Alla inlägg under november 2008

Av Kaspara - 3 november 2008 10:36

Lovte at jeg en gang skulle vise det jeg anser som vårt beste loppisfunn ever. Det er en vakker gammel speilkommode med slepne glass som står på soverommet. For tre år siden sto den på et loppis litt udelikat i malingen samt på tre bein. Mange kommenterte at den var fin, man akk den hadde jo bare tre bein. Da går en handlekraftig mann fram og kikker ned i skuffene, og hva finner han? Jo, det fjerde beinet! Den mannen er min mann som med ett øyner en framtid for det vaklevorne spetakkelet. Møbelet som en gang har vært så staselig får bli med hjem for en femtilapp. Møbelet får en omgamg maling samt fikset sitt ødelagte bein. Vips, så ble det så vakkert, så vakkert!!

Viser noen bilder til fra soverommet. Egentlig er jeg ikke så veldig Madonna-glad, men en gammel hvit Madonna er på visitt her nå. Hun har faktisk bodd i et mørkt skap en stund, etter at jeg fant ut at jeg kanskje synes madonnaer ble litt for søtt og pusete for meg. På seg har hun et barnekjede i glade farver fra Bulgaria. Kjøpte det til eget bruk, og den unge jenta i butikken holdt på å le sag skakk og fortalte meg gang på gang at det var ment for barn. Jeg smilte pent og sa; Ja, og jeg elsker det og har tenkt til å bruke det. Senere hilste hun på meg på gata flere ganger og fniste av den gale norkse dama som ville gå med barnesmykker. Jeg er jammen meg billig i drift på smykkefronten som dere skjønner. Barnesmykket i glade treperler var som det fineste gullsmykke for meg.

I taket henger en loppislampe som vi kjøpte for kanskje tolv år siden. Den er malt lys og har fått fine pærer og passer godt inn her.

Ha en herlig dag!! Kanskje skinner sola der du bor også?

ANNONS
Av Kaspara - 1 november 2008 21:50

I dag kom dagen jeg har gledet meg til lenge. Kardemomme i "Huset ved bekken" og jeg skulle treffes for første gang. Vi skulle gå på loppis sammen i min hjemby og spise lunsj hjemme hos oss  sammen med mennene våres også. Utrolig spennende!!! Nettet som innfallsvinkel til nye bekjentskap og vennskap er nytt for meg. Mannen til kardemomme og jeg kjente hverandre i ungdomstiden. Han var kamerat med ungdomskjæresten min.

Vi hadde avtalt å møte hverandre utenfor loppisen. Jeg hadde bloggbildet av Kardemomme i hodet pluss veskene hennes friskt i minne. Ville jeg gjenkjenne en veske mon tro? Kardemomme hadde sett et bilde av meg tidligere. Med litt sommerfugler i magen ankommer jeg loppemarkedet, og det aller første jeg ser er Kardemomme. Jeg var ikke i tvil, ikke et sekund.

Det mørke håret, lang strikkejakke som hun har annonsert at hun har minst 100 av og grønn veske med broderi. Jeg hadde funnet min bloggvenninne!!!

Kjempemorsomt! Vi entret loppemarkedet skravlende og til alle dere som har antatt at her kunne det gå ei kule varmt; vi var SÅ siviliserte. Her var det ikke lugging, dytting eller slossing om de fineste stoffene. Kardemomme var veldig søt og ville dele på alt. Var jeg sikker på at ikke jeg ville ha det da? Her var det ingen spisse albuer nei. Vi handlet kanskje ikke de store mengdene, men noe fant vi da. Jeg kjøpte en hvit lampe muligens til et gutterom, noen stoffer, et reinsdyrsbroderi jeg har glemt å  fotografere og et par asjetter. Mannen til Kardemomme trålet rundt etter bøker. Han så akkurat ut som i ungdommen!

Etter loppemarkedet kjørte Kardemomme og jeg en tur til søsteren mins interiørbutikk, hvor Kardemomme handlet en bokstav. Vi var innom en butikk til og kjøpte de samme tingene; sinkhjerte, reinsdyr i sink og sinktall. Så bar det hjem til lunsj og avslapning. Mannen min dukket opp også, og det var masse latter og slettes ikke trykkende ved bordet. Egentlig var det som jeg hadde kjent Kardemomme i all evighet. Hun var en slik person en bare føler seg vel sammen med med en gang. Like positiv, hjelpsom  og herlig som hun fremstår på bloggen. Merket at hun hadde humor og lett for å le, selv av mannen mins tørre kommentarer. Mannen til Kardemomme og min mann pratet også uanstrengt sammen og i det hele tatt synes jeg dette var vellykka jeg, Kardemomme!! Vil veldig gjerne se deg/dere igjen!!!! Følte tiden fløy og skulle gjerne hatt de lengre på besøk. Tror vi kunne ha skravlet non stop i timesvis.Følte absolutt at kjemien var der.  Er selvfølgelig redd for at jeg har pratet hull i hodet på Kardemomme og at hun er blitt vettskremt.....og aldri vil se meg mer...

I løpet av dagen fikk Kardemomme hilst på ; mannen min, begge sønnene mine, søsteren min, ei venninne, ungdomskjæresten min, sett barndomshjemmet mitt og mitt nåværende hjem. Ikke dårlig??!

Tusen takk søte Kardemomme for en herlig dag sammen med deg og mannen din. Å møtes "live" kan anbefales!

ANNONS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se