Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Singing in the rain med Fru Vims

Av Kaspara - 29 november 2008 16:43

Ja, i dag var det duket for nok et bloggtreff. I gavesirkelen som Maris farverike var med å dra i gang, hadde Fru Vims fått meg som den hun skulle levere gave til. Selv hadde jeg fått Maris farverike.

I dag skulle Fru Vims innom min by ,før hun reiste videre til en annen by, og dermed tenkte hun at hun kanskje kunne levere gaven personlig.  Veldig koselig!

Da klokka var litt over ti i formiddag, svingte en hvit bil inn oppkjørselen. Fru Vims hadde ankommet Kaspara. På trappa sto ei søt Fru Vims med pakker. Det er faktisk 17 år forskjell på oss, men akkurat det er jo så morsomt i bloggverden; aldersforskjeller utviskes til fordel for felles interesser og kjemi.

Fru Vims hadde laget fantastiske pakker til meg med flid og omhu innpakket i rødprikket papir. På Fretex hadde hun funnet en lampe, en "andunge" som hun selv sa, som med tryllerier ble til en svane. Fru Vims hadde sprayet foten hvit og trukket skjermen i søtt blomstrete stoff. Ikke minst hadde skjermen pomponger eller bollefranser som dere svenske sier. Vips, så var det en kjempesøt lampe!

Hun hadde også laget en flott nålepute, og det trenger jeg virkelig. Her hjemme lever en farlig med nåler i sofaer og overalt ellers. Nåleputen matchet lampa forøvrig. På toppen av det hele hadde Fru Vims laget et nydelig kort av en serviett, limt på en plate. Det kommer til å få henge på veggen et sted. Tusen takk for nydelige pakker med masse arbeid bak, Fru Vims!

Vi hadde ca. en time og et kvarter sammen, og tiden gikk så  fort. Fikk rukket å drikke te og spist ostebrød. (Oppskriften var på bloggen for noen dager siden) Selvfølgelig fikk vi tatt et berømmelig "bakfra-bilde" også. Mannen min stilte som vanlig som fotograf. Det kunne blitt litt blodig denne gang, for jeg holdt på å stikke ned Fru Vims med paraplyspilen.Jeg holder ikke alltid helt styr på armer og bein, og jeg vet sannelig ikke hvem som var mest Fru Vims i dag.....

Tusen takk for et koselig treff, Fru Vims!

Nå må jeg jobbe, venter gjester om mindre enn en time!

Ha en fornøyelig lørdagskveld der ute! 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

29 november 2008 18:06

Vilka härliga gåvor hon hade med sig! Lampan var ju för söt ;-) Härligt med bloggträff! Jag har visserligen bara träffat dig men det är ju såå spännande och roligt! Fin bild bakifrån med ;-) Det är ju ditt signum numera... eller hur?

Ha en skön kväll och 1 advent!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Brigg

Brigg

29 november 2008 18:46

Så koselig det hørtes ut da! Og FOR en fin gave .Mye arbeid og omtake bak den gaven!

ha en fin lørdag:-)

http://briggslekehus.blogspot.com

 
Gamlå

Gamlå

29 november 2008 21:23

Heisann

og der fikk vi enda et bakfra bilde fra bloggtreffet ditt som var skikkelig koselig koselig leser jeg.

Nydelig gave fikk du også, den likte jeg!!

Ha en fin kveld

klem fra Gamlå

http://lundsvagen.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

30 november 2008 00:44

Hihi! Roligt detta med dina bloggträffar bakifrån! Det är spännande. Så fina grejor du fick!!! Härligt!

 
kardemomme

kardemomme

30 november 2008 10:18

Heisann og god morgen :)Har endelig greid å pelle meg opp fra senga..H. sover ennå..Hun har blitt et skikkelig murmeldyr..Så koselig å lese om bloggtreffet med fru Vims, og for en herlig lampe du har fått!
Den ligger det mye arbeid og omtanke bak ser jeg! Herlig nålepute også! I dag våknet vi til vinterlandskap her! Endelig! har ventet lenge på dette! Nå skal jeg holde på i huset noen timer og så blir det innlegg litt senere i dag..Jeg stikker innom senere igjen senere.. Morgenklem herfra :)

http://husetvedbekken

 
Tant Grön

Tant Grön

30 november 2008 10:43

Det var värst vad du var ute i svängen, hi, hi! Fick du lampskärmen och nåldynan av Fru Vims? Vilka gåvor, va snäll hon är :-) de där nåldynorna ser så mumsiga ut, som något bakverk som man bara vill kasta sig över. Idag ska vi fira 1:a advent med pompa och ståt, snart kommer huset fyllas av fler barn än vuxna! Önskar dig en härlig 1:a advent.
Kram Jenny

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

30 november 2008 15:45

Hei Lotten
Ja, bloggtreff er skikkelig morsomt! Vi vet jo det vi! Masse arbeid og omtanke rundt gaven fra fru Vims. I dag har vi hatt adventskrans (gjærdeig) sammen med familie her hjemme. Ha en fin 1.advent Klem

Hei Brigg
ja, bloggtreff kan anbefales!
Det er ganske rørende når folk legger så masse arbeid i en gave. Ha en fin 1.advent

Hei Gamlå
Ja, disse bakfra-bildene morer vi oss litt over. Det blir litt fnising, og mannen min er tålmodig fotograf. Fine ting fru Vims hadde laget. Ha en koselig 1.advent

Hei Persilja
Ja, nå dåner Persilja over nok et bakfra-bilde sa jeg til Fru Vims. Vi fniser og morer oss under denne bakfra-fotograferingen. Ikke alle er like tøffe som deg, vet du Persilja! Så moro det var å se bilde av deg fra gymnas-tiden! Kjempesøt da og! Ha en fin 1.advent

Hei Kardemomme i snøen!
Ja, vi savnet deg da vet du!
Slike nåleputer fikk jeg lyst til å prøve meg på. Tar en tur innom bloggen din senere. Takk for at du tipset meg om at linkingen ikke fungerte!! Skal se på det, hvis jeg ikke får det til ringer jeg deg. Ha en fin 1.advent Klem

Hei Jenny
Ja, her er det bloggtreff etter blogtreff! Veldig gøy er det! Ja, Fru Vims hadde selv laget lampe og nålepute og det fine kortet av servietter. Masse arbeid og så fint gjort! Så herlig med adventsamling, det har vi hatt også, men flest voksne her i dag. ha en flott 1.advent Klem

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Alvorada

Alvorada

30 november 2008 18:07

Hei-hei!
Jeg skulle jo egentlig ha blitt med på besøket jeg også, så synd at jeg gikk glipp av det! Men måtte ha reist hjemmefra før sju for å rekke det, og det ble rett og slett litt i tidligste laget. Kanskje neste gang?
Tusen takk for refleks-gaven! :) Har lett etter sånne her i oslo skjønner du, men finner bare sånne myke som er formet som spøkelser etc. og jeg liker så mye bedre den gammeldagse typen! :)
Ha en fin søndagskveld! Her er det sofatid :)

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se