Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Ønsker dere et herlig nytt år!

Av Kaspara - 31 december 2008 16:20

Så er 2008 snart et tilbakelagt kapittel, og et nytt blankt og spennende år ligger framfor oss. Vil ønske alle som titter innom bloggen min et opplevelsesrikt og godt nytt år med mange glade øyeblikk!

Året 2008 var året da ordet "blogg" kom inn i mitt vokabular. Det har vært såååå morsomt og så kontaktskapende!  Det er jo kreative og herlige jenter her ute i bloggverden i bøtter og spann. Noen har jeg jo også vært så heldig å møte og foreviget treffene med mystiske bakfra-bilder.

Jeg har koset meg med utrolige flotte, farverike innslag rundt på diverse blogger,  og gleder meg til å fortsette med det i 2009.

Ja, så viser temeraturmåleren feberfri på 6-åringen vår i dag, og( Yes!) vi kan reise på nyttårsfest til noen gode venner. Her blir vi 8 voksne og 9 barn. Gjetter jeg riktig står kalkunen i ovnen hos vertskapet nå.

Ha en flott nyttårsaften alle sammen!


 
ANNONS
 
Åse Marit

Åse Marit

31 december 2008 17:40

Riktig godt nytt år til deg og dine! Takk for inspirasjon, gler meg til fortsettelsen i 2009!

http://artigeting.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

31 december 2008 18:09

Jag vill önska er en riktigt trevlig kväll och ett Gott Nytt År!

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Lindas skattekammer

Lindas skattekammer

1 januari 2009 13:58

Hei og godt nytt år. Herlig fargerik blog du har,blir glad av å kikke her inne. Håper det er greit at jeg legger deg på bloglista mi.Jeg har selv en rykende fersk blog,det er ikke så mye å se der inne enda,men det blir. Venter i spenning på å bli presentert i NIB.Mvh Lindas skattekammer

http://www.lindasskattekammer.blogspot.com

 
Lindas skattekammer

Lindas skattekammer

1 januari 2009 16:40

Hei og godt nytt år. Kjempefin blogg du har.Herlige farger i hjemmet ditt.Har kikket innom her av og til.Nå har jeg selv laget meg blogg,den er rykende fersk så det er ikke så mye å se der inne enda,men det blir...legger deg til på blogglista mi. Mvh Lindas skattekammer

http://WWW.lindasskattekammer.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

1 januari 2009 17:50

Riktig, riktig godt nytt år til dere også!
Fatet i bakgrunnen på bildet er så lekkert!!
Jeg har sendt deg en mail :)
Klem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
teresawiklund

teresawiklund

1 januari 2009 23:21

vilken härlig blogg du har! Den är verkligen koselig. =) hälsningar Teresa (en svensk i oslo) =)

http://www.teresawiklund.bloggagratis.se

 
tove

tove

2 januari 2009 00:06

Hei Kaspara!
Bare en kjapp tur innom for å ønske deg GODT NYTT ÅR!!! Godt å høre at dere hadde en frisk gutt, håper kvelden ble velykket.

Ser ut til å bli et kjempefint teppe du hekler på, fargekombinasjonen hørtes helt perfekt ut:) Og de perledyrene var noe jeg egentlig kunne tenkt meg å hatt i butikken selv.. kanskje jeg sender deg en mail om ikke så lenge for å spørre litt mer om det..

Nei, nå må jeg komme meg i seng. I morgen venter noen timer med vareopptelling.. Ikke alt ved å drive butikk er like morro nei.., men da veier jeg opp ved å ommøblere en masse samtidig, og DET er gøy:)

Stor klem

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
Lindas skattekammer

Lindas skattekammer

2 januari 2009 12:53

Hei Kaspara.Takk for koselig tilbakemelding i min blogg.Jeg oppdaget at jeg hadde sendt den samme hilsen til deg 2 ganger. Jeg trodde ikke den første hadde kommet med, er ikke så veldig kyndig i dette her enda....Mvh Linda

http://www.lindasskattekammer.blogspot.com

 
♥ Minmill ♥

♥ Minmill ♥

2 januari 2009 14:46

Hei på deg igjen Kaspara. Var jo innom her for litt siden, og synes du har en flott blogg. Husker du blogget om hekling og viste fram hekleboka di. Jeg fikk akkurat maken bok av min venninne til nyttårsfesten. Regner med at jeg snart setter meg ned og begynne og hekle. Jeg kan ikke hekle, men siden du sier at du fikk det til ved å bruke denne boken, regner jeg med at jeg skal klare det jeg også. Teppet ditt kommer til å bli kjempefint. På min skjerm ser det lilla helt blått ut, men jeg lukker øynene, og ser for meg at det kommer til å bli veldig bra med disse fargene.

http://minmill.blogspot.com

 
Gamlå

Gamlå

2 januari 2009 16:43

Heisann

Flott innlegg og igjen Godt Nyttår og ser frem til å blogge sammen med deg i enda et år:)

klem fra Gamlå

http://lundsvagen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se