Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Oransje i kikkerten!

Av Kaspara - 29 oktober 2008 20:32

Mandag fant jeg to  blomstrete oransje og hvite dynetrekk i en bruktbutikk. Kjente at jeg fikk lyst til å sy noe av dette stoffet med en gang. Det var så innbydende og frodig. Lå bare der og ventet på å bli til noe nytt. Foreløpig er det blitt et par grytekluter og et hjerte. Det skal bli mye mer etter hvert.Fant også en vannflaske med H2O i svarte bokstaver på. Synes den var grafisk fin. Gi meg bokstaver og tall, og jeg er solgt!

I dag har vinteren kommet her. Ungene satte i et hvin og danset krigsdans rundt senga til mannen  min og meg til morgen i dag. "Skal du på jobb i dag, mamma?" spurte eldstemann. Da han hørte at svaret var nei, utbrøt han; "Du er heldig! Da kan du ake i hele dag!"  Vel, snø og akebrett måtte nok se seg tapt for en gammel symaskin......

Men i utestua står en godslig snømann med gulrotnese, steinøyner, fotballskjerf og min pappas gamle hatt. Ungene fikk boltret seg i snøen etter skoletid. Mannen min har byttet til vinterdekk på bilen, og nå kan kong vinter komme på alvor! Ha en lun kveld i stua!

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

29 oktober 2008 20:53

Nice! Orange är det nya gröna, hi, hi, hi. Älskar också bokstäver och siffror.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Lotten

Lotten

29 oktober 2008 21:04

Vilka härliga tyger du har hittat... och vad fint du har sytt av dem ;-) Hjärtat var ju bara såå fint! Vad härligt med snö.... här har det varit en fin höstdag med lite sol!

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Mari

Mari

29 oktober 2008 21:45

Det hjertet var HELT nyyyyydelig!!!!! dån! For noen stoffer!! -og for en flaske! Jeg henger etter på bokstavfronten, men har et aldri så lite prosjekt i hodet. Må bare få lånt en stikksag :)

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Alvorada

Alvorada

29 oktober 2008 21:50

Å, så nydelig! Det hjertet gikk rett hjem her altså. :) Fantastiske farger, og så søtt med den lille heklebrikken. Fineste hjertet jeg har sett! Du er så kreativ!! Skjønner ikke hvordan du finner alle disse fantastiske stoffene dine, du må ha skikkelig radar-blikk. Synes det er vanskelig å finne fine tekstiler brukt, men til helga skal jeg på loppis igjen. Jeg gir meg ikke! Kanskje jeg er heldig og gjør et ekte Kaspara-funn? Jeg hadde jo ihvertfall flaks med den lampefoten. :) Det vatt-teppet på stolen der er også helt utrolig fint!

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

 
Briggs lekehus

Briggs lekehus

29 oktober 2008 22:11

Hihi..ikke sant! Bra ikke alle tråler loppemarkeder og bruktbutikker:-)

Kjempefint stoff! Du finner jammen mye fint stoff altså! Også er du jo en dronning ved symaskinen!

Er det snø hos dere nå altså? Så koselig:-)
Ha en forsatt finfin kveld

http://briggslekehus.blogspot.com

 
Maria

Maria

29 oktober 2008 22:26

Hej!
EN massa roliga inspirerande bilder hos dig! Alltid lika roligt att "hälsa" på här!
Kramar från Maria

http://jagblommar.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilaj

29 oktober 2008 23:01

De färgerna är så härliga ihop! Vilka enormt fina tyger!!!

 
kardemomme

kardemomme

30 oktober 2008 08:19

Ser at du ikke akte hele dagen i går hihihi!! For et herlig oransje stoff du har funnet!!!Gryteklutene ble veldig, veldig, veldig fine og hjertet ble fantastisk!!!
Jeg vet ikke hva det er med meg og hjerter men jeg blir svak helt inn i hjerterota når jeg ser sånne hjerter som du har laget nå og Maria Frk.Fryd syr..Jeg får rett og slett aldri nok av dem! Fin karaffel du fant også! Maken foreslo at vi skulle ta oss en tur i den lokale Røde Kors-butikken i kveld og det passer bra..Vet ikke hvor ofte de får inn varer der, men nå er det noen uker siden sist så man kan jo alltids håpe..Det oransje vatt-teppet er det fineste ever..Ha en fin og kreativ dag..
Klem herfra :)

http://husetvedbekken

 
Tove

Tove

30 oktober 2008 09:31

Ja, skjønner hva du mener med de oransje stoffene:) Hadde nok ikke klart å gått fra dem jeg heller.. Og så syr du så utrolig fine ting med stoffene dine også. Kjempe, kjempe fine grytekulter og et nydelig hjerte:)

klem

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

30 oktober 2008 10:35

Hei tant Grøn
Ja, har du vurdert å konvertere til Tant Oransje????? Herlig med farver i allefall!
Ble så fornøyd med den flasken også. Den gjorde noe med hele det åpne skapet den ble satt inn i. Skal vise det i et bilde en dag.
Ha en fin dag! Klem fra Kaspara

