg er fan av ditt design og er jo så heldig å ha både skjerf og hjerte fra deg allerede, men skulle gjerne utvidet samlingen.. : )

Hjertet og grytelapper var mine favoritter.

Ha en fortsatt fin kveld, Kaspara, i morgen skal det lekre skjerfet mitt innvies!

Klem fra Bella

http://imittlunehi.blogspot.com

 
Min vri

Min vri

29 januari 2009 20:44

Heisann! Blogggen din er virkelig en inspirasjonskilde for meg og mange andre bloggere. Fargene og alle de flotte tingene du tryller fram lyser opp i ei ellers mørk mørketid her i nord.
Gratulere så mye med 1000 besøkende på en dag! Det er virkelig fortjent.
- Hver dag er en fest! :)

http://www.minvri.com

 
Maria

Maria

29 januari 2009 20:47

Visst är det kul med folk som läser bloggen man skriver i! Att ha över 1000 läsare är verkligen inte dåligt! Grattis. Tycker du gör så fina saker o allt som du har med i det här inlägget är superfint! Vem som än får dessa hemmagjorda original kommer bli superglada tror jag.

http://galtoroad

 
Minmill

Minmill

29 januari 2009 20:54

Grattis med over 1000 besøkende. Det er deg vel fortjent. Du har jo en herlig blogg med masse fint og se på, og du er flink til å skrive og forklare (du er lærer) :) Jeg er innom her nesten hver dag for å se om du viser noe nytt.
Hvis jeg skal ønske meg en ting av det du vil gi bort, så er det stoffhjertet. Det er fantastisk fint.

http://minmill.blogspot.com

 
Ingen bild

simmas hus

29 januari 2009 21:04

Så utrolig flotte mange ting! Dette vil jeg være med på!

 
fru Pink

fru Pink

29 januari 2009 21:11

Heihei! Gratulerer så masse med 1000 unike treff, det er jo vanvittig mye:) Moro, og vel fortjent.
Har vært ofte hos deg, men har vært dårlig på kommisene i det siste..
Nydelige ting du lager! Fantastisk skjerf, og den hvite veska er så yndig og vakker:)

http://www.flittiglisene.blogspot.com

 
Ingen bild

Ann-Helen

29 januari 2009 21:18

Gratulerer med masse besøk! Kjempemoro!
Så flotte saker du skal lodde ut da, hvite veska var min favoritt;)

 
Ingen bild

Jane

29 januari 2009 21:41

Heisan. Gratulerer. Gjett om jeg har lyst til å vinne. Har fulgt bloggen din i lange tider og må også innimellom se på eldre innlegg. Du har en herlig smak og det er inspirerende å følge bloggen. Jane

 
kardemomme

kardemomme

29 januari 2009 21:44

God kveld Kaspara og gratulerer med 1000 lesere ;)Skjønner godt at du har lyst til å feire..Så flotte ting som du drysser over leserne dine..Gryteklutene med Kasparanavnet på er ekstra flotte, ellers er jo alt du lager gjennomtenkt og lekkert!
Jeg orker ikke å blogge i kveld..Skal bare skrive ferdig denne kommentaren og så tar jeg kvelden..Det er godt at det er helg i morgen..Jeg fikk en bunke med Isabella-blader av naboen og tar med varmeflaske og tekopp på senga for å lete etter inspirasjon..Det er mye hageliv og mat i disse bladene..Passer perfekt å drømme seg til mer vårlige sysler og lysere tider..
Ha en fin kveld Kaspara! Klem fra kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Mina

Mina

29 januari 2009 22:00

Så koselig innlegg!!:) Og gratulerer med så mange besøkene, såå moro!! Herligheten, så snill du er. Lurer på om det finnes noen som ikke faller pladask for tingene dine. Det gjør ihvertfall jeg!:) Og det er alltid så koselig å komme inn hit. Føler meg liksom så hjemme her på en eller annen måte. Her blir man møtt av flotte bilder, inspirerende ideer og oppskrifter man får vann i munnen av. Ja, jeg har jo bakt to ostebrød denne uka, og det tredje står i ovnen, as we speek! Tuusen takk for oppskiften igjen, det har blitt en slager her i huset! Takk for morsom mail også. Jeg svarer deg imorgen tenker jeg;) Ha en fortsatt flott kveld!
Klem fra Mina:)

