Direktlänk till inlägg 26 januari 2009

Svermeri i skolens kjeller

Av Kaspara - 26 januari 2009 20:20

Jeg har svermet i skolens kjeller i en mellomtime i dag......ikke med noen mannlig kollega nei, men blant utallige flotte skoleplansjer. Sukk......

En gammel skoleplansje eller to eller tre står nesten høyest på ønskelista mi. I kjelleren på jobben min er det et eldorado; her henger de flotteste skoleplansjer på rekke og rad.

Har selvfølgelig voldsomt lyst til å spørre om å kjøpe en plansje, men samtidig er jeg faktisk litt beskjeden sånn. Så er det det, at de fleste tilhører en serie og er nummererte. Tror nok ikke at man har lyst til å begynne å splitte opp dette. Må se etter om det er noen løsgjengere blant plansjene. Plansjene tilbringer nok mesteparten av tiden i denne kjelleren. En og annen lærer henter kanskje opp en, en sjelden gang i blant.

Jeg kommer til å sverme mer her nede i kjelleren de neste ukene, og det kommer sikkert flere bilder herfra.

I kveld har vi vært på 100-dagersfest på skolen til sønnene mine. Det ble feiret at førsteklassingene nå hadde gått 100 dager på skolen. Det er fast tradisjon å markere dette på denne skolen. Elevene sang av full hals og sa fram vers, og etterpå spiste vi medbrakte kaker og drakk kaffe/brus. Veldig koselig det hele.

Ha en fin kveld da!
 
ANNONS
 
Drops

Drops

26 januari 2009 21:05

Så spennende i den kjelleren...men uff hørtes så skummelt med slik kjeller og:=)

Kjempekoselig med 100 dagers feiring da...det har jeg lyst til å dra med meg når Lille Pastill begynner på skolen til høsten.

Håper du får deg en plansje en dag...Bare spør...du kan jo ikke få annet enn nei, ikke sant....
DROPS=)

http://ninasdrops.blogspot.com

 
Mina

Mina

26 januari 2009 21:36

Hei!
Såå mange fine plansjer!! Den med elefanten og flodhesten på var råfin!:) Idag har jeg laget ostebrødet ditt. Kjempegodt!:) Jeg la til en liten ingrediens da. Puttet spekeskinke på toppen av fyllet inni brødet. Det ble veldig godt! Takk for oppskriften;) Ellers er jeg i full gang med pleddet mitt. Er moro når det går så fort å hekle lapper. Bortsett fra at jeg gikk tom for garn idag.. Så det får jeg kjøpe imorgen.
Ha en fortsatt fin uke:)

Klem fra Mina:)

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

26 januari 2009 21:56

Men sådana skatter ni har där i källaren på skolan! Tänk vad många skolplanscher som blivit kastade och uppbrända här i Sverige ;-) Mina pojkars skola är en gammal fin där de faktiskt använder sina gamla skolplanscher....

Jag har inte heller varit så förtjust i vare sig gult eller grönt men jag börjar tycka om det allt mer ;-)

Ha en bra dag imorgon.... akta dig för dammråttor nere i källaren ;-)

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

27 januari 2009 07:07

Å, den blå med fiskar och den med elefanten var kalas!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se