Direktlänk till inlägg 17 november 2008

Hjemme igjen!

Av Kaspara - 17 november 2008 10:52

Hei og hopp, da er jeg tilbake i stua igjen etter en flott Gøteborgtur.

Jeg har så mye å gjøre nå på dagtid i dag, men jeg kommer med et par innlegg i kveld. Da blir det referat fra bloggtreffen med Lotten, stemningsbilder fra Liseberg  samt noen bilder av loppisting fra Gøteborg.

Ha en flott dag!

 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

17 november 2008 11:05

Guuud som jeg har ventet på at du skulle dukke opp her i dag ;) Må jeg virkelig vente til i kveld med å se funnene dine?? Sukk!!! Ja,ja jeg får smøre meg med tålmodighet da..Ha en fin dag så lenge og stor klem herfra :)

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Persilja

17 november 2008 12:32

Tack gulliga gulliga du!!!! Så fint! Men så mycket du gav bort!!!! Du är för generös! Jag är sååååå lycklig!
Väntar med spänning på Gbg bilder!
KRAAAAAM!!!!

 
Mari

Mari

17 november 2008 13:32

Velkommen tilbake :) Har bare vært her inne hundre ganger i dag og spanet etter Gøteborgbilder ;) hihi. Har smugtittet hos Lotten da, og konstanterer at det hotteste innen bloggtreff er disse bakfra-helfigurs-bildene :) Nice :)

Gleder meg til i kveld :)

Klem fra Mari som har gått løs på ovnsristen med god gammel stålull :)

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

17 november 2008 13:35

Hei Kardemomme
ja, er jeg ikke infam??????? Holder på å ta noen bilder nå, samtidig som jeg lager hjemmelaget lapskaus av svenskekjøtt og rydder på plass litt lopper.
Ha en fin dag til tross for seigpining. (fnis)

Hei Persilja
Så flott du ble glad for stoffet! Jeg håper inderlig portoen holdt. Hadde litt hastverk, og det var det mannen min hadde av frimerker i lommeboka. Hvis ikke LOV MEG at du sier i fra. Nå knipser jeg litt bilder og lager lapskaus, samt støvsuger og rydder på plass lopper. Kommer bilder i kveld. Ha en mysig
dag! (jeg begynner å bli svensk!!)

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

17 november 2008 17:01

Hej!
Då ska jag titta in senare då för att se mer om din Gbg tur. Har redan sett dig bakifrån inne hos Lotten!

http://jagblommar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se