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

29 januari 2009 22:05

Mystisk... skrev akkurat en kommentar til dig. Men da jeg sendte den, skrev den "Fejlagtig spamkod" !!
Gad vide om du fik kommentaren så.... Ellers skriver jeg en ny.

Klem.

http://marias-sted.blogspot.com

 
pillepalle

pillepalle

29 januari 2009 22:28

Kjære Kaspara!

1000 igår! Utrolig! Gratulerer så mye! Denne storsuksessen har du jammen fortjenet! 1000 igår er et sikkert merke at folk er kjempeglad i deg og bloggen din!

Så rørende hva du skriver om foreldrene dine. Mor og far og sine oppfatning av livet er vel viktig og de setter sitt stort preg på en,synes jeg. Jeg synes også, at foreldrene dine hadde en meget god innflytelse på deg :))

Er mektig imponert av denne holdningen jeg: Livet skulle være en fest! Jeg ønsker at jeg kunne ta hensyn til det titt og ofte.....

Tusen takk at du gikk beskjed om dette innlegg! Jeg vil gjerne være med i trekningen og gleder meg om denne innbydelsen! Så fine og typiske Kaspara-saker du har lagt ut. Liker alt sammen jeg, men grytelappene er litt ekstra kanskje ....

Joda, jeg har fri i morgen! Er heldigvis ferdig med denne beretningen jeg, Uff! Det var virkelig masse å gjøre. Men nå er det helg! I alle fall er det helg for meg, hehe! Jeg skal til frisør i morgen, hurra. Det er streng nødvendig :)

Har også vært på fotballtreningen med yngstemannen jeg og koste meg litt med caffe latter ved siden av banen idag. Treningen er innendørs så var det vel behagelig :)

Nå skulle jeg legge meg ned! Ha en super kveld og en super dag i morgen, du! Klem fra Pillepalle


http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Mari

Mari

29 januari 2009 22:46

Fest? På en torsdag? Du er gæærn!! :)

Jeg er i tenkeboksen vedr et jobbtilbud jeg har fått om dagen, og derfor er det så stille på min kant. Skulle ønske jobber vokste på trær, og at man enten fikk så mye man ville i lønn eller at studielån og huslån ble slettet ved fylte 25 år. Ja, du skjønner...nok å tenke på...

Jeg elsker det hjertet ditt jeg :)Får aldri nok ;)

Ha en super avslutning på uka Kaspara! Selv har vi tenkt oss på veimuseumet og badeland i løpet av helga :)

Klem M

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

30 januari 2009 09:36

Vilka härliga föräldrar du har... måste varit en kul uppväxt ;-) Grattis till 1000 läsare!! Det är ju otroligt många som läser varje dag.... Underbart! Vad svårt att välja favorit.... hjärtat är ju underbart och bara såå "Kaspara".... väskan är jättefin oxå ;-)

Ha en skön helg!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Losarinas mor

Losarinas mor

30 januari 2009 10:27

Kan godt forstå du har mange læsere :-)

http://wwwkrlighedsagdelosarinasmor.blogspot.com

 
Ingen bild

esmaraldas hjerte

30 januari 2009 11:13

Å, hvor snill det går an å bli!Gratulerer med vel fortjente 1000 besøkende, så GØY!!! Bloggen din er kjempeinspirerende, og gjør meg fantastisk GLAD. Deilig med påfyll av inspirasjon hver dag, ren LUKSUS!! Ordentlig moro for en nybakt mamma og kose seg med, når lille gull sover.

