Direktlänk till inlägg 25 december 2008

Brunch hos interiørsøster

Av Kaspara - 25 december 2008 21:12

Vi er akkurat kommet hjem fra laaaang koselig brunch med mer hos min interiørsøster.I dag fikk de som måtte lengte etter ribba i går sette tennene i saftig ribbe. Det var så mye godt på bordet;  sild fra Sverige, spekemat og eggerøre, potetsalat,  gode oster, fantastisk vegetarform,  røket laks og mye mer.

Søsteren min driver en interiørbutikk i byen, der hun mikser gammelt og nytt. Her er designlamper gjerne med industrielt preg blandet med gammelt skjørt porselen.Her er Tolex-stoler, gamle trestoler, morsomme barneting og de flotte marmorflisene jeg tidligere har vist på bloggen.

 Fikk lov til å ta noen bilder hjemme hos henne i dag og legge ut på bloggen. Viser det fine gamle skapet hun har på kjøkkenet, julefatet med kongler, gammel fin skjenk med gedigen adventskrans og julekrybben som er laget av tørkede maisblader.

Ha en fredfylt 1.juledag alle sammen!

 
ANNONS
 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

25 december 2008 22:15

Hej Kaspara :-)

Forsinket julehilsen herfra.
ærgerligt at din store var dårlig i aftes, håber han havde en god juleaften alligevel.
Fint hjemme ved din søster også :-)

Klem Maria

http://marias-sted.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

26 december 2008 10:47

Hei Kaspara :)Så nyyydelige julebilder du har lagt ut!! Ser at søsteren din virkelig har "øye" for innredning..Det så jeg jo forsåvidt da vi besøkte butikken hennes også ;)Som deg har hun en helt egen evne til å sette sammen ting på en unik og annerledes måte! Kan tenke meg at maten hun laget var helt topp også..Hils henne så mye og ønsk GOD JUL fra meg også! Vi skal snart reise til julelunsj hos broren min så det blir kun et kort visitt i blogglandia foreløpig, men jeg skal prøve å få litt tid her inne senere i kveld..I går ble alle 4 sittende å spille BUZZ hele ettermiddagen og kvelden..Det er kjempemorsomt og noe alle synes er morsomt..
Ønsker deg en koselig dag videre og så sees vi på bloggen igjen litt senere.. Juleklem fra kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Heidi

Heidi

27 december 2008 17:45

Tenkte jeg det ikke, at det var fint hos S ;-) Hils henne masse fra meg.

http://portofritt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se