Hei Lotten
Ja, jeg klarer liksom ikke se meg mett på det oransje stoffet. Skal sy mere i dag. Fremdeles er det litt snø her. Ha en fin dag i solrike høst-Sverige!!(?) Klem fra Kaspara

Hei Mari
Takk for koselig kommentar! Stikksag????? Å hjelpe meg, hva er det du har fore nå?????
Ha en glad dag! Klem fra kaspara

Hei Alvorada
Tusen takk for søte ord! Ja, radar-blikket funker bra!! Det er som jeg værer god-saker og styrer rett på i blant. Sender deg radar-lykkestøv og ønsker deg masse hell på loppisen til helgen! Måtte du finne all verdens flotte retrostoffer! Ha en glad dag! Klem fra kaspara

Hei Briggs lekehus.
ja, litt snø ligger her enda. Trodde aldri jeg skulle få komplimentet "dronning av symaskin" der jeg slet meg gjennom symaskintimer på barne og ungdomsskolen. Det var umulig å sy rett, og det var faktisk den værste tekniske anordning jeg visste om! Ha en fin dag! Klem fra Kaspara

Hei Maria
Så koselig at du liker deg her. Nå er det jammen meg masse inspirasjon og glede å hente hos deg også, da! Du var en av de aller første "ikke-hvite" bloggene jeg fant, og jeg ble så lykkelig over å se farver og frodighet. Ha en glad dag! Klem fra Kaspara

Hei Persilja
Ja, ikke sant? Tenk hva du hadde tryllet med dem! Ha en fin dag, persilja!Klem fra kaspara

Hei Kardemomme
Nei, det ble dårlig med aking, innrømmer det. Men jeg er for å leke og lage mer engler i snøen!! Så spennende med jakt i Røde Kors-butikken. Du får gi referat!!
Skal sy flere hjerter i dag. Gøy du likte dem. Ha en glad dag! Det er meldt strålende sol til helgen! Klem fra kaspara

Hei Tove
Tusen takk for hyggelige ord! Tror jammen meg jeg skal sy noen hjerter til julemarkedet og. Det ser ut som noen kan like dem. Ha en glad dag! Klem fra kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Haust

Haust

30 oktober 2008 14:05

Så friskt det ser ut! Herlege fargar mot kvit bakgrunn! Høyrest koseleg ut å sitje inne med summande symaskin i vintervéret! :)

http://posidriv.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

30 oktober 2008 15:26

Hei Haust
Takk for besøket og kommentar! Ja, det var virkelig kos å sitte ved symaskinen i snøværet. Håper det er greit at jeg linker deg. Må jo stadig en tur innom til deg. ha en glad dag! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
gamlå

gamlå

30 oktober 2008 20:11

Heisann og takk for koselig kommentar i bloggen min. Har sittet og lest i dine innlegg her og vil si at jeg har storkost meg. Liker veldig godt bloggen din .

ha en fin kveld
hilsen Gamlå

http://lundsvagen.blogspot.com

 
Jeanette

Jeanette

30 oktober 2008 20:35

Åååå...så kule stoffer!!

Fant ut at far i huset ikke kunne ha rosa strømpe lenger he he...selv om julemarsipanen smaker vel det samme Ü Kanskje en god idé som farsdagsgave?
*Jeanette* Ü

http://www.frydogdesign.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

30 oktober 2008 21:04

Hei Gamlå
Tusen takk for koselige ord!!! De ble jeg glad av.Håper det er i orden at jeg linker deg, for jeg tar meg ofte en tur innom deg. Ha en avslappende og god kveld! Klem fra Kaspara

Hei Jeanette
Ja, du kan tro jeg var rimelig fornøyd, da jeg fant disse glade stoffene.
En skikkelig strømpe til far er et godt farsdagstips. Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se