Direktlänk till inlägg 25 oktober 2008

Drømmen om hvitt gulv i gangen i 2.etasje

Av Kaspara - 25 oktober 2008 16:07

Har funnet fram et par bilder fra gangen i annen etasje. Den er romslig og god, og ungene leker seg ofte med ball der. Vi hadde vært på visning i mange gamle hus, da vi forelsket oss i dette. En ting vi likte var at det var så lyst og åpent i annen etasje. Vi hadde vært i mange mørke kronglete annen etasjer. I oppgangen er det et stort vindu til hagen som gir masse lys inn. Da vi flyttet inn var det lindegrønn strie på veggene over den hvite brystningen. Vi malte veggen over brystningen i lys antikk, en lysfarve jeg godt kan like. Det jeg imidlertidig drømmer om er å male gulvene i gangen lyse, slik de er inne på soverommene. Da må vi nok slipe de ned først, for nå er de lakket. På de hvite gulvene drømmer jeg om farverike plastmatter som spriter opp. Tror det ville bli fint.

En ting jeg er glad i oppe i gangen er ulike perleting fra ungene hengt på ei snor. Over den brune kommoden som egentlig var tenkt malt, prøver jeg også samle litt barnekunst. Den røde lampa er loppisfunn.

I kveld skal mannen min og jeg til venner og ha barnevakt. Har bestemt oss for å la bilen stå, så vi kan kose oss med vin til maten også. Barnevakten vår er ingen ringere enn søte mamma som er 86 år. Hun er så sporty at hun ankommer med tannbørste og sovepiller og ligger over til i morgen. Synes det er utrolig flott av en så  moden dame i alder. Ungene gleder seg til å våkne opp med bestemor, og at vi skal spise god frokost med henne.

Ha en fin lørdagskveld du også!


 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

25 oktober 2008 17:16

Men vilket härligt hus ni har! Det är jättefint som det är... men jag förstår din längtan att måla ljusare golv ändå;-) Min mamma har gjort det på ett par golv på landet och det är såå fint och ljust! Ha en riktigt mysig kväll med mannen!

http://ornnastet.blogspot.com

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

25 oktober 2008 18:31

Åh - så lyst, deilig og hvitt. Det er noe helt spesielt med hus som har en gammel sjel. Det er jo superfint sånn det er nå, men jeg også synes hvite golv er fantastisk vakkert. Ønsker deg en flott kveld jeg ;0). Kose deg.

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Mari

Mari

25 oktober 2008 20:56

Mal,mal mal!!! Vi har samme type gulv i 2.etasjen her, og det skal med tid og stunder males sand (samme som 1.etasje) Jeg elsker perlerekka, og superstilig å samle barnekunsten på veggen over kommoden :)

Ha en super kveld! Mamman din må jo være kanonsprek!

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
gamlå

gamlå

25 oktober 2008 23:26

Heisann og takk for koselig kommentar hos meg!! Så koselig hus du har og gangen og det du viser er bare så fint så fint.
Hilsen Gamlå

http://lundsvagen.blogspot.com

 
Tove

Tove

26 oktober 2008 07:40

Kjempeflott gang! Og så mye fint du har i den:) På et av dine tidligere innlegg skrev jeg om at nå måtte jeg kjøpe meg bokstaver for det er så fint hos deg. Etter fet har jeg ikke kjøpt bokstaver, men funnet ut at jeg har en del H'er i forskjellig form:) Men den store i gangen din.. kanskje jeg må ha noen tall også:) Og skiltet og og og, ja, i det hele tatt en perfekt gang. Syntes også det var veldig fint med gulvet som det var, selv om jeg skjønner ideen, tanken din med å male hvitt.
Håper dere koste dere alle sammen i går, både dere og barnevakten og barna:)

Ha en flott søndag!

klem

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

26 oktober 2008 08:35

Hei Lotten
Ja, nå har jeg laget eggerøre og kokt kaffe samt satt på ovnen til å varme rundstykker. Barnevakt mamma og mannen min sover enda. Ungene har selvfølgelig vært i farta lenge.
Gulvet i gangen oppe er sikkert mest praktisk slik det er med masse unger flyende opp og ned. Alikevel hvitt med nydelige farvede plastmatter.........kommer ikke bort fra det.....Ha en nydelig søndag! Klem fra Kaspara

