Direktlänk till inlägg 12 november 2008

Kremmerhus med hjerte

Av Kaspara - 12 november 2008 14:32

I sommer broderte jeg en drøss med små røde hjerter. Broderte i hagen her hjemme,  i et sommerhus i Danmark og broderte på en veranda på et hotell i Bulgaria. I fjor solgte jeg mange slike hvite kremmerhus med røde broderte hjerter på julemarkedet. Ikke alle roper ; Hurra! når de ser oransje, isblå, og rosa julepynt. Mange vil ha den rød og hvit for eksempel. Det er det som er så morsomt; at smaken er så forskjellig. Mens noen vil ha julepynt i elleville retrostoff vil andre ha mer tradisjonell julepynt.

I fjor lagde jeg mange ting i grått og hvitt, og jeg merket at det ikke gikk hjem hos alle. Man tukler ikke slik med jula! "Du har kanskje vært litt vel innovativ" lo min interiørsøster.

Håper de enkle kremmerhusene vil falle i smak blant noen av de som stikker hodet innom julemarkedet.


 
ANNONS
 
bjørkely

bjørkely

12 november 2008 15:11

Jeg er definitivt av den tradisjonelle typern, men innslag av hvit jul :)
Rødt og hjerter hører julen til og jeg syntes kremmerhusene var flotte!

http://www.bjorkely.blogspot.no

 
pillepalle

pillepalle

12 november 2008 16:33

Så nydelig er kremmerhus med hjerter! Du er så flink du!

Beste hilsen fra Pillepalle

http://www.pillepalles-verden.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

12 november 2008 17:51

Jättefina julstrutar du har gjort! Vad flitig du har varit då.... Är det långt till julmarknaden nu.?

Ha en bra kväll! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilaj

12 november 2008 18:20

Men så söta! Och många! :D

 
kardemomme

kardemomme

13 november 2008 08:33

Men så mange nyyydelige kremmerhus!!!!!
Du er virkelig produktiv :))) Disse var nydelige!!! Favorittene mine er kremmerhusene med forskjellige stoffer og bånd på (fantastiske) men disse var virkelig søte de også..I dag skal jeg gå tidlig fra jobb..H. skal på skoleball for først gang og hun skal pynte seg skikkelig i ny kjole og nye sko..De har hatt danseundervisning og lært seg skikk og bruk i selskapslivet de siste ukene før dette ballet :) Skulle gjerne vært flue på veggen i kveld :) Ønsker deg en fin torsdag! Stor klem herfra :D

http://husetvedbekken

 
kardemomme

kardemomme

13 november 2008 09:37

Ha en riktig god tur til Gøteborg! Jeg har ikke vært der siden forsommeren da vi var der i begravelse..det er en fin by med mange butikker..Vi var innom "Universeum" en gang og det var et flott sted for barn..
H. har alltid hatt lyst til å dra tilbake dit..dessuten er det "Lagerhaus" der, en favorittbutikk..Kommer til å savne deg på bloggen, men ha en flott tur og hils Lotten så mye fra meg :))Klem herfra :)

http://husetvedbekken

 
Maria

Maria

13 november 2008 23:01

Hej Kaspara!
Så fina! Är det till någon julmarknad månntro?

http://jagblommar.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

13 november 2008 23:08

Hei Maria
Du tipper riktig! Skal ha de nede i boden min på julemarkedet. Ha en god natt, nå hopper jeg til køys.

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se