Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Hjerterdame

Av Kaspara - 9 november 2008 13:09

Ungene listet seg inn på soverommet til morgen i dag og hvisket i øret mitt; "skal vi ordne i stand til pappa nå?" Så var det i gang med husets sedvanlige prosedyre som gjentas på alle bursdager, farsdager og morsdager. Vi fant fram pakker, hjemmelaga kort, flagg, iskald brus og kledde oss ut. Slik foregikk det alltid hjemme hos meg selv som barn. Pappa og mamma hoppet rundt i morsomme hatter og flagrende gevanter. Det var masse flagg, 17-mai blåser og fanfarer. Dette har jeg jo bare måttet vidreføre!  I dag feirer vi husets mann, og i ettermiddag kommer faren til husets mann for også bli behørig feiret.

Vi har også vært på kirkegården i striregn med roser på graven til pappa og roser på morfars grav.

For tiden går det i hjerter her hjemme, og jeg er blitt en riktig hjerterdame. Maria også kalt Frk. Fryd lager de flotteste hjerter av oppklippede broderier. De selger hun i nettbutikken sin.

Jeg hadde en del broderte duker fra loppis liggende ,og siden jeg ikke er storforbruker av duker, tenkte jeg de skulle bli til andre ting. Har klippet opp en vakker brodert duk og brukt i mange av hjertene. Det er kjempegøy å sette det broderte stoffet sammen med annet loppisstoff og sy hjerter.

Kjenner jeg koser meg ordentlig med denne aktiviteten.

Ha en fin farsdagssøndag i ruskeværet!!!


 
ANNONS
 
Kari-my home is mycastle

Kari-my home is mycastle

9 november 2008 13:54

Dette hørtes gøy ut hehe...
En herlig tradisjon og tradisjoner er viktig, synes nå jeg ihvertfall ;)

her kommer våres barn og min pappa, og mamma ;)og vi skal kooose oss :))

Nydelige hjerter du har laget. Du koker jo nesten over av kreativitet hehe...
Herlig ;)

Ha en fin søndag
Klem,Kari

http://bestemorsdrommeverden.blogspot..com

 
Lotten

Lotten

9 november 2008 16:39

Oj vad produktiv du är med dina fina hjärtan! Jag tycker dom blir jättefina allihop! Vad kul det låter med ert firande hemma hos er.... vi är mer nedstämda och försiktiga här ;-) Borde ta efter er och fira med pompa och ståt... flaggor och trumpeter - det låter härligt!

Ha en skön söndag!
Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Haust

Haust

9 november 2008 18:20

Så nydelege hjarte! Utruleg fint å bruke gamle broderi og setje dei saman på nye måtar! Det krev berre litt mot å setje saksa i dei, kjenner eg! ;)

God søndagskveld!

http://posidriv.blogspot.com

 
Kathrin

Kathrin

9 november 2008 19:08

Hei!
Så herlig farsdagstradisjon med hatter og fanfarer!
Hjertene er skjønne, og jepp-jepp, jeg digger knappper, jeg med.

Ha en fin søndagskveld. =)

http://dansparoser.blogspot.com

 
Gamlå

Gamlå

9 november 2008 19:35

Nydelig hjerter du har laget. Friske og fine.

Ha forsatt en fin søndagskveld

hilsen Gamlå

http://lundsvagen.blogspot.com

 
Tove

Tove

9 november 2008 20:40

hjertene dine er fantastisk fine! Så delikate og nydelige i farger og mønster.
Og for en historie om faren din som plukket rose til moren din om sommeren.... for en mann! Finnes nok ikke mange slike.

Ha en fortsatt fin søndagskveld!
klem

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

9 november 2008 21:35

Hei Kari
Takk for koselig hilsen. Håper du fikk en fin kveld! Når jeg prøver å komme til bloggen din via linken på kommentaren går det ikke. Får prøve å finne deg på andre måter. Klem fra Kaspara

Hei Lotten
Det er aldri for seint! Neste bursdag eller morsdag/farsdag kan dere jo virkelig slå til med flagg, fløyter og utkledning!
Gøy du likte hjertene. Nå er gjestene reist hjem, og jeg har tatt med kaffekanna opp på arbeidsrommet og slapper av med litt blogging. Ha en fin kveld/natt! Klem fra Kaspara

Hei Haust
Ja, broderier fra loppis er jo bare såå herlig. En kommer jo til dekket bord da, når noen andre har sittet og gjort det møysommelige arbeidet. Jeg har visst ingen skrupler med å klippe i broderier. Det er lett som en plett!! Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Hei Kathrin
Ja, det er gøy å sprite opp hverdagen litt.
Gøy du likte hjertene. Lager opp til julemarkedet nå. Knapper er storveis!! Ha en fin kveld, Kathrin! Klem fra Kaspara

Hei Gamlå
Tusen takk for det! Gøy å se om noen kan like de, for jeg har tenkt å ha de i boden på julemarkedet. Ha en nydelig kveld! Klem fra Kaspara

Hei Tove
Ja, pappa var en sååå romantiker!!! Ingen kjæreste jeg har hatt har jo helt klart å matche han da!
Så moro at du likte hjertene. Dette er jo litt barometer på hva som kanskje kan gå på julemarkedet også da. Ha en fin kveld! Skriver en mail til deg i morgen tidlig. Ser at kvelden flyr litt fra meg nå. Klem fra Kaspara
http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Jeanette

Jeanette

9 november 2008 21:36

God kveld Kaspara Ü
Så utrolig fine hjerter!..deilige farger.

