Direktlänk till inlägg 12 november 2008

Kunne ikke leve uten!

Av Kaspara - 12 november 2008 09:45

I går så jeg mitt snitt til å hoppe innom Åhlens før jeg hentet ungene på skolen. Synes alltid det er spennende å se hva Åhlens har i hyllene sine. I går fant jeg en kakeboks som jeg ikke kunne leve uten. Når jeg ser rosa og rødt sammen, skjer det noe med meg. Denne kombinasjonen som før i tiden nesten var bannlyst, fremkaller alltid glade, frydefulle gisp hos meg, og jeg blir ikke mett av å se.

Åhlenskakeboksen til 198 kroner ble med hjem i bilen samt en pakke med pepperkakeservietter som jeg synes var ganske sjarmerende.

Nå gleder jeg meg til å fylle boksen med glade, glasurpyntede pepperkakehjerter. Er redd jeg kommer til å spise ekstra mange i år!!!

Har faktisk sett denne kakeboksen på en annen blogg en gang. Det var hos Maris farverike. Hun har en farverik og kreativ blogg.

Yes, sa jeg akkurat, for nå fikk jeg til å lage en link her.Søte Kardemomme lærte meg det, da hun var her på besøk, så takk Kardemomme. Det funket!

Nå skal jeg sy litt. Har masse monteringsarbeid liggende. Mange kremmerhus må få hanker,og noen tovede vesker skal syes sammen.

Ha en glad, mild novemberdag! 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

12 november 2008 10:16

Jag stod häromdagen på Åhléns och tittade just på den kakburken. Jag är oxå väldigt svag för just de färgerna.... och rosa-orange....då slår mitt hjärta dubbelslag ;-) Servetterna är jättefina!

Ha en skön sy-dag!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
susanne

susanne

12 november 2008 11:03

Jag har tittat på den har sådana gammla .. så hittar ingen ursäkt att köpa en till men kan kanske säga att burken ville leva med mig??men den är så fin håller med dig!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

12 november 2008 11:25

Gjett om det er minst en til som har store planer om å skaffe seg den kakeboksen ;)
Jeg hadde tenkt å vente litt, men etter å ha sett bildet inne hos deg ble jeg fristet over evne ;)Den er og blir vakker og fristende..Jeg kan heller ikke leve uten så mye som en dag til kjenner jeg!!! Nå har jeg sittet og glodd på bildet ditt og skjønner at jeg må løpe over gata i lunsjen hihi..Ha en fin onsdag du også :D
Grattis med linken.. ;)Persilja lærte meg å linke i sin tid..Kjekt å kunne :)

http://husetvedbekken

 
fru Pink

fru Pink

12 november 2008 11:54

Mm, den er så fiin den boksen! Rosa og rødt er knall!
synes badet ditt også var så nyyydelig. Elsker de store flisene! Takk for inspirasjon - vårt bad venter til sommeren.. Nå er det lyseblått venylguv og lyseblå "juksefliser" med mønster. Iiiik..

http://www.flittiglisene.blogspot.com

 
Perlemor

Perlemor

12 november 2008 13:04

Den kakeboksen var fantastisk fin, jeg er også en stor fan av rosa og rødt, jeg synes de fargene komplimenterer hverandre på en aldeles skjønn måte:-) Var på Åhléns her om dagen, men den kakeboksen har gått meg hus forbi, det blir nok en ny tur:-)

http://moia.bloggagratis.se

 
Mari

Mari

12 november 2008 16:21

bare jeg som er innom en snartur mellom pannekakestekinga. Jeg har boksen!!! -og dagens pannekakerøre kommer fra helvete tror jeg!

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

12 november 2008 17:38

NEEEEEEJ! Så avundssjuk jag är!!! Den där burken har jag spanat på ända sen den kom till butiken. Jag har hintat till mannen att jag väääldigt gääärna vill ha den där burken, men hittills har han inte fattat galoppen! Hoppas att den ska komma på julrean sen, håller tummarna :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

12 november 2008 18:27

Hei Lotten
Ja, jeg vet du elsker slike farver, så det overrasket meg ikke at du hadde sett på den.
Klem fra Kaspara

Hei Susanne
Ja, den burken skriker nok etter deg! (fnis)
Ha en bra kveld selv uten burken.
KLem fra Kaspara

Hei Kardemomme
Ja, jeg ble så lykkelig da jeg fikk til linkinga. Du er en god pedagog! Spennende å høre om du har latt deg friste da.
Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Hei fru Pink
Ja, den boksen gikk bare rett hjem hos meg. Spennende med oppussing av bad da. Det kommer flere baderomsinnlegg herfra.
Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Hei Perlemor
Ha,ha da blir det en til i familien din som har den! Kardemomme er helt satt ut nå stakkars! Ha en glad kveld! Klem fra Kaspara

Hei Mari
Unnskyld forvekslinga! Nå har jeg byttet ut navnet med ditt, og du har jo også en farverik og kreativ blogg så det passet jo bra. Håper pannekakene var spiselige! Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Hei Tant Grøn
Jeg holder tomlene for deg jeg også!!!!
Skjønner jo din forelskelse. Ha en avslappende kveld! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Perlemor

Perlemor

12 november 2008 20:40

Ja, jeg så det nå at hun var helt fortapt...
Var innom for å kjøpe den og da jeg skulle betale fant jeg ut at jeg hadde glemt penger og kort hjemme, får prøve igjen i morgen:-)

http://www.moia.bloggagratis.se

 
marieinwonderland

marieinwonderland

12 november 2008 21:52

Fin boks og servietter:) De har alltid mye fint på Åhlens ja. Så forresten at de hadde en voksduk med pepperkakemotiv på Kid. Har ikke kjøpt den for jeg har egentlig ikke bruk for den. Skulle ønske de hadde sånn i stoff i stedet. Kanskje du kan bruke en sånn?

http://www.marieinwonderland.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se