Direktlänk till inlägg 12 december 2008

Enkel hjemmelaget julepynt

Av Kaspara - 12 december 2008 14:52

De siste dagene har ungene og jeg sittet ved langbordet og laget superenkel men dekorativ julepynt. Vi har laget mange julekurver av typen de lager alt fra første trinn på skolen. Man må  klippe ut to rundinger, brette rundingene og lime de sammen med limstift. Så klipper man en hank og limer på. Vips, så har man en fin julekurv. Jeg liker best å bruke fint gavepapir framfor glanspapir som er mye brukt i skolen.

Det kan jo være fint å pynte med glansbilder og glitter også.

Vi har hengt opp noen av kurvene på en snor i et vindu, hengt noen på kvister oppe  på det isblå skapet og noen bruker vi også som ekstra pynt eller kort på pakker. Det går jo ann å lime en lite til og fra hilsen inne i kurven.

Viser et bilde hvordan kurvene brettes og legges mot hverandre, dersom noen skulle være i tvil og fikk lyst til å lage slike enkle kurver.

Det flyter på langbordet våres, men det får det heller gjøre noen dager. Da er det så lett å sette seg ned å småpusle litt.

Ha en herlig fredagskveld!

 
ANNONS
 
pillepalle

pillepalle

12 december 2008 17:43

Så søtt det ble! Kurver er så koselig. Tusen takk for bildet med forklaringen! Vil gjerne prøve å lage noen kurver selv! Ha en strålende helg, kjære Kaspara! Hilsen fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Therese / Fjellrosa

Therese / Fjellrosa

12 december 2008 17:55

Så flott pynt dere har laget. Ja, det skal ikke så mye til :)

http://www.fjellrosainteriordesign.blogspot.com

 
Heidi

Heidi

12 december 2008 19:00

Aldeles nydelig! (Og: Jeg fikk jobben :-D )

http://portofritt.blogspot.com

 
Maria

Maria

12 december 2008 21:38

Vilka bra pysseltips. Såna ska jag göra med min son nästa vecka!
Ha en trevlig helg.

http://galtoroad

 
Minmill

Minmill

12 december 2008 23:26

Helt utrolig, så fin julepynt dere har laget. Sitter her og tenker at det er så flott å lage julepynten selv istedet for å gå å kjøpe den. Det må jo være magisk for ungene å være med på dette. Har nesten lyst til å sette i gang en kveld selv...med selvlaget julepynt. Takk for fin inspirasjon. Hilsen Minmill

http://minmill.blogspot.com

 
Mina

Mina

13 december 2008 00:04

Det enkle er ofte det beste, vet du!;) Kjempekoselig pynt synes nå jeg! Og jeg elsker bord som flyter over med kreative saker! Det er som du sier, mye lettere å bare sette seg ned å pusle. Man skal jo nyte denne førjulstiden. Og det er jo så koselig å sitte og lage hjemmelaget julepynt. Gjerne med litt julemusikk og juleduft i huset:)

Jeg holder på med de hjemmelagede julegavene jeg skal gi bort i år. En del puter som skal syes blant annet. Veldig moro!:)

Klem fra Mina:)

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

13 december 2008 09:44

God morgen Kaspara :)I går kom kremmerhusene fra deg Kaspara og de var så nyyyyydelige!!!!! Det blir den aller fineste julepynten min!!! Bestemte med en gang at de skal få pryde det ene kjøkkenvinduet mitt! Helt skjønne var de og tusen hjertelig takk for bonusgaven også som var helt herlig!!! Jeg ble så GLAD!!!
Vi overfører penger til deg med en gang J. har stått opp..Han var på julebord i går og det ble visst litt sent ;)H. blir øyeblikkelig hentet av en venninne..De skal til Oslo på speiderutflukt med litt shopping og skøytegåing på Karl Johan..
Så utrolig nydelig julepynt dere har laget!!!! Herlige farger som vanlig og flott papir!!!
Jeg har nesten ikke hatt tid til å blogge den siste uken men i helgen håer jeg å kunne ta igjen både besøk hos andre og noen innlegg hos meg selv..
Nå kommer øyeblikkelig de som henter H. her så jeg må hjelpe litt til, men ha en fortsatt fin dag..Stor morgenklem herfra :)

http://husetvedbekken

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

13 december 2008 10:13

Så fint og enkelt i Kaspara-farger. Jeg har puslet litt sånn med konvoluttene til julekortene denne uka.
Jeg bare sier - NYT tiden da guttene dine vil være med å klippe og lime :). Mine har blitt så store at de alltid har noe annet de heller vil gjøre de. Damene på jobben "trøster" meg imidlertid at puslelysten før jul kommer tilbake på de håpefulle når de er over de verste tenårene :). I hvert fall hos jentene. Mannen er ikke med på tanken om en attpåklatt her, så jeg får finne meg i å vente da :). Ha en fin helg, store og små!

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Jeanette

Jeanette

13 december 2008 11:55

Så deilige farger Ü og nydelig julepynt!

Har du sett at vi ligger på liste over fem på topp av hobby- og designblogger på sol.no, Kardemomme, Lykke og lykkeliten, Blafre, deg og meg. Morsomt Ü

Her har du linken: http://www.sol.no/guide/hobby/

Klem Jeanette

http://frydogdesign.blogspot.com

 
Haust

Haust

13 december 2008 21:27

Koseleg, koseleg, koseleg! Å ta turen innom bloggen din kjennest som å åpne ein pose full av fargerike, søte drops! :)

http://posidriv.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se