Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Dagens bruktfangst

Av Kaspara - 14 januari 2009 15:21

Siden jeg skal jobbe i skolen fra i morgen av, måtte jeg i dag  "skeie ut" med en tur  i bruktbutikken jeg ofte besøker. Den kan bli en stund til neste gang. Noen ganger er man heldig og kommer like etter påfyll av varer. Jeg hadde nok et slikt heldig øyeblikk i dag, og vandret ut av butikken med to store poser. Fant en del stoffer i lillatoner, men hadde problemer med å få ladet opp bildene av disse, så de forblir et mysterium.
Etter stoff-inspeksjonen beveget jeg meg til dukene. Der fant jeg to store heklede duker til bare 40 kroner stykke. Den ene skal jeg bruke som duk. Den andre skal jeg klippe opp lapper til dekor. Synes lappene er utrolig fine, og har hatt en brikke i samme mønster tidligere.

Blant asjetter og annet porselen og glass fant jeg to herlig prikkete skåler. Jeg elsker prikker, blir rent nostalgisk av det! Ved siden av disse sto det en knallgul skål i morsom form som også fikk bli med hjem.

Hver av skålene kostet 10 kroner.

Fant også en søt liten fløtemugge og skål til 30 kroner til sammen.

Butikken har alltid en restekasse med gratis ting. Har aldri funnet noe i den før, men i dag tok jeg med meg hele 4 asjetter jeg ble veldig glad for.

Så for meg at de kunne være en del av en morsom tallerkenvegg. Den glade storblomstrete gule er Stavangerflint, mens de to med grønn dekor er Figgjo. Den med gul ,sort og oransje kant er Grindley (England).

Nå skal jeg vaske stoffer og asjetter med mer.

Etter middag skal jeg oppdatere meg på opplysningstiden på 1700-tallet. Skal ha 7.trinn i dette emnet i morgen. Faktisk ble det ikke så mange timer på 2.trinn Skal ha noen timer der, men også ha 1.trinn, 4.trinn 6.trinn samt 7.trinn Her er det bare å konsentrere seg, så en kommer til riktig klasserom! Etter 6 undervisningstimer i morgen, tipper jeg at jeg kommer til å flate ut på sofaen etter middagen.

Ha en behagelig kveld rundt omkring! 
ANNONS
 
Portofritt

Portofritt

14 januari 2009 17:27

Hei! Jeg forstår hamstringen godt, i og med det ikke blir så ofte framover. Og jammen var du heldig idag. Så masse fine ting da gitt. Jeg falt spesielt for tallerkenene, men alt det andre var også fint! Selv får jeg ikke vært i noen bruktbutikker for tiden, noe mannen min er svært glad for, men som jeg selvsagt savner. Det ser ellers ut til at du har nok å gjøre nå, med undervisning, maleprosjekter og blogg - og sikkert mye annet ;-) Jeg har ikke vært så flint til å kommentere i det siste, men jeg prøver å ta en titt med jevne mellomrom. Det er jo så inspirerende å se på alle disse flotte bloggene (din inkludert)! Ha en fin kveld. Lykke til med forberedelsene.

http://portofritt.blogspot.com

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

14 januari 2009 18:10

Igjen masse fine lopper. Likte spesielt godt asjetten med blomstene og hekleduken. Jeg holder på med et undervisningsopplegg om Arktis, Antarktis, polardyr og de store poloppdagerne til 3. trinn for tida. Lager et kompendium ettersom jeg ikke skal undervise i det sjøl. Lærer mye nytt selv også når man går grundig til verks. Jeg underviser stort sett i matematikk og engelsk for tiden. Lykke til med vikariatet ditt. 6 timer kjenner man i hodet ja, så innta den sofaen i morgen du :).

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Rebecka

Rebecka

14 januari 2009 18:50

Så mycket fia bilder du lagt upp sen jag tittade på din blogg senast! Det är verkligen inspirerande att se alla färgerna!
Visst är det superkul att sy lapptäcke av retotyger, att riktigt frossa i färg och mönsterkombinationer! Och det behöver ju ine vara så komplicerat, bara att sy ihop kvadrater som du gjort. Ska bli kul att se när det är färdigt!
Ha en skön kväll!
Kram
Rebecka

http://rebeckaverola.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

14 januari 2009 18:56

Så mycket fint du fick tag på! Prickiga skålar kan man ju inte ha för många av ;-)

Låter so du har en tuff dag framför dig.... Hoppas att det inte blir för tufft! Kramar Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

