Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Stilige designlamper og glade barneting i søsteren mins butikk

Av Kaspara - 12 januari 2009 17:40

Her kommer det noen smakebiter fra søsteren mins interiørbutikk igjen.

På det første bilde ser dere hekleglade i Blogglandia en herlig håndhekla kanin fra Nederland. Synes den er sååå fin i farvene og formen. Inspirasjon til noen av heklerne i de tusen hjem??? Skjønne er også de myke australske Bobux-tøflene til barn.

Hånddukkene fra Fokmanis er også flotte synes jeg. Ungene mine har selv hatt noen av disse.

Så beveger vi oss til lampefronten. Har nok sagt det før; søsteren min er komplett gal etter lamper. Den første lampen vi ser her er jo en sort Jielde-variant som er fransk 50-talls industrilampe. Selv kunne jeg godt tenkt meg den sorte bordlampen i Jielde.
Neste lampe ut er herlig  og et blikkfang med sine rare proporsjoner. Den heter Bender og er fra Nothern Lighting. Designeren er en ung norsk mann født i 1977 ,og navnet er Morten Kildahl. Lampa koster i søsteren mins butikk 3790 kroner.

Den finnes også i sort. Dette er min storesøsters desiderte favorittlampe for tiden. Faktisk holdt hun på å kollidere første gang hun så den i et utstillingsvindu.

Ha en herlig kveld!


 
ANNONS
 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

12 januari 2009 18:16

Kommer fra en blogg som legger fram fotobevis på spirende krokus...så Kaspara - jeg kaster inn vinterhåndkledet *ler*

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

12 januari 2009 18:52

Det ser ut att vara en riktigt mysig affär din syster har... jag skulle väldigt gärna vilja ha en jielde-lampa ;-)

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

12 januari 2009 20:34

Åååå, jeg skulle gjerne hatt en tur til den butikken igjen..Jielde-lampen er til å dø av!!! Den har nå rykket opp til førsteplassen på min wish-list..
Den andre lampen var også original og lekker! Jeg synes også at lamper skal ha personlighet og skille seg litt ut hvis det skal være interessant å kjøpe!
Den heklede kaninen var veldig søt!
Hadde datteren min vært liten igjen hadde det nok blitt mange heklede leker i lekekassa..I dag har det vært usedvanlig travelt på jobben..Holder på å sette meg inn i noen nye ting..Masse, masse tall og beregninger og siden jeg ikke er noen Einstein må jeg konsentrere meg dypt!
Men det er moro og tiden flyr..Plutselig skulle jeg hjem..Nå har vi spist pannekaker og alle pusler med sine ting..
Ha en fortsatt fin kveld Kaspara! Pannekakeklem fra Kardemomme :))

http://husetvedbekken

 
Mina

Mina

13 januari 2009 00:29

Så fine bilder! Hva er de tingene med sommerfugler på i barnehylla der? I love butterflies!:)

God natta:)

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
susanne

susanne

13 januari 2009 08:21

den affären hade jag verkligen..verkligen velat besöka!

http://supermamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se