Hei Nina
Ja, det var deilig da det ble lyst oppe i gangen. Vi levde noen år med den lindegrønne strien og prioriterte andre prosjekter.
I dag er det blitt søndag, og vi storkoste oss i går kveld. Fantastisk mat av mannen til venninnen min og mange kjente koselige folk. Ha en flott søndag! Klem fra Kaspara

Hei Mari
Ja, det hadde vært kjekt om jeg bare hadde kunnet svingt malepenselen med en gang, men det er slipinga først da.... Jeg er også så glad i perlerekka ungene har laget. De har perlet ekstremt mye i åras løp. De er som moren; liker å sitte og lage ting. Ja, gamle mamma er unik! Ha en glad søndag! Klem fra Kaspara

Hei Gamlå
Takk for det! Så koselig at du kom innom igjen! Ha en herlig søndag! Klem fra Kaspara

Hei Tove
Takk for koselige ord! Ja, vi storkoste oss. Barnevakten og mannen min sover enda. Nå skal jeg gjøre frokosten ferdig. Ekstra god frokost skal det bli til barnevakten!!!
Ha en flott dag! Klem fra Kaspara
http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Kardemomme

Kardemomme

26 oktober 2008 12:17

Heiiiii!!!! Jeg var inne hos deg i går kveld og skulle kommentere..Egentlig satt jeg med papirklipp og ville vente med å blogge men da jeg så de fine bildene av den fantstiske gangen MÅTTE jeg bare skrive litt..Men dengang ei..Plutselig ble det mørkt her..VELDIG mørkt!! Da vi tittet ut så vi jo at resten av nabolaget var rammet også..Slik endte lørdagskvelden vår..Satt her i mørket uten kontakt med omverdenen..
Usannsynlig deilig å få tilbake nettet nå altså..Gangen din er altså så utrolig fiiin!!! Lekre detaljer..Passer fantastisk godt med hvitt og i et gammelt hus er stemningen helt annerledes enn i nye hus..
Lekkert med alle bokstavene du har..
Gulvet deres er flott, men hvitt blir sikkert super-flott!!!! Vi har hvit trappegang men trappetrinnene er brune og de skal definitivt bli hvite etterhvert..
Håper dere hadde en fin kveld i går og så får dere ha en fin dag i dag alle sammen!
Stor klem herfra :) PS! Jeg digger factory-style og skulle gjerne hatt mye mer stål, høyt under taket og kino-lyskastere i taket-

http://husetvedbekken

 
Maria

Maria

26 oktober 2008 19:44

Vilket vackert hus ni verkar ha! Är det gammalt?? Tänk va läckert med ett högblankt vitt golv! Ser fram emot att få se förändringen ;)

http://galtoroad

 
Kaspara

Kaspara

26 oktober 2008 20:15

Hei kardemomme
Nei, men så stusselig å bli mørklagt en lørdagskveld da! Eller dere tente sikkert hundrevis av stearinlys????
Ja, vi får se om vi ikke får ordnet det gulvet etterhvert. Synes det bryter så veldig med resten slik det er nå. Faren er jo at alt vil synes bedre på et hvitt gulv, og med unger som flyr ut og inn og opp på do vil det nok ikke holde lenge etter en vask..sukk..Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Hei Maria
Selv ble og er jeg fremdeles forelsket i dette huset, som jeg synes har mye sjel og sjarm. Det er fra 1930. Ja, jeg ser et slikt lyst, delikat gulv foran meg med glade plastmatter. Håper du har fått masse ny energi i helgen og hatt det bra! Ha en fin arbeidsuke! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

26 oktober 2008 21:40

Sporty mor du har :-) Hvor herligt hun stiller op sådan for dere.

Dernæst - lækker overetage. Det ser rigtig hyggeligt ud, og jeg kan forestille mig gulvet malt hvidt og farvestrålende tæpper / måtter. Glæder mig til at se det, hvis du beslutter dig for at gøre det.

Klem maria

http://marias-sted.blogspot.com

 
Briggs lekehus

Briggs lekehus

26 oktober 2008 22:25

Drømmer om hvite gulv jeg og... men nå drømmer jeg om hjemmet ditt!! Så flott! Suger til meg hver minste detalj!

http://briggslekehus.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

28 oktober 2008 23:26

Älskar att se bilder från ditt hem, det är så fint! De där hjärtana som hänger på ett snöre på väggen, är det pärlplattehjärtan?

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se