Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Adventspynting og nytt morsomt bloggtreff

Av Kaspara - 28 november 2008 10:20

Jeg romsterer oppe på vårt super-rotete loft for tiden og sporer opp pynt til advent. Fra første søndag i advent pleier jeg å pynte litt i huset mest med gamle julekuler på grener eller liggende i skåler, litt papirklipp og adventsstaker.

Jeg har spart på gamle julekuler,kongler og fugler til å henge på juletreet og kvister i mange år. Har saumfart loppis og bruktbutikker etter godbitene og funnet en del. Mange av tingene har skiftet statsborgerskap. De er nemlig funnet opp gjennom årene på  vår tradisjonsrike førjulstur til Gøteborg. 

Har fotografert litt av samlingen, men kommer tilbake med mer når det er pyntet. Ellers ligger det papir og maler fremme rundt omkring i stua til de som har lyst til å klippe og lime litt videre. Har ikke ryddet det bort enda.

I morgen er det forøvrig duket for nytt morsomt bloggtreff!

Har vært med på en gavesirkel, og selv sendt gave til Maris farverike.

For en ukes tid siden fikk jeg en mail fra Fru.Vims som hadde fått meg som den hun skulle levere gavesirkelgaven til. Hun ville så gjerne overlevere gaven personlig siden hun skulle forbi min by snart. Kjempegøy!

Så i morgen sånn rundt halv elleve på dagen tenker jeg Fru.Vims er i stua her. Da er det duket for ny bakfra-fotografering også tenker jeg! (fnis)

Har jo fått noen kommentarer på det!

Det blir i allefall kjempespennende og treffes. Nå har vi fått mailet litt de siste dagene, så vi vet litt mer om hverandre. Velkommen i morgen Fru.Vims Jeg skal ha kaffen eller teen varm!

Til alle dere andre som ikke tropper opp personlig i morgen; ha en nydelig fredagskveld med beina på bordet!


 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

28 november 2008 11:09

Men så mycket fina julkuler och kottar... och fåglar... Ja allt var fint! Bilden med kulorna i den gamla nurken var jättefin! Så mysigt med ny bloggträff! Ser fram emot rapport om det med den obligatoriska bakifrånbilden ;-)

Kramar Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Haust

Haust

28 november 2008 11:25

Så koseleg med klippe- og limeutstyret liggande framme!

Den gamle julepynten din er nydeleg. Eg samlar også, men det er ikkje ofte eg har hatt hellet med meg, dessverre. Heldigvis finst det ein del nyprodusert i gamal stil å få kjøpt...

Ynskjer deg og dine ei god helg!

http://posidriv.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

28 november 2008 13:28

Heisann :)Endelig blir det tid til en kaffekopp og litt blogging..Så nydelige bilder du har lagt ut!! Det er så koselig med slike klippe og limebilder..Hjertene dine er så flotte og englene var koselige!
Jeg skal også finne fram litt ting fra loftet i kveld..Gleder meg til å se bilder og høre om bloggtreffet deres etterhvert :)
Skulle gjern dukket opp personlig i morgen jeg også, men programmet mitt denne helgen
gjør det vanskelig! Håper det ikke blir lenge til neste gang i hvertfall! Ha en fin fredag videre!KLEM :D

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Persil,ja

28 november 2008 15:27

Kaspara goes on tour again! :D

ALLT är så vackert runt dig!!!

 
LillaLykke

LillaLykke

28 november 2008 16:14

For noen flotte julekuler, farger og rådyr. Nydelig! :)

http://lilla-lykke.blogspot.com

 
Brigg

Brigg

28 november 2008 16:44

Så koselig da!:-)Gleder meg til å høre om det!!

Og herlig julepynt:-)

http://briggslekehus.blogspot.com

 
Rebecka

Rebecka

28 november 2008 19:43

så underbara gamla julpynt! Stjärngossarna är ju supersöta!! :)

http://rebeckaverola.blogspot.com

 
fru.vims

fru.vims

28 november 2008 20:17

gps'en er klar. pakken er klar. og jeg er ikke helt klar ennå ;)

sitter og slapper av etter jobb og trening. har åpnet en kald øl og bare nyter!

