Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Ferdigsydd julepostlomme

Av Kaspara - 26 november 2008 20:38

Så er ungene hoppet i loppekassa, og mor i huset kan sette seg ned å skrive et innlegg og surfe litt rundt på andres blogger.

Hentet ungene rett fra skolen i dag. De er aldri på SFO på onsdager. Da bar det rett til min gamle søte mamma og ungenes herlige bestemor på 86. Hun er ingen normal 86-åring, men ser langt yngre ut. Elsker å kle seg fint og spør meg stadig hvilke farver som er in` for tiden. Da vi kom dit i dag, hadde hun bakt det deilige ostebrødet jeg ga dere oppskriften på i går.

Tenk å være 86 år og bake brød ukentlig! Jeg synes det er flott og håper det ligger i genene mine det der.  Slik vil jeg også bli!!!

Ble ferdig med en julepostlomme i dag og måtte prøve å henge den opp for å se hvordan det kunne bli. Jeg har ikke julepyntet noe enda, men 1. søndag i advent kommer littegrann fram. Da er det alltid fersk adventskrans til kaffen og mye kos.

Så må du ha en behagelig kveld!!!


 
ANNONS
 
susanne

susanne

26 november 2008 22:23

ÅHH så fint!!
jg vill göra reklam för min försäljningsblogg detta är min kreativa sida ;)
kolla gärna in!
http://hyllfabriken.blogspot.com/

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

26 november 2008 22:58

Gud så söt!!!

 
Kathrin

Kathrin

27 november 2008 00:33

Guuuuurimalla!
Nydelig og skjønn. =)

http://dansparoser.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

27 november 2008 03:24

Såå fin den var då! Hur var det här med advents-klubben...? Skulle man göra något och visa upp.... eller var det bara en kul grej;-) Jag kommer inte ihåg... mer än att jag blev första medlemmaen.....

Ha en skön torsdag!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

27 november 2008 09:45

Goood morgen :)Tror bloggagratis har hatt problemer på morgenen i dag! Skulle sette meg med kaffekoppen og besøke deg men kom jo ikke inn :( Men nå er alt i orden heldigvis! Herlig, herlig julepostlomme du har laget!! Det er så godt å se at du bruker litt mer utypiske julefarger i noen av tingene du lager..Jeg er helt med på notene!! Lyseblått er i ferd med å bli en favorittfarge for meg og det er litt kinkig fordi jeg har farget sofaen lilla!
For øyeblikket angrer jeg og leter på nettet etter lyst trekk! Ikea selger ikke disse trekkene lenger noe som er innmari dumt for det var nettopp derfor jeg sjanset på lilla i sommer! Trodde jeg kunne ha et hvitt trekk i bakhånd! I dag skal jeg litt tidligere hjem og skal fotografere litt på H's rom! I kveld er det siste runde av elevbedriften som skal gå av stabelen på lørdag og i kveld er det baking som står for tur! Veldig koselig! Ønsker deg en glad dag med masse kreativt overskudd :)
Klem fra kontoret i oslo :)

http://husetvedbekken

 
Kaspara

Kaspara

27 november 2008 10:34

Hei Susanne
Takk! Nå har jeg vært inne og kikket på hyllfabriken, og der har du jo mange fine hyller. Dessverre trenger ikke jeg noen, for jeg overtok flere etter husets tidligere eiere. Akkurat nå står jeg om maler en tallerkenhylle hvit som opprinnelig var bondeblå. Tror den skal henge i lillestua med bøker og bilder. Hvis jeg lager et innlegg med bilde av den, kan jeg nevne hyllfabrikken i innlegget og linke til den.
Ha en fin dag!

Hei Persilja
Takk, søte deg! Du er vel litt prikkete av deg du også? Vet ikke hva det er med meg og prikker, men de gjør meg glad. Ha en boblende dag! klem fra meg

Hei Kathrin
Ja, du har jo litt Rudolf-passjoner, ikke sant??? Ha en fin dag!

Hei Lotten - første medlem av adventsklubben!
I utgangspunktet var det litt humor rundt det, men det er jo veldig morsomt om noen har noe skikkelig adventsting å vise fram.
Ha en glad dag i Gøteborg!
Klem fra Kaspara

Hei Kardemomme
Ja, kinkig det med lillafarvet soffa uten ekstra trekk. Synes jo sofaen din er fin jeg, men klart en farve kan sette mer begrensninger enn en nøytral hvit sofa. Skjønner hva du mener.
Skal hente unger tidlig i dag. De skal ha med seg hver sin skolevenn hjem. Vi skal lage pizza og kose oss. Nå får jeg prøve å sy fredig påbegynte hjerter. Ha en glad dag! Klem fra kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
pillepalle

pillepalle

27 november 2008 16:00

Nei, det er så utrolig nydelig! Liker designen og liker fargene jeg! Er jo litt misunnelig på alle som er så flink med symaskinen jeg :) Min søster er også flink med symaskinen men hun bor flere hundre kilometer ifra. Hun syr noen ting for meg av og til men det er jo ganske omstendelig pga distanse. Så fint hva du skrev om "din gamle søtte mamma"! Ha en fin kveld, Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se