Direktlänk till inlägg 24 oktober 2008

Serviettringer og industriell inspirasjon

Av Kaspara - 24 oktober 2008 17:48

I "Boligliv" fant jeg en gang et morsomt lagetips; serviettringer. Det hele er så enkelt som å kle avklipte doruller eller tørkeruller med lekre stoff. Har tenkt å gjøre det en gang ; finne fram frodige retrostoffer eller annet fint stoff  å kle det som i utgangspunktet er søppel. Kanskje kan det være en ide for noen andre også ? Eller noe en kan ta med barna på å gjøre?

Viser også et bilde med industriell inspirasjon. Jeg er litt fascinert av ting med industrielt preg. Så er det jo flotte bokstaver på bildet, hvilket gjør meg ør umiddelbart! Vifta er også SÅ sjarmerende, synes jeg.

Gleder meg ekstra over fredag i dag, siden jeg har jobbet masse denne uka.

Ungene har hjulpet meg å rive ost til pizza og nå skal jeg snart kjevle ut deigen. Far i huset jobber ekstremt mye for tiden, men er ventet hjem om ikke altfor lenge. Fredag betyr jo også " Skal vi danse?" på tv, og vi gleder oss! Ha en bedagelig fredag!

 
ANNONS
 
Gamlå

Gamlå

24 oktober 2008 19:51

Ser man det!! Så flotte serviett ringer du har tryllet frem. Likte veldig godt stilen i det andre bilde du også viste her jeg:).
Du forstår det at jeg ikke helt har klart å bestem meg for hvilke stil jeg vil legge meg på. Er nok en av dem pr. idag som har det lyst med blanding av gamelt og nytt, MEN er er også veldig glad i farger. Ikke lett dette her. Det samme er med arbeidslivet i en alder av 42 så vet jeg fremdeles ikke hva jeg egentlig vil bli leeeeeeeeeer men det er sant.
God helg til deg fra Gamlå som titter titt og ofte innom deg!!

http://lundsvagen.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

24 oktober 2008 20:00

Underbar servettringar! Tänk att något så enkelt kan bli så snyggt! Ha en skön helg! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

24 oktober 2008 21:19

Hei Lotten
Ja, det er kjempemorsomt når nærmest verdiløst materiale får en funksjon og blir så estetisk fint.
Ha en skjønn helg, du også! Klem fra Kaspara

Hei Gamlå
Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Apropