Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Nabobesøk, hamstring av bommulsgarn og farvel til juletreet

Av Kaspara - 29 december 2008 18:25

Endelig en feberfri romjulsdag i familien! Minstemann som hadde feber i 40 i går våknet med kjølige kinn og panne. Borte var feberrosene og det matte blikket. Herlig! Nå er det bare ho mor som snufser og snufser og ser ut som hun bærer på all verdens sorger. Kombinasjonen av juletreet og hekling med ullgarn har nok vært i meste laget. Jeg hiver i meg søvndyssende allergimedisin, men uten de store resultater. Nå har far i huset bare bestemt seg; juletreet skal ut NÅ. Mor i huset synes det er litt trist spesielt for ungene, men gutta sier at de heller vil at mamma skal være helt frisk, så da..... Farvel til årets juletre! Neste jul blir det nok noe annet enn et skogstre.

Jeg har også lovet dyrt og hellig at jeg ikke skal hekle med ullgarn nå som jeg snufser så. Reagerer veldig på det også. Derfor er det påbegynte lappeteppet i ullgarn lagt til side for en liten stund.

I dag har jeg vært på Europris, rakk det akkurat før det stengte. Desperat løp jeg bort til hyllene med bomullsgarn og fikk hamstret noe. Kanskje det blir  hekling al`a Kardemomme i dag. Hun lager jo fantastiske små heklerier for tiden.

Ellers har vi har  hatt gjensyn med en av nabofamiliene i dag som har feiret julen i Sverige. Sønnen i huset der er akkurat midt mellom mine to gutter i alder og går i samme klasse som  minstemann. Gjensynsgleden var stor.

Jeg pleier å kalle nabogutten "min tredje sønn". Han flyr ut og inn av huset her og er som et familiemedlem. Han måtte selvfølgelig få smake på litt av baksten vår, og vi dekket koselig bord og fikk moren over også. Faren var ikke hjemme akkurat da. Det er flott  med koselige naboer, og vi er så heldige å være omringet av nettopp dette. Vi bor i en utrolig trivelig  gate, hvor vi har det veldig sosialt og hjelper hverandre masse.

Ha en glad romjulskveld! 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

29 december 2008 19:20

Så synd med juletreet men nå er det ikke så mange dagene igjen av romjula heller..Trøst deg med det! Vi kaster nok ut juletreet til helgen vi også..Kjenner jeg er klar for å rydde vekk mye av pynten of finne fram litt andre farger igjen..Bortsett fra klokkestrengen fra deg og kremmerhusene som skal få henge leeenge! Synd du måtte ta pause fra heklingen av lappeteppet. Det ser helt fantastisk ut i fargene!! Håper du fant de riktige fargene på Europris i dag..Jeg synes alltid det er slik at man aldri får de fargene man har bestemt seg for når man har det travelt..Blir spennende å se hva du tryller fram :)

http://husetvedbekken

 
Haust

Haust

29 december 2008 20:20

Skal seie du har fått fart på heklekroken! Vert spanande å sjå kva meir du tryllar fram. :)

Kva er det forresten slags fine koppar eg ser på bileta? Er det kirsebærblomstgreiner på dei?

Ha ein god kveld!

http://posidriv.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

29 december 2008 20:39

Hei Kardemomme
En jul kastet vi faktisk ut juletreet 2.dag på grunn av allergien, så i år har vi jo fått koset oss litt med det. Så moro å høre at du koser deg med kremmerhusene og klokkestrengen. Ja, det er ergerlig at jeg ikke får fortsatt med lappeteppet de første dagene. Er jo sååå motivert, vet du. Monterer det underveis jeg. Så ser jeg litt hvilke farvekombinasjoner jeg synes passer videre osv. ,og så blir det ikke så stor jobb til slutt.
Apropo bomullsgarnet på Europris fant jeg jo slettes ikke akkurat de farvene jeg hadde ønsket meg da. Fant et fint lyselilla, men tok med noen andre også. Har heklet noen oldemorruter allerede, men er ikke helt fornøyd med farvene jeg sitter med.
Ha en fin kveld! Klemmer herfra

Hei Haust
Ja, hekling er jo bare sååååå morsomt, og så går det jo så fort! Ser jo for meg drøssevis av heklede pledd i hodet mitt. Jeg elsker pledd, og får liksom aldri for mange.
Koppene du ser på bildet er jeg kjempeglad i. Ja, det er kirsebærgrener på dem. Kjøpte de for noen år siden på billigkjeden Tiger i Danmark til 10 kr. stykke. Har angret som en hund i ettertid at jeg ikke kjøpte flere enn 4 stk. Ha en finfin kveld du også, Haust!
Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Lotten

Lotten

29 december 2008 21:07

Usch för att vara så allergisk.... kanske blev det lite mycket på en gang med både julgran och ullgarn..? Om ett par veckor kan du säkert ta upp virkningen med ullgarnet igen;-) Det ser ut att bli riktigt fina mormorsrutor...

Skönt att minstemannen mår bättre! Min mår oxå mycket bättre... bara snuva och hosta kvar.

Ha en skön kväll!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

30 december 2008 11:27

God morgen :)Er bare såvidt innom med en kommentar før vi drar..Skal bort i dag og er nok ikke hjemme før i kveld men dere får kose dere med Wii, hekling og ellers det dere måtte kose dere med..Jeg tar med heklenåla for sikkerhetsskyld ;)Ha en fin dag!
Klem fra oss :)

http://husetvedbekken

 
Åse Marit

Åse Marit

30 december 2008 12:08

Takk for koselig kommentar på bloggen min!

Hørtes litt deilig ut i hive ut juletreet..er fantastisk koselig med jul og alt som hører den til, men litt godt å få det ut av hus også synest no eg.. er litt rar kanskje:-)Og med allergi forstår eg veldig godt at treet måtte ut!

Ser ut som du har eit skikkelig lekkert lappeteppe på gang:-) Gleder meg til å sjå det ferdige resultatet.

Ha ein god dag!

http://artigeting.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se