Alla inlägg under november 2008

Av Kaspara - 17 november 2008 10:52

Hei og hopp, da er jeg tilbake i stua igjen etter en flott Gøteborgtur.

Jeg har så mye å gjøre nå på dagtid i dag, men jeg kommer med et par innlegg i kveld. Da blir det referat fra bloggtreffen med Lotten, stemningsbilder fra Liseberg  samt noen bilder av loppisting fra Gøteborg.

Ha en flott dag!

ANNONS
Av Kaspara - 13 november 2008 13:54

Her kommer det tredje og siste innlegget i dag. Jeg tror jeg er gått helt fra konseptet, jeg! Vel, dere får stå ut med meg, det skal ikke bli en vane!

Solen skinner, og jeg har fredagsfeelingen inne, til tross for at det er torsdag. Det er sikkert fordi helgen begynner i morgen tidlig for oss, når vi setter kursen mot Gøteborg. Gleder meg skikkelig!

Slenger ut noen stuebilder i dagens tredje innlegg. Noen får et gjensyn med retrolampa jeg lagde ut fra en  messinfot og  en skjerm fra loppis som fikk nytt trekk.

Bildet med bøker er fra lillestua, der vi sitter mye på kveldene i hjørnesofaen som rommer oss alle. Har jo lagt ut noen stuebilder før, så for noen er det kanskje litt velkjente ting.

Da blir det stille på bloggen noen dager, før jeg kommer med bilder og referat fra Gøteborg. Ha en nydelig helg, da dere!!!!


ANNONS
Av Kaspara - 13 november 2008 10:53

I morgen tidlig reiser familien på helgetur til Gøteborg. Det er fast tradisjon; når far i huset er ferdig med sin hektiske arbeidsperiode avkobler vi med en førjulstur til Gøteborg. Det er populært for store og små. Vi elsker Gøteborg alle fire. Liseberg åpner sitt julemarked denne helgen, og vi har tenkt oss dit på lørdag. Mange av karusellene er i sving, det er fullt med boder med alt fra julepynt til pepperkaker og sild. Alle trærne er pyntet med tusenvis av lys, og det pleier å være så vakkert. Ungene gleder seg mest til karusellene. Vi får leve litt villt og spennende og håpe at karusellene holder seg i lufta når de skal. Har jo ulykken fra i sommer friskt i minne enda.

Ellers skal vi kanskje en tur på Universum. Der har vi vært før, men det er også noe barna liker godt. Noen ganger oppdriver vi en liten teaterforestilling eller vi går på kino den ene kvelden. Det er også herlig å hoppe opp i hotellsenga hele bunten med smågodt.

Foruten disse barnevennlige tingene ,skal vi også entre noen bruktbutikker og loppis. Gull verdt er boka du ser på bildet her. Gøteborg er jo et eldorado når det gjelder bruktbutikker, antikk, loppis og second hand.

Med gps og denne boka i fanget kan en besøke mye spennende på bruktfronten. Kjøpte boka i en bruktbutikk i Haga i Gøteborg for flere år siden. Butikken het "Minnernas bod" og drives av en koselig kar som før var lærer.

Men dette er ikke alt vi skal bedrive. Det blir nemlig tid til et bittelite bloggtreff også!! Vi skal treffe svenske  Lotten og hennes sønner og "fika".

Lotten har vært trofast og besøkt bloggen min siden jeg startet opp med blogg. Hun legger alltid igjen koselige kommentarer og virker som ei kjempejente. Vi har også mailet litt. Det skal bli ordentlig koselig å treffe henne.

Skal komme med referat om  både bloggtreff, Liseberg,  loppis og brukte godbiter jeg måtte finne, når jeg kommer hjem igjen.

Legger ut et innlegg til i dag, siden det nå blir stille noen dager.


Av Kaspara - 13 november 2008 09:32

Når det nærmer seg jul, stuper jeg hvert år ned i bunken med interiørblader og leter etter de med tema jul. Da ser jeg på fine bilder og lar meg inspirere. Det gjorde jeg nå en kveld, og noen bilder dveler jeg lengre ved. Tenkte jeg skulle dele tre av de med dere i dag. Bildene kommer fra Boligliv men ikke årets. Muligens kommer det med bokstaven fra danske Boligmagasinet.

