Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Hekle-status

Av Kaspara - 25 januari 2009 19:48

Litt hekling blir det hver dag, og jeg hopper elegant fra prosjekt til prosjekt. Sikkert lurt å starte på en ting, og gjøre seg ferdig med det. Vel, jeg er ikke helt der. Plutselig kommer jeg på noe nytt og noen nye farvekombinasjoner jeg vil prøve, og da blir jeg så nysgjerrig, at vips så er jeg i gang med nok et lite prosjekt.

Litt Ole Brum-tendenser har jeg også. Ja, takk begge deler passer meg fint. Funderte jo på om jeg skulle la heklelappene med lilla kant bli pute eller teppe. Har nok til en pute, men har fortsatt å hekle videre. Kanskje jeg skal hekle begge deler tenkte jeg. Noe kjedelig blir det kanskje med både pute og pledd i samme farver, så jeg tror det går mot et pledd. Antall lapper jeg har er nå 64.

Første bilde viser noen lapper jeg begynte på i dag, som nok blir pute. Der hekler jeg bare tre runder på hver lapp, og det går kjempefort å hekle en lapp. Fester tråder og syr lapper sammen med en gang.

Tipper jeg er ferdig med lapper til pute i morgen.
Ved siden av dette har jeg bomullsteppet som er lagt litt på vent og teppet i mange farver og ulik farve på kantene. Muligens er jeg allerede litt lei, fordi jeg syntes kanskje det blir litt for brokete når lappene har ulik ytterkant. Dette teppets skjebne får vi avvente.

Fremdeles er vi omgitt av kong Vinter. Ungene og jeg har aket og lekt i hagen i dag. Et av nyttårsforsettene mine er at jeg skal leke mer med ungene. Jeg er glad i å lage ting med hendene sammen med dem og lese for dem, men er nok ikke den beste leker`n. Kanskje jeg kan bli litt bedre på det feltet i år.......Far i huset er på ny inne i en hektisk arbeidsperiode, så han har jobbet hele helgen. Etter utelek gikk ungene og jeg inn og stekte vafler og koset oss. Nå er de i seng etter å ha sett en fantastisk spennende håndballkamp Norge-Tyskland. Beklager Pillepalle, men denne gangen slo vi dere så vidt!

Ha en fin søndag og oppladning til ny uke!

 
ANNONS
 
Drops

Drops

25 januari 2009 21:06

Wow...
Så bra du jobber med lappene dine...Det blir jo så fint...herlige farger...helt slikt som jeg liker det vettu...

Du er jaggu lur å da...sikkert bra å feste alle trådene med en gang...Jeg har jo ikke gjort det med mine jeg da...sukk....hm....
Men jeg har jo litt større lapper enn deg så det blir ikke like mange tråder å feste heldigvis.

Ja var ikke kampen morsom...vi vant vi vant...hi hi....

Så flink du er som har et slikt flott forsett..Bra..

SYnes selv det kan være litt vanskelig å leke med min lille hele tiden jeg og...men vi gjør så godt vi kan ....og mer enn det går jo ikke.

Hilsen Drops

http://ninasdrops.blogspot.com

 
Maria

Maria

25 januari 2009 21:31

Wow, så långt du kommit!

http://jagblommar.blogspot.com

 
pillepalle

pillepalle

25 januari 2009 23:25

Hihi!

Det gjør ingenting! Den beste vinner, kjære Kaspara! Jeg er tysk, men vel litt norsk i hjertet :))))) Gratulerer med seieren, Norge!

Ser at du har bestemmt deg å hekle videre! Kjempefin skal teppet ble! Fargene er utrolig flott. Flink å hekle alle ruter i samme måte. Er også ferdig med den første (ensidig) puten min jeg.

Nå skulle jeg bedre gå og legge meg ned! Jeg er sååååå trøtt!

Sov godt, god natt :) Klem fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

25 januari 2009 23:36

Så er helgen nesten over for denne gang!
Nå har vi akkurat sett på to episoder av en britisk krim som vi har hatt innspilt men ikke rukket å se..Mens det har stått på har jeg heklet småting igjen..Hadde tenkt å gi meg men så kom ideene og det var bare å kaste seg ut i det :)
Nydelige farger på rutene på det øverste bildet!! Og herlige farger på de nederste rutene også!! Rosa , rødt og lilla slår alltid an hos meg..Jeg sendte mail på formiddagen i dag ;)Ønsker deg en fin kommende uke! Klem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Tant Grön

Tant Grön

25 januari 2009 23:44

Gu vad du virkar och står i :-) och så snyggt det blir. en sådan filt vill jag oxå ha. När ska jag lära mig virka egentligen. Har ju velat det ända sedan jag hittade Kardemommes blogg i april förra året.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
lotten

lotten

26 januari 2009 02:10

Wow! Så fin pläden kommer att bli! Kudden är såm min pläd i färgerna.... saknar bara vitt och rött;-) Jag är precis som du och testar en massa olika saker samtidigt.... måste pröva nya färger och så!

