Direktlänk till inlägg 19 november 2008

Lopper tar seg til rette

Av Kaspara - 19 november 2008 09:07

Noen av loppene fra Gøteborgturen har begynt å ta seg til rette og finne sin plass. Den rosa blomstrete pappelinamatta hadde jeg tenkt skulle bo på kjøkkenet eller i hallen, men nei da, den har krevd å få oppholde seg i selveste stua. Det var noe som gjorde meg så oppstemt og glad av å se den i det rommet. Jeg elsker store blomstermotiv, og den tilførte masse farve og glede til rommet følte jeg. Egentlig skulle vi hatt handlet noen tepper til stuene. Det er godt med noe å trå på om vinteren.

På kjøkkenet meide det blå blikkskiltet ned "Tea sold here" skiltet mitt så det suste. Jeg får finne en annen plass til det blikkskiltet.

Synes egentlig det blå skiltet hadde vært fint på et bad også, men min praktiske mann påpeker at i et  rom med mye fuktighet, kan det fort bli rustent.

Ha en sprudlende dag der ute!!!!!


 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

19 november 2008 11:39

Mattan passade ju jättebra där i stuan ;-) Där gjorde du ett riktigt fynd måste jag säga! Vad klok din man är..... skylten blev jättefin på hyllan!

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Brigg

Brigg

19 november 2008 11:55

oj så mye fint! Er helt overveldet! Max utbytte fra turen da! Ja det tepper var herlig herlig herlig! også skiltene...

Ligger forresten en utmaning og venter på deg inne på bloggen min:-)

ha en fin dag

http://briggslekehus.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

19 november 2008 14:38

Så utrolig fine funnene dine var!!! matten passet jo stuen som hånd i handske..Jeg er så misunnelig på det store flotte hvite skapet med bokstaven på! det er virkelig helt herlig!! Såpeskiltet passet perfekt sammen med de gamle flaskene..Gleder meg også til å se stoffet du kjøpte og den heklegreia du nevnte..Hørtes usannsynlig flott ut :)Skal snart få sendt deg en mail..Har bare vært litt opptatt i dag..
Ha en fin dag videre i det nydelige huset ditt!! :)

http://husetvedbekken

 
kardemomme

kardemomme

19 november 2008 17:14

Titter innom for å se om den heklede kluten er lagt ut..sukk!
Men jeg har sendt deg mail :)
Klem herfra :)

http://husetvedbekken

 
pillepalle

pillepalle

19 november 2008 17:30

Alt passer godt sammen! Skapet er jo virkelig utrolig fint!
Hilsen, Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
gamlå

gamlå

19 november 2008 18:28

Ja, kalenderen som er i bloggen min er flott som du sier, men jeg synes her at du har fått tak i masse flott i Gøteborg!!

Ellers så koser jeg meg å se bilder fra det fine hjemmet ditt. Det er så flott og gjennomført. Liker stilen din.

Ha fine kvelden!!

http://lundsvagen.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

19 november 2008 20:33

Hei Lotten
Ja, jeg er så fornøyd med disse tingene. Blir så glad av den plastmatta.
Nå er mannen dratt på fotballtrening, og ungene er lagt og jeg skal sitte og sy og blogge litt. Ha en fin kveld!

Hei Brigg
Ja, det var gøy å pakke ut ting, da jeg kom hjem og plassere de rundt omkring. Ekstra glad blir jeg av plastmatta. Kunne ikke tro mine egne øyne, da jeg så tre skilt på rad på et loppis, og ikke var de jo dyre heller.
Har sett utmaningen og prøver å svare i morgen. Ha en strålende kveld!

Hei Kardemomme
Synes plastmatta ble så frisk til det isblå skapet(ikke hvitt!) Savnet et eller annet med farve i det hjørnet, men nå har jeg funnet det.
Har ikke fått sydd av det nye stoffet i dag. Det ble en lang julestrømpe i steden i dag.
Måtte gjøre noen ærend også, så det ble ikke mer.
Det hekla håndklet ja, må le! Har nok ikke tatt bilder enda. Tenkte jeg skulle ta noen baderomsbilder fra annen etasje, men det kan nok ta noen få dager da.
Koset meg på bloggen din i sta, men nå skal jeg inn å kommentere. Ha en glad kveld!

Hei Pillepalle
Vet du, det skapet kjøpte jeg på FINN.NO
(bruktmarked på nettet) for 200 kr. Da var det lutet, men jeg malte det isblått.Det er et av mine beste bruktfunn. Ha en fin kveld!

Hei Gamlå
Så koselig at du liker stilen min, da!!!!
Det meste er jo faktisk bruktfunn til en rimelig penge. Kommer ikke over den adventskalenderen.........
Ha en fin kveld!

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Perlemor

Perlemor

19 november 2008 21:33

Tusen takk, søte deg:) Du kan jo bare produsere en liten skokk til;)

http://www.moia.bloggagratis.se

 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

19 november 2008 22:27

Det er bare så flot, og glver en glad følelse med tæppet i stuen.

Jeg ville ønske jeg kunne finde sådan nogle kule bogstaver du har så mange af. Men det er ikke let desværre. Jeg må fortsætte at lede.

Klem Maria.

Ps, kig ind til mig - jeg har en udlodning.

http://marias-sted.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

19 november 2008 22:49

Æsj, jeg VET jo at skapet ditt har den herligste isblå farge!!! Ordentlig lekkert er det i hvertfall!! Jeg har visst hengt meg opp i den heklede kluten din hihi!!! Må jeg vente noen DAGER???? Ventet med å besøke deg til slutt i kveld for å være sikker på at kluten skulle være klar :(
Nå måå jeg hoppe til køys..I morgen er det torsdag igjen og det betyr at det nærmer seg helg igjen, hipp hurra!!!
Stor vente på klut-klem herfra :D

http://husetvedbekken

 
Rebecka

Rebecka

19 november 2008 22:53

Hej, vad mycket fint du har på din blogg! Jag kommer tillbaka! :)

http://rebeckaverola.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

20 november 2008 08:56

Hei perlemor
Føler nok at det toget har gått nå, dessverre! Ha en fin dag!

Hei Maria/frøken Fryd
Ja, jeg ble simpelthen så glad av det teppet!
Sender deg en mail angående bokstaver.
Ha en glad dag!

Hei utålmodige Kardemomme
Du er nå søt da i all din utålmodighet. Har enda ikke tatt noe bildet av det heklede håndklet, men den som lever får se!!!!!
Ha en fin dag!

Hei Rebecka
Så koselig at du likte deg her!!!
Skal ta en tur innom deg også.
Ha en fin dag!

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

20 november 2008 09:28

Allt gjorde sig finfint! Så vackert med allt vitt. Jag kanske målar min skåp vit iallafall! När jag kommer hit vill jag ha vitt! Hm-dilemma! :D

 
Kaspara

Kaspara

20 november 2008 10:26

Hei Persilja
Både skapet og den lille krakken er isblå, men ser kanskje hvite ut på bildet. Ellers er det jo en del hvitt da, men jeg MÅ ha farveklatter!! Ha en fin dag!

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Marihøna

Marihøna

20 november 2008 14:10

Hei, så fin Charles Eames gyngestol du har. Sånn ønsker jeg meg også :) Fin blogg!

http://mari-livet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se