I dag hadde jeg en bekymret 6-åring her  med to løse tenner i munnen. Han har enda ikke mistet noen av melketennene, og jeg tror det virkelig står for han som noe traumatisk å miste tenner.  Da han hørte det var glatt ute, kom verdens største bekymringsrynke fram; " da kan jeg jo skli og miste en tann!!!" Han gikk som han var laget av porselen til skolen, og så vidt jeg vet er alle tenner inntakt enda.

Det kommer noen flere innlegg i dag, siden det blir stille på bloggen her noen dager framover. Ha en fornøyelig dag!


Av Kaspara - 12 november 2008 14:32

I sommer broderte jeg en drøss med små røde hjerter. Broderte i hagen her hjemme,  i et sommerhus i Danmark og broderte på en veranda på et hotell i Bulgaria. I fjor solgte jeg mange slike hvite kremmerhus med røde broderte hjerter på julemarkedet. Ikke alle roper ; Hurra! når de ser oransje, isblå, og rosa julepynt. Mange vil ha den rød og hvit for eksempel. Det er det som er så morsomt; at smaken er så forskjellig. Mens noen vil ha julepynt i elleville retrostoff vil andre ha mer tradisjonell julepynt.

I fjor lagde jeg mange ting i grått og hvitt, og jeg merket at det ikke gikk hjem hos alle. Man tukler ikke slik med jula! "Du har kanskje vært litt vel innovativ" lo min interiørsøster.

Håper de enkle kremmerhusene vil falle i smak blant noen av de som stikker hodet innom julemarkedet.


Av Kaspara - 12 november 2008 09:45

I går så jeg mitt snitt til å hoppe innom Åhlens før jeg hentet ungene på skolen. Synes alltid det er spennende å se hva Åhlens har i hyllene sine. I går fant jeg en kakeboks som jeg ikke kunne leve uten. Når jeg ser rosa og rødt sammen, skjer det noe med meg. Denne kombinasjonen som før i tiden nesten var bannlyst, fremkaller alltid glade, frydefulle gisp hos meg, og jeg blir ikke mett av å se.

Åhlenskakeboksen til 198 kroner ble med hjem i bilen samt en pakke med pepperkakeservietter som jeg synes var ganske sjarmerende.

Nå gleder jeg meg til å fylle boksen med glade, glasurpyntede pepperkakehjerter. Er redd jeg kommer til å spise ekstra mange i år!!!

Har faktisk sett denne kakeboksen på en annen blogg en gang. Det var hos Maris farverike. Hun har en farverik og kreativ blogg.

Yes, sa jeg akkurat, for nå fikk jeg til å lage en link her.Søte Kardemomme lærte meg det, da hun var her på besøk, så takk Kardemomme. Det funket!

Nå skal jeg sy litt. Har masse monteringsarbeid liggende. Mange kremmerhus må få hanker,og noen tovede vesker skal syes sammen.

Ha en glad, mild novemberdag!Av Kaspara - 11 november 2008 12:45

Jeg smeller til med et innlegg til i dag. Har legetime i en naboby, og er egentlig klar til å dra, men klokka viser litt lite.
Vi har to bad i huset og det fineste er faktisk i kjelleren. Det er det største av dem. Vi pusset det opp for fire år siden. Jeg er glad i veldig hvite,enkle bad utenfor mye stæsj. Bad er jo en kostbar sak å pusse opp, derfor synes jeg det er greit at det er ganske nøytralt, slik at man kan leve en stund med det. Jeg er veldig glad i de store flisene på gulvet samt panelet som er malt i helblank hvitt. Det er en dusj på dette badet inne i en nisje. Har visst ikke fått med dette på bildene.
På gulvet under det hvite bordet står en jernkurv jeg fant på et dansk marked en sommer. Det har opprinnelig vært en tysk potetkurv.

Fant en lignende også, og da jeg fornøyd gikk rundt med potetkurvene mine stoppet en dame og sa; hva i all verden skal du med de to der??

Tror ikke hun hadde like sansen for dem som jeg hadde nei.

Nå må jeg fly til bilen.

Lev vel!

Av Kaspara - 11 november 2008 10:20

Jeg griper fatt i kvelden igjen. Høstkvelder og vinterkvelder er nydelige, synes jeg. Jeg liker å gå amok med lighteren på stearinlysene rundt omkring, lage noe varmt godt å drikke, se et bra tv-program og strikke i sofakroken. Her en kveld tok jeg noen bilder.  Kan tenke meg naboen lurte dersom de så meg stående oppe på hagebordet i hagen ved halv elleve-tiden om kvelden ivrig fotograferende.......  

Kos deg i kveld du også!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se