Ha en toppenvecka!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

26 januari 2009 06:51

Duktiga duktiga du!
Och du! Sluta stressa över att du inte hinner kommentera! Det är lugnt. Bloggning ska vara kul och inget måste. Glöm inte det. Jag finns kvar även om du inte lämnar kommentar! (Även om jag alltid blir glad för snälla kommentarer, men du fattar!)

 
susanne

susanne

26 januari 2009 07:12

hej så mycket du gjort och så fint det blir ..måste gå och skaffa garn nu! hade tänkt virka jag med---

http://supermamman.bloggagratis.se

 
♥ Minmill ♥

♥ Minmill ♥

26 januari 2009 09:25

64 lapper!!!!! Og festet alle tråder i tillegg og sydd de sammen!!! Du er jammen med rask. Jeg er kjempestolt av å ha klart 8 lapper, og ikke festet trådene. Det er så mye gøyere hekle enn å feste trådene. Skal vel slite litt med det senere ja. Kanskje kvelden i kveld skal være sånn feste tråd kveld. :) Det teppet ditt blir jammen fint. Fine farger.

http://minmill.blogspot.com

 
Åse Marit

Åse Marit

26 januari 2009 17:49

SÅ flotte heklerier!! Du har virkelig teken og tålmodigheta:-) Virker som du koser deg med det og det er jo det aller beste.

Har ei utfordring til deg på bloggen min om du føler for!

Ha ein god dag!

http://artigeting.blogspot.com

 
Tove

Tove

26 januari 2009 18:32

Hei! Tusen, tusen takk for innlegget om nettbutikken!!! Jeg blir så glad:) Også sånn som du hekler, i tillegg til jobb og barn og hus osv osv.. Og det var morsomt å lese at du vil lage et teppe av de lappene, kommer til å bli et kjempeflott teppe. Jeg holder på med et slikt teppe i butikken nå, men når det er ferdig har jeg lovet meg selv at jeg skal ta en pause.. har levd på det "bestemorsrutekicket" du er på nå i et år nå og det er ikke like "intenst" lenger, hihi Så jeg vil prøve meg på sommerluer til barn nå, men vet ikke hvor lang tid det vil ta å lære meg det.. det eneste jeg kan hekle er slike ruter.
Så godt at du har blitt så glad i det fatet! Det er av og til ting jeg har i butikken det nesten er litt sårt og selge ( men jeg har innsett at jeg har altfor mye "stæsj" hjemme), men når det blir satt så stor pris på som du gjør med fatet, ja da er det bare morro:D

Uff, nå må jeg gå å rydde. P har tatt med Hannah på en skitur så jeg skulle liksom rydde mens de var borte.. Får vaskehjelpen ( jeg er så lykkelig for at vi endelig har fått det!!) hit i morgen ettermiddag, så da må det være ryddig først:)

Ha en kjempefin kveld!
klem

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
Brigg

Brigg

26 januari 2009 18:47

Å herlig farger som alltid:-) Kaspara farger har jeg begynt å omtale disse fargesammensetningene:-)

har en liten utfordring til deg på bloggen min!

ha en fin kveld i vinterland. Her er merkes vårens inntog.Herlig:-)

http://briggslekehus.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

26 januari 2009 19:49

Hei Kaspara :)Er alt bra hos dere? Det har vært så stille på bloggen her men du er jo i full jobb så det er forståelig at du har annet å tenke på..Her i huset går det fortsatt sin litt skjeve gang..H. er fortsatt syk med sterk hodepine så hun har gått og lagt seg tidlig i dag..I morgen MÅ jeg på jobb men jeg får se hva som skjer utover uka..I kveld skal jeg slå av pc'en tidlig..Skal sette meg å lage et par lapper nå og så skal jeg finne dyn etterpå! Ha en frisk kveld alle sammen! Klemmer herfra :)

http://husetvedbekken

 
Lisa

Lisa

26 januari 2009 19:53

Å va duktig du är, vilket tålamod! min mamma lärde mig hur man gjorde mormor rutor häromdagen, vilken tid det tog att göra en! :) Ska skaffat bättre garn.

http://pinkfriday.blogg.se

 
rosalucia

rosalucia

27 januari 2009 09:25

Jag har försökt lära mej att virka såna där..det är inte alls lätt!!!

http://rosalucia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se