I morges satt vi å så gjennom navnboken (selv om vi egentlig har bestemt oss), og så "dukket" plutselig navnet Kaspara opp og betydningen av navnet. Synes det passet så fint til deg; "skattsamler"...kan jo selv bestemme hva slags skatt(er) man samler inn Ü
* Jeanette *

http://frydogdesign.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

9 november 2008 21:41

Hei Jeanette
Det er så morsomt at folk kan like hjertene. Ser ut som jeg må lage flere av disse til julemarkedet,ja. Så artig å få høre betydningen av navnet Kaspara!! Jeg visste ikke fra før hva navnet betydde. Skattsamler passer supert! Det er jo nettopp det jeg gjør når jeg tråler loppemarkeder. Ha en nydelig kveld! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

10 november 2008 08:12

Gog morgen :)Endelig tid til en titt inn til deg..Gårsdagen gikk med til å kjøre bil, slenge inn et innlegg på styrten og se på Robinson :) Så herlige hjerter du har sydd!! !! Nyyydelige farger!!! Akkurat sånne hjerter som jeg faller pladask for!
Og så mange du har sydd da ;)Gleder meg til julemarkedet ditt! Jeg kommer til å stå først i køen ;)Hvor ble det egentlig av denne helgen? Den gikk så altfor fort..
Man koser seg med at det er fredag og svisj så er det mandag igjen..Ha en fin mandag!!
Klem fra Kardemomme :D

http://husetvedbekken

 
Maria

Maria

10 november 2008 08:24

Hej!
Så många fina hjärtan du syr. Jag tycker mycket om kombinationen av tyger.

http://jagblommar.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

10 november 2008 09:02

Heisan Kardemomme
God morgen til deg og! Helgedager flyr dobbbelt så fort som andre dager. Gøy du likte hjertene. Skal fortsette å sy hjerter i dag pluss montere noen hvite kremmerhus med brodert rødt hjerte på. Har en haug av de. Det er skikkelig ruskevær. paraplyen vrengte seg og gikk dukken da jeg fulgte ungene. Kom hjem våt som en bikkje og nå koser jeg med varm kaffe og tørre klær. Ha en spenstig dag! Klem fra Kaspara

Hei Maria
Var nettopp innom bloggen din og beundret den utrolig finne settehylla di. Så fin, så fin!! Moro du liker hjertene og stoffkombinasjonene. Tro om det er like ruskevær i nord-Sverige??? Her er det DET innekoseværet. Skal fortsette med hjerter nå. Ha en fin dag! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Brigg

Brigg

10 november 2008 09:18

Hihihi..er også på skiltjakt. Et med rødt i seg. Helst enveiskjøringsskilt. Du har et skilt fra før sant?? syns jeg kan huske jeg har sett det. Jeg finner ikke noen skilt med farger. Hehe.. vittig. Din mann er redd du en dag kommer hjem med det..hihi.. Jeg håper derimot at det ikke forsvinner og at det får nytt liv i hjemmet ditt!! Jeg har en rund mursteinslignende sak jeg har lyst å knabbe med meg.. har lagt der leeenge. Så tenkte jeg skulle hente den en kveld:-). Alt vi drar inn i huset altså!

http://briggslekehus.blogspot.com

 
Mina

Mina

10 november 2008 10:29

Hei Kaspara!

Så koselig med kommentar:)
Jeg har prøvd å legge inn kommentar her flere ganger, men det har aldri gått.. Så, vi prøver igjen:)

Du har en helt fantastisk blogg og et nydelig hjem! Jeg blir så inspirert hver gang jeg stikker hodet inn hos deg!

Så søte hjerter du har laget! Jeg har tenkt til å lage hjemmelagede julegaver i år, og da skal jeg bruke en del av loppisstoffene mine:) Er så koselig med det som en har laget selv. Koselig å gi bort, og koselig å få:)

Ha en glad høstdag du også:)

http://www.minasparadis.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

10 november 2008 12:10

Hei Brigg
Det skiltet jeg har sett er et "veiarbeid pågår-skilt". Stilig på et av gutteromma her hjemme. Det jeg har fra før er et 60-sone skilt. Det fant jeg på loppis i Danmark for en tier. Utrolig!!!Jeg svevde!
Håper du får mursteinen vel i hus!!! Det spørs om jeg ikke får ta med bilen en mørk natt om det skiltet ikke forsvinner.....
Ha en fin dag! Klem fra Kaspara

Hei Mina
jeg vet ikke om du fikk mailen fra meg, men grunnen til at kommentarene dine aldri ble vist på bloggen skyldes at jeg jo prøver å holde meg relativt anonym her i bloggverden.
Jeg holdt de tilbake og sendte deg en mail i steden. Fint at det nå er lettere å gi deg kommentar. Ser jo at du nå har endret kommentar-alternativene.
Tusen takk for veldig koselige ord!! Det varmer!!! Enig i at hjemmelagede julegaver er veldig koselig. Selv synes jeg ofte loppisstoffer er mye mer spennende enn de man kjøper dyrt nye. Det er ofte mer morsomme mønstre, også er de gjerne så myke og gode. Nå lysner det ute. Får ta en tekopp og ei brødskive og sy litt videre.
Fortsatt fin dag! Klem fra Kaspara


http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se