Alt du har laget er fint, men skulle jeg velge ut noe, måtte det bli et Kaspara-hjerte, det er så vakkert.

Ha en glad og inspirerende dag!

fra esaraldas hjerte

 
Jorunn

Jorunn

30 januari 2009 11:20

Grattis med flott antall besøkende!!
Jeg synes den tovede veska er heeeeelt nydelig!! Og de andre tingene også såklart, men veska er en favoritt!!
Ønsker deg ei fortryllende helg!!
KLemmer fra Jorunn

http://bergtun.blogspot.com

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

30 januari 2009 16:28

1000 besøk på en dag - wow! Du er blitt bloggkjendis du. Alltid smilende og med en hyggelig kommentar på lur - med en kreativ blogg full av friske, avstemte farger. Er innom minst en gang pr dag, som regel flere ;). Er mer enn gjerne med på festen din *blåser i 17.mai-tuta" Tenkte forresten at jeg skulle skrive en mail til deg også en dag, lenge siden nå.

Jeg må si at det er en raus trekning du drar i gang. Vi som leser bloggen din har jo fulgt med på prosessen bak Kaspara-tingene, de føles så "kjente" ut. Holder en knapp på veska om jeg skulle være heldig. Ønsker deg og gutta dine en god helg. klemklem

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Åse Marit

Åse Marit

30 januari 2009 19:37

Tenk at eg holdt på å gå glipp av dette her! Har gått i eitt eitpar dagar så har ikkje fått vore på nettet.. Du har rett og slett ein kjempeinspirerande blogg med SÅÅ mykje lekkert! Blir glad av å stikke innom deg og sjå og lese kva du har på hjertet. Apropos hjerte, så er det nok min favoritt:-)

Ha ei herlig helg!!

http://artigeting.blogspot.com

 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

30 januari 2009 21:56

Jeg ser, at min oprindelige kommentar ikke fandt vej gennem cyber... Så jeg prøver igen nu.

Jeg er med til fest, champange, dansk, bloggerdamer og højt humør ;-) Tillykke med 1000 besøgende pr dag, det er virkelig flot Kaspara - men du, jeg forstår jo hver eneste der kigger ind, for du har en fantastisk blog.

Jeg vil meget gerne være med i konkurrencen, og det jeg vil krydse mine fingre for, er vesken eller skjerfet.

Klem Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
Maria

Maria

31 januari 2009 08:04

Grattis till så många läsare! Det är jag inte i närheten av...
SÅklart är det härligt om man kan göra varje dag till en fest eller iallafall lite oftare än när det är dags för kalas. Och bra om man kan hitta enkla små sätt att göra vardagen festligare! Ha en bra helg!!

http://jagblommar.blogspot.com

 
Tove

Tove

31 januari 2009 09:25

Først må jeg bare si at du har utrolig mange flotte tallerkner, de røde var helt utrolig fine! Og hadde det ikke vært for at jeg allerede er så heldig å ha et av de nydelige hjertene dine så hadde jeg ønsket meg det:) Så da må jeg si at jeg ønsker meg den nydelige hvite veska! I går kveld malte jeg en vegg i gangen, og kanskje jeg etterhvert kan få en like fin gang som deres:)

Ha en kjempefin helg Kaspara, håper vi får se bilder fra den også:)

klem

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

31 januari 2009 10:08

God morgen Kaspara :)Er du der? Håper alt er vel med dere..Her er ting uendret m.h.t sykt barn..Blir derfor en stille og rolig helg, men vi får besøk av storebror fra din by..Han holder på å ta kjøretimer nå og det varer nok ikke lenge før han kan kjøre hit på egen hånd. Jeg liker så godt bildet av gangen og veskene! man blir rett og slett glad av det..At du ikke legger det ut som
representasjonsbilde i øverste høyre hjørne!
Du må jo ikke ha bilde av deg selv der og dette bildet er så nydelig..Bare en tanke herfra på morgenen ;)Ha en fin dag alle sammen! Klem fra Kardemomme :))

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se