skal prøve å rydde litt også før jeg drar. hele leiligheten ser ut som et hobbyverksted ;)

krysser fingrene for at jeg ikke kjører meg vill :D

sees i morgen! ;)

klem

http://fru-vims.blogspot.com

 
Sanna

Sanna

28 november 2008 21:02

Å jeg bare elsker slike gammel julepynt som du viser. Jeg fikk noe lignende fra min farmor for noen år siden og jeg tror det er den julepynten jeg er mest glad i. Jeg husker den faktisk fra min egen barndom da vi feiret julekvelden i farmors hus. Minner som alltid bringer et smil til munnen ;o)

http://sannasverden.sprayblogg.no

 
Kaspara

Kaspara

28 november 2008 22:02

Hei Lotten
Ja, det er utrolig hva man finner i Sverige,vet du! Jeg er kjempeglad i alle funnene mine derfra. Spennende med nytt bloggtreff! Gleder meg til du og familien tar turen hit til oss en gang i framtida også! Ha en fin helg! Klem fra Kaspara

Hei Haust
Ja, det er kjekt å ha litt lage-materiale liggende. Da er det enkelt å lage et nytt hjerte mens man lager mat f.eks Guttene setter seg også ofte ned litt og klipper og limer. Det er ikke så ofte man er heldig å finne flotte gamle julekuler på norske loppemarkeder. Tror folk er blitt mer bevisste på hva de kvitter seg med.En flott helg til deg og familien din og!

Hei Kardemomme
Ja, vi skulle gjerne hatt deg her, vet du!
Men det går flere tog!!! Blir spennende å se hva du finner på ditt loft! I dag er mannen på julebord og jeg har lagt ungene og skal ryddde litt rundt så ikke fru.Vims dåner av sjokk. (fnis) Ha en herlig helg!

Hei Persilja
Ja, jeg fniste med tanken på et nytt bakfra-bilde og din reaksjon!!! Nå gir Persilja seg over, tenkte jeg.
Kanskje vi er litt like på det estetiske plan, eller hva vi oppfatter som estetisk, for det er jo ulikt fra menneske til menneske, heldigvis!! Jeg elsker jo bildene fra huset ditt, særlig kjøkkenet ditt som er favorittrommet mitt hos deg.
Ha en herlig helg, Persilja!

Hei Lillalykke
Takk for det! Synes det er så vakkert med isblått/turkis/ petroleumsgrønt samt rosa, litt rødt og sølv til jul. Ha en fin helg!

Hei Brigg
ja, det er så spennende med nok et bloggtreff. Nå begynner jeg jo rent å bli vant til dette her. Ganske morsom måte å bli kjent på! Mannen min har broren sin og kona i din by og han er selv fra din by, så du skal ikke se bort i fra at faller ned der en dag også. Ha en super helg!

Hei Rebecka
Ja, de stjerngossarna er jeg så glad i, og de er svenske! Ha en glad helg!

Hei fru Vims
Høres ut som du fortjener en kald øl! jeg har sett på "Bit for bit" med smågutta og mannen min er på julebord. Gleder meg veldig til du dukker opp i morgen!Ha en fortsatt "laid back" kveld! Klem fra Kaspara

Hei Sanna
Ja, gammel julepynt er ekstra fint, synes jeg. Så heldig du var som arvet gammel julepynt av farmoren din! Det er jo enda mer morsomt enn å finne julepynten på loppis og bruktbutikker som jeg har gjort. Ha en flott helg!


http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

29 november 2008 10:07

De veskene MÅ jo bare gå unna som varmt hvetebrød. Jeg har tenkt på å strikke meg en veske til vinterkjolene mine i ull, men først må jeg gjøre ferdig et par lilla strømper som også skal være til en av de kjolene. Er ikke akkurat "Lyngordon" på håndarbeidsfronten lenger. Har samlet meg mange fine oppskrifter på strikkevesker som ligger pent og venter.
Ser at du og jeg deler sansen for gamle julekuler. Jeg ELSKER, ELSKER, ELSKER gamle julekuler. For å ikke snakke om glassfugler. Ettersom jeg har 3 katter i hus, må de brukes med litt vett - men er er jo alldeles nydelige når de bare ligger i en samling, ikke sant? Den kakeboksen var smilefin. Fransk mønster i rosa og gull! Wow sier jeg bare. Her er det soselørdag med stor S. Det blir deilig det. Ønsker deg en fin helg, Kaspara.

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
susanne

susanne

29 november 2008 10:48

jamen såå fint :) man har inte så mycket annat att säga? burken med kulorna underbart..
dina tovade väskor ja vad säga.. super söta!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Gamlå

Gamlå

29 november 2008 15:57

Heisann
Det er bare Gamlå som er innom en lyn visitt i bloggen din. Har lurt meg til å låne PCen til datteren min mens hun er ute en liten tur:).

Likte så godt englene dine på det første bildet!!

Så koselig med Fru Vims som stikker innom til deg med gaven!!

klem fra Gamlå

http://lundsvagen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se