14 januari 2009 18:58

Hei Kaspara :) For en lyckans ost du er!!!
Så mye fint!!! De prikkete skålene var midt i blinken og det samme var asjettene!!!
Herlige vår/sommerfarger på alt sammen..
Jeg har fått så dilla på gult..Det er så friskt og lekkert!! Alt du fant i dag var et skikkelig kupp etter min smak..
Vi var innom Elevator for å se om bordet vi så der for noen uker siden fortsatt var til salgs men det var det ikke dessverre..Tenkte meg egentlig det så skuffelsen var ikke såå stor..Hadde en tur innom Ikea men var helt uinspirert og kom ut med kun en pakke bokstavkjeks, rabarbrate og noe annet Ikea-godis..
Jeg som sprudlet helt over da jeg var på Ikea i gamle dager har mistet gløden..Det bobler mye mer av spenning da jeg entrer bruktbutikker og bruktmarkeder..De hadde et par flotte fat der men de var ganske dyre så jeg droppet de..Kanskje jeg kommer til å angre men pyttsann..Snart begynner loppesesongen og jeg kan nesten ikke vente..
Kos deg med oppdatering på opplysningstiden i kveld..Jeg skal flate ut med varmepute på ryggen og hekletøy i fanget..Jeg har frosset i hele dag brygger muligens på etter eller annet men tar en Paracet og legger meg tidlig så er nok formen på topp igje i morgen :)Klem fra Kardemomme :)
PS! Jeg venter med lengsel på teppet du syr ;)

http://husetvedbekken

 
Tant Grön

Tant Grön

15 januari 2009 00:07

Oj så tjusiga grejjer. Gillar det oranga påslakanet skarpt. Något liknande skulle passa perfekt som draperi till Storgulliganens nymålade säng :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Nina

Nina

15 januari 2009 12:35

åååå
Veldig mye fint. Nå ble jeg inspirert til å rusle meg en tur til bruktbutikken min også. Fant jo så mye fint sist jeg var der så er nok ikke sikkert jeg er så heldig denne gangen=)
Herlige prikker og fine fine tallerkner.
Drops

http://ninasdrops.blogspot.com

 
Mina

Mina

15 januari 2009 14:25

Så mange skatter du har funnet! Og så fint det lyseblå bordet på første bildet her ser ut! Idag så jeg faktisk et sengetøy på Kid, som minnet meg om bloggen din. Bakgrunnen var lyseblå med nesten samme mønsteret som layouten her inne, også var det store blomster i rosa, fersken, oransje og brunt. Såå fint!:)
Det er alltid gøy å gå i bruktbutikker!:) Jeg har vært en tur i en selv idag, og plukket med meg mange herlige stoffer, mest i rosatoner:) Fant også to broderte bidler i ramme, og et fat jeg falt pladask for!! Det er i slitt tre med fuglemotiv på. Mulig jeg skal male kanten rundt på det, vi får se:) Ikveld skal nattbordene få et strøk grunning, før jeg skal male dem ferdige i helgen. Og forhåpentligvis, så får jeg to lilla kåper ut av vaskemaskinen også..;) Det gikk ikke helt som jeg hadde tenkt igår..

Håper det har gått bra med 7.trinn og opplysningstiden idag! Kan tenke meg du ligger med beina høyt ikveld;)

Ha en fortsatt fin uke:)

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
pillepalle

pillepalle

15 januari 2009 17:17

Hei Kaspara!

Så mange flotte bilder du har lagt ut. Så masse fint du har fått kjøpt deg. Liker alt sammen jeg men prikkete skålene er jo meget flott!! Dukkene er også stilig! Et bruktkjøp på sitt beste, synes jeg.

Jeg kjenner ingen bruktbutikk her i området. Dessverre! Der er bare noen antikbutikker, men prisene der er ikke så gledelig...

Tusen takk for søte ord inne hos meg! Jeg kan dessverre ikke klemme guttene mine masse og lenge. I alle fall ikke så masse og lenge som jeg vil :) Det er litt for kjedelig for dem, synes jeg.

Håper du hadde en kjempefin første skoledag idag! Er litt nysgjerrig jeg hvordan skoljobben "smaker" deg :)

Ha en koselig kveld på sofaen, kjære Kaspara!
Hilsen fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Ingen bild

Åse Marit

15 januari 2009 18:30

Så flotte ting du hadde funne! Har lik tallerken som den med gule bolmster:-) Har faktisk samla til ein slik tallerkenvegg i eit år snart, men i vårt nyhus, er det ikkje plass på kjøkkenet, så då utgår det foreløbig.

Ha ein herlig kveld!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se