Direktlänk till inlägg 9 januari 2009

Herlige bilder fra Papaya

Av Kaspara - 9 januari 2009 09:13

Både søsteren min og tantebarnet mitt har fått et herlig bilde i A4-format av sin henhodsvis datter og søster.Det er det bildet med gul bakgrunn.  Det er nok kjøpt i Oslo, men jeg er usikker hvor. Da jeg var hos tantebarnet mitt sist, fant jeg en nettadresse bak på bildet som heter " Spanish girl" av Anahata Joy Katkin.

Nettadressen var: www.papayalicious.com    Da jeg kom hjem sjekket jeg denne adressen på nettet og fant flere herlige bilder. Jeg skulle selv gjerne hatt det med rosa bakgrunn samt det som heter " Follow your bliss".

Papaya har tilholdssted i USA og man kan bestille bilder, kort og kalendere derfra. Skal forøvrig sjekke med tantebarnet mitt hvor i Oslo hun har handlet det gule bildet.

I dag er det bursdag her i heimen. Far i huset fyller år, og i dag sto smågutta og jeg opp klokka seks. Vi fant fram flagg, smørte lekre smørbrød, kokte kaffe, pakket inn pakker (noe som egentlig burde vært gjort i går)

og masjerte syngende på "Hurra for deg som fyller ditt år" oppover trappene. Så var det bursdagsstund med hele familien oppe i ektesenga med brus, melkesjokolade-non stop og masse pakker. Flagg var det på alle kanter og ungene strålte da de kom med sine tegnede kort som var morsomt skrevet helt på egenhånd. "Du er litt morsom" hadde den ene skrevet. "Litt ????" repliserte far i huset. Han trodde selvfølgelig han var overstadig morsom. 

Klokka fem kommer slekta til tortilla med masse frukt og grønt og kjøtt.

Skal feire to menn her i dag. Mannen til tantebarnet mitt har bursdag i morgen, så da slår vi to fluer i et smekk. Nå skal jeg bake sukkerbrød som skal fylles med masse bringebær og kremfløte.

Ha en nydelig fredagskveld alle sammen!


 
ANNONS
 
Mina

Mina

9 januari 2009 11:10

De bilder var utrolig fine!! Sånne vil jeg også ha!:) Vet du ca pris på dem, og om de finnes i større str enn A4? Gleder meg til du finner ut om de kan kjøpes her til lands.

Kos dere med bursdagsfeiring idag!:)

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
pillepalle

pillepalle

9 januari 2009 11:35

Gratulerer med dagen kjære far i hus! :))

Hehe, det er jo vanlig at mennene har en helt realistisk selvvurdering. Har en av disse representater også jeg!

Han er såå tålmodig! Såååå forståelsesfull! Såååå ....osv Kjønner du??

Beklager, jeg kunne ikke dy meg :))

Ha en fin bursdagsfeiring alle sammen! Hilsen fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

9 januari 2009 12:02

"Litt morsom" - det var ju för sött!

Härliga kort - jag gillade mest det med rosa bakgrund. Ros i mobination med rött eller orange är ju oemotståndligt för mig ;-)
Ha en trevlig födelsedagsfest! Hälsa mannen och gratta!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

9 januari 2009 13:05

Gratulerer MASSE til far i huset :)))
Høres så koselige ut disse bursdagsfeiringene deres..Vi er så tidlig oppe alle sammen hos oss at slike feiringer må skje på ettermiddagen hvis de ikke faller innunder en helg..
De bildene du viser var helt herlige!!!!!
Jeg skulle gjerne hatt et sånt..Etter dette skal jeg ta meg en tur innom google og se hva jeg finner..I dag har jeg fått ny bærbar pc her..Hipp hurra så deilig..
Den gamle ble stjålet under et innbrudd på jobb og jeg har sittet med en dårlig låne-pc men i dag kom altså den nye..
Helt rent tastatur og skinnende blank :)
Kos dere videre med feiring i dag og takk for nyttig tips om flotte bilder!
Stor fredagsklem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

9 januari 2009 15:03

Da var det helg - og jeg har kommet hjem til et foreløpig tomt hus etter 3 undervisningstimer på skolen (Dvs med 4 dyr er man egentlig aldri helt alene). Soste inn i helga med masse gode helgeklemmer av myke barnekinn.

Gratulerer med mann :). Vi har også tradisjon på bursdagsmorgener, men bare for barna. Mammaen her i huset er på ingen tenkelig måte glad i tidlige morgener - jeg vil tro det er derfor vi lar min og mannen sin morgener gå forbi uten sus og dus :).

De bildene du viser er FINE *dån*. Sjekket kjapt linken. Der var det mye fint jeg skal visuelt kose meg med litt seinere.

God helg i bursdagsheimen...

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

9 januari 2009 21:48

Så fina! OCh grejorna i inlägget nedan var så inspirerande! Jag tror att vi alla bubblar av inspiration efter tankningen i jul när vi fyllt på med vila, glädje och fest. Det är så positivt och glatt överallt! Trevlig helg!

 
Rosa

Rosa

10 januari 2009 11:56

Å de var lekre!! Vil også ha et par sånne : ) Du får ha en strålende helg...har fortsatt et par timer igjen på jobb, men så skal jeg hjem til hekleriene mine ; )

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anne Grete

19 januari 2009 12:47

De kortene/bildene får du kjøpt i en fantastisk butikk nederst i Markveien, Grunderløkka. De har SÅ mye fint!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se