Direktlänk till inlägg 13 november 2008

Gøteborgtur og lite bloggtreff

Av Kaspara - 13 november 2008 10:53

I morgen tidlig reiser familien på helgetur til Gøteborg. Det er fast tradisjon; når far i huset er ferdig med sin hektiske arbeidsperiode avkobler vi med en førjulstur til Gøteborg. Det er populært for store og små. Vi elsker Gøteborg alle fire. Liseberg åpner sitt julemarked denne helgen, og vi har tenkt oss dit på lørdag. Mange av karusellene er i sving, det er fullt med boder med alt fra julepynt til pepperkaker og sild. Alle trærne er pyntet med tusenvis av lys, og det pleier å være så vakkert. Ungene gleder seg mest til karusellene. Vi får leve litt villt og spennende og håpe at karusellene holder seg i lufta når de skal. Har jo ulykken fra i sommer friskt i minne enda.

Ellers skal vi kanskje en tur på Universum. Der har vi vært før, men det er også noe barna liker godt. Noen ganger oppdriver vi en liten teaterforestilling eller vi går på kino den ene kvelden. Det er også herlig å hoppe opp i hotellsenga hele bunten med smågodt.

Foruten disse barnevennlige tingene ,skal vi også entre noen bruktbutikker og loppis. Gull verdt er boka du ser på bildet her. Gøteborg er jo et eldorado når det gjelder bruktbutikker, antikk, loppis og second hand.

Med gps og denne boka i fanget kan en besøke mye spennende på bruktfronten. Kjøpte boka i en bruktbutikk i Haga i Gøteborg for flere år siden. Butikken het "Minnernas bod" og drives av en koselig kar som før var lærer.

Men dette er ikke alt vi skal bedrive. Det blir nemlig tid til et bittelite bloggtreff også!! Vi skal treffe svenske  Lotten og hennes sønner og "fika".

Lotten har vært trofast og besøkt bloggen min siden jeg startet opp med blogg. Hun legger alltid igjen koselige kommentarer og virker som ei kjempejente. Vi har også mailet litt. Det skal bli ordentlig koselig å treffe henne.

Skal komme med referat om  både bloggtreff, Liseberg,  loppis og brukte godbiter jeg måtte finne, når jeg kommer hjem igjen.

Legger ut et innlegg til i dag, siden det nå blir stille noen dager.


 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

13 november 2008 11:45

Det skall bli jättespännande att ses! Mina pojkar ser fram emot det... undrar hur norska låter? Är det ett annat land? Men å andra sidan så tror de (lillebror då )att vi lämnar Sverige när vi åker över Älvborgsbron ;-)

Ser fram emot träffen;-) Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Kari-my home is mycastle

Kari-my home is mycastle

13 november 2008 12:17

Åhh. Dette høres gøy ut :))
Hele familien på tur :))
Og bare det å gå på Liseberg nå.. Er sikkert nydelig der og masser av ting en kan kjøpe ;)

Ha en riktig god tur og lykke til med bloggetreff :))

Klem, Kari

http://bestemorsdrommeverden.blogspot..com

 
Kaspara

Kaspara

13 november 2008 13:46

Hei Lotten
Takk for mail og bilde! Du ser jo veldig søt og trivelig ut, slettes ikke skummel. (fnis)
Guttene mine synes også det er spennende med gutter fra et annet land. Min eldste på 7 år sa om din eldste; "han passer for meg".
Ha en fin dag! Her er det strålende solskinn. Håper du bestiller det i Gøteborg de nærmeste dagene også! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

13 november 2008 13:48

Hei Kari
Takk for det!!
Ja, jeg gleder meg masse!!!! Skal ta noen stemningsbilder fra Liseberg og legge de ut på bloggen til uka. Det blir så spennende å treffe Lotten også. Ha en finfin dag, Kari!
Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

15 november 2008 21:07

hej!
Så kul att träffa Lotten! Jag önskar att jag fick vara med också!!

http://jagblommar.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

16 november 2008 00:50

Men oj vad du bloggträffar. Jag är så avundssjuk :-) Och Göteborg, en fantastikst trevlig och mysig stad.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se