Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Til og fra-kort

Av Kaspara - 24 november 2008 08:58

For tiden står en stor plastboks fylt med farveglade papir i stua. Ved siden av den ligger det mange papphjerter og også noen reinsdyr. Dette er materialer til til og fra-kort til julegavene. Så lenge jeg kan huske har vi laget slike kort selv. Et år husker jeg at jeg broderte alle disse til og fra-kortene. Satt med små broderingslapper foran tv utover høsten.

I år tror jeg først og fremst vi satser på papp og fint papir.

Min lageglade 6 åring begynte her om dagen med å lage et nydelig kort til bestemor. Det er hjertet i midten på nederste rad på bildet med fem hjerter. Jeg synes han var så flink og nøyaktig. Gjorde alt selv.

Vi limer på fint papir på baksiden også. Enten limer vi på en liten lapp med til og fra på baksiden, eller vi knyter det på en enkel lapp ved siden av hjertet, slik at hjertet kan være fint å henge opp.

I dag blir det ikke mye kortlaging her i huset. Betviler at far i huset setter seg ned alene og bedriver denne aktiviteten........ Han er alene i ettermiddag og kveld, mens vi øvrige er ute og flyr. Minstemann skal i bursdag på et lekeland, eldstemann skal på fotballtrening og ho mor skal kose seg sammen med venninner. Vi er fem gode venninner som treffes en gang i måneden, spiser god mat og skravler. Det har vi holdt på med i rundt ti år. Det har vært mange kvelder med store mager og fødeklare mødre. Totalt har vi fem jentene 17 barn. Hele tre av jentene har 4 barn hver, så du har mange medsøstre Persilja!  Jeg skiller meg helt ut med å ha to barn.

De første årene hadde alle de andre barn utenom meg, så de hadde blitt enig seg immellom og ikke prate altfor mye om barn, så jeg ikke skulle føle meg helt utenfor.

Ha en flott dag!!!!


 
ANNONS
 
Perlemor

Perlemor

24 november 2008 10:24

Så fine hjerte til-fra kort du har laget, jeg må si at det står virkelig respekt av å brodere alle til-fra kort til en jul, det kunne aldri falt meg inn å gjøre noe lignende, jeg er nok for lat til det;)

http://moia.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

24 november 2008 10:25

Hjertekortene er like herlige som de sydde hjertene dine!!! Kjempesøte!! Det er så innmari koselig å holde på med papirklipp og jeg fikk faktisk med meg H. i går kveld :) Bordet hjemme flyter over av papir, perler, lim osv..og sånn skal vi fortsette å ha det utover uka :)
Lørdag fant jeg en gammel puff på loppebutikken hjemme. jeg ga 30 kroner for den og fikset den opp i går. Har trukket om setet og malt den...Her er det grusomt kaldt i dag! Men ha en fortsatt fin mandag!
Stor klem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Lotten

Lotten

24 november 2008 11:23

Vilka fina kort du har gjort! Det måste vara en fröjd att få julklappar i ert hem ;-)

Ha en trevlig tjejkväll!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
E:-) fra K(a)os(e)heimen

E:-) fra K(a)os(e)heimen

24 november 2008 12:25

Kjempestilig! Det var jammen en god ide! Jeg hadde planer om at unga skulle male rødt og grønt på papp som jeg skulle klippe i passe størresle, men vi har jo aldri tid... Skikkelig fine farger var det på hjertene også:-)

http://kaoseheimen.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

24 november 2008 19:41

Så fina. I lajk!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

25 november 2008 06:35

Å du pysslarnas mästarinna! Så fina. Jag har också ett tjejgäng där vi är fem tjejer. Hela tre av oss har fyra barn, så nej, vi fyrabarnsmammor är inte så ovanliga-trots att statistiken sägar annorlunda. Känner mig så vanlig! :D

 
susanne

susanne

25 november 2008 08:03

Tänk att få ett paket med dessa hjärtan.. ÅHH så fina.. du är så duktig!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

25 november 2008 09:48

Hei Perlemor
Det var faktisk ganske koselig å brodere, men jeg har ikke tenkt å gjenta det. Det er jo så mye gøy en kan gjøre med saks og papir også, og det går mye raskere. Svigerinnen din er jo en rev på den slags. Ha en glad dag!

Hei Kardemomme.
Så koselig at du fikk med H også. Min erfaring fra skolen er at de eldste jentene er veldig glad i slike ting bare de får begynt. Her flyter det også med papir, og jeg gidder ikke rydde opp for hver gang.
Det skaper litt miljø også da.

Blir spennende å se din nyervervede puff.
Jeg har på følelsen at den er gul???? Det bare kom innover meg nå.
jeg har stått i kjelleren i dag og malt en tallerkenhylle hvit som var bondeblå. Har også malt en gammel trestol helt hvit.
Ha en glad dag! Klem fra meg.

Hei Lotten
Takk! Jeg har alltid likt at pakkene skal se fine og innbydende ut på utsiden også.
Takk for koselig mail! Skriver til deg før helgen en gang. Ha en flott dag! Klem

Hei E
Takk for det!
Dette er jo faktisk mye raskere enn å male, og det kan stå framme noen dager også. kanskje du rekker det da??
Ha en fin dag!

Hei Lisa
Takk, så koselig! Ha en super dag!

Hei Persilja
Takk, Persilja! Synes det er så koselig når pakker er fine på utsiden også.
Ja, jeg kjenner mange firebarnsmammaer jeg også, og jeg er veldig imponert over dere!!!!
Hadde jeg startet litt tidligere med å få barn, hadde vi nok kanskje havnet med tre, men nå er jeg veldig glad for de som kom.
Ha en fin dag der nord i Sverige!

Hei Susanne
Tusen takk for det! Det er jo ekstra hyggelig å gi slike pakker til slike som deg som setter pris på slike ting. Ha en fin dag!

H

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
pillepalle

pillepalle

25 november 2008 15:19

Så fine hjerter du har klippet ut! Har også produsert noen på søndag og i tillegg en elg (Ikke kort, bare juletrepynt). Så utrolig nydelig er papiret du har brukt. Hjertelig hilsen, Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

25 november 2008 18:24

Tjusiga hjärtan, gillar ju prickar :-) Har jag förstått rätt om det är julpysselkvällar du berättar om? Låter jätte mysigt, med alla barnen.

Ha en fin kväll
Kram Jenny

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

25 november 2008 21:29

Hei Pillepalle
Nå har jeg vært på bloggen din og kikket. Utrolig så mange hjerter du har laget! Så fint å sette de sammen i en ring. Fint bilde! ser vi har det samme hvite og røde Ikea-papiret. Bokstavene du hadde laget var kjempefine. Er så glad i bokstaver jeg vet du. Jeg har problemer med å legge igjen kommentar hos deg. Du har ikke alle altenativene som de fleste andre har til å legge igjen en kommentar. Du burde se på noen av de andre som bruker Blogspot. Det er jo synd hvis du på den måten "mister" noen kommentarer. Ha en fin kveld. Pillepalle!

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se