Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

En tur innom kjøkkenet

Av Kaspara - 27 oktober 2008 10:22

Reduserte vikarjobbinga på skolen litt, og fram til torsdag har jeg fri. I dag bobler jeg over av lyst til å gjøre tusen ting. Tiden fram til å hente barn på skolen går imidlertidig lynfort, og jeg er ofte forundret over hvor lite jeg får rukket. Skal  prøve å få sydd litt i dag, må handle matvarer, få litt styr på huset, vaske tøy  og bli med eldstemann på fotballtrening klokka fem.

Ja, og så tenkte jeg kanskje jeg skulle gå innom en bruktbutikk jeg liker å rumle rundt i innimellom.

Solen stråler her, og det er verdens beste oktobervær. Forrige mandag striregnet det. Husker det fordi eldstemann går på fotballtrening ute på mandagene, og for en uke siden kom han hjem fire kilo tyngre av søkkvått treningstøy. I dag blir det flott å sparke ute og flott for oss foreldre som gjerne er sosiale på sidelinja.

Fløy litt rundt og fotograferte i heimen i går, og i dag legger jeg ut noen kjøkkenbilder. Da mamma flyttet fra eneboligen sin og over i leilighet for noen år siden, fant vi noen spennende gamle aviser på loftet. To av disse henger innrammet på kjøkkenet som du ser. Begge er fra før jeg ble født; 1960. Det morsomme med den ene er at det er dagen etter at John F. Kennedy har vunnet valget i USA, og dette er hovednyheten. Den andre avisa er det et bilde av faren min i. Det er en avis fra Gotland, hvor han hadde vært med å føre det største skipet som til da hadde ankommet en gotlandsk havn.

Ungene synes det er spennende med disse avisene. Det ene er jo den bestefaren de aldri fikk møte, men som de har hørt så mye eventyrlig om og det andre er en  amerikansk president som ble skutt på åpen gate.

På det ene bildet kan dere skimte den røde bollefranslampa fra tidligere  i stuevinduet. Jeg maler mange lampeføtter for tiden. I vaskekjelleren har jeg rene lille bedriften. (fnis)

Ha en dag fylt med glade øyeblikk!


 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

27 oktober 2008 11:21

Men vilka trevliga bilder du bjuder på! Jag älskar alla de där små detaljerna mot allt det vita. Jag skall in till närmsta stad idag och handla lite....

Ha en skön dag! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

27 oktober 2008 11:36

Kjøkkenet ditt er altså så flott!!! Moro med de gamle avisene..Sånne ting har en stor affeksjonsverdi..Alltid gøy med nye bilder fra deg!! ser at programmet ditt er fullt i dag så jeg sender en mail i stedet for å ringe..Ville egentlig bare bekrefte lørdagen, men sender mail og så treffes vi på lørdag og kan skravle alt vi orker :))
Kos deg med alle prosjektene dine i dag..
Misunner deg som er hjemme :)

http://husetvedbekken

 
trollpackan

trollpackan

27 oktober 2008 13:01

Första gången jag är in här och hälsar på! Vad fint du har det!

http://trollpackan

 
rosalucia

rosalucia

27 oktober 2008 16:23

Jättefin hylla med böckerna, det ser SÅ hemtrevligt ut!!! Man vill komma direkt..

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

27 oktober 2008 17:53

Hei Lotten
Ja, det gjør godt med litt farve mot det hvite, synes jeg. Vi er vel rød-rosa både du og jeg ?? Skal du handle noe spennende i dag da, ikke bare melk og brød ?? Ha en herlig mandagskveld! Klem fra Kaspara som øyeblikkelig skal hente eldstemann på fotballtrening

Hei Kardemomme
Takk for kommentar. Har mailet deg. Ha en nydelig kveld! Klem fra Kaspara

Hei trollpackan
Så morsomt at du stakk innom og at du likte deg! Ha en fin mandagskveld! Klem fra kaspara

Hei rosalucia
Takk for to koselige kommentarer! Hiv deg i bilen eller på toget og kom; så setter jeg på kafffen!! Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Briggs lekehus

Briggs lekehus

27 oktober 2008 19:25

Det er bare så kjekt når du legger ut bildet av hjemmet ditt. Det er så flott!! Inspirerende..

Ha en finfin kveld:-)

http://briggslekehus.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

27 oktober 2008 20:12

Tusen takk for det! Så fint at du synes det er inspirerende!! Som sagt så tok jeg en del bilder i går, så det kommer vel mer i dagene framover. Ha en avslappende kveld! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
MAri

MAri

27 oktober 2008 20:36

Åh, for et koselig kjøkken!HErlig med den store tallerkenhylla, og lampa over bodet er en Ikea-klassiker av beste slaget! Jeg vil se MER!! Samtidig er det jo litt spennende at du holder litt tilbake sånn at vi hele tiden blir presentert for nye rom :)

HA en super kveld!

Klem M

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
ingridmarie

ingridmarie

27 oktober 2008 21:42

Så fiiint du har det Kaspara! Må sei at eg var innom tidlegare i dag, men hadde ikkje tid til å legge igjen kommentar så lenge ungane var vakne:) Men no var eg altså innom igjen og fekk nyte både kjøkkenet og utestova di! Så fint med alt det fargerike innimellom det lyse! Føler meg reint heime:) Varm helsing ingridmarie

http://denhemmeligehagen-ingridmarie.blogspot.com

 
Jeanette

Jeanette

28 oktober 2008 07:47

Så hyggelig kommentar å få på en tirsdags morgen:) Så koselig kjøkkenkrok...og så liker jeg godt den hvite gangen din!
* Jeanette *

http://www.frydogdesign.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

28 oktober 2008 23:25

Vilket mysigt kök du har. Gillar din tallrikshylla skarpt!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

29 oktober 2008 10:57

Tallerkenhylla har svigerfar snekret og før rommet den tallerkner. Synes jeg fikk litt mer farve i den med bøker. Ja, jeg må ha litt på lager vet du, og ikke bare vise hele huset tvert. Ha en fin dag, Mari! Klem fra Kaspara

Hei Ingrid Marie
Så koselig at du føler deg hjemme! Det er et godt tegn! Ha en glad dag! Klem fra kaspara

Hei Jeanette
Koselig at du stikker innom! Tror jeg er inspirert av alle dine oransjetoner i bloggen og sitter og syr ulike ting av et blomstert oransje stoff akkurat nå. Ha en glad dag! Klem fra kaspara

Hei Tant Grøn
Prøver å linke deg , men slet litt . Må prøve igjen. Takk for haugen av koselige kommentarer. Den hjerterekka er fra perlebrett som ungene har laget. Ha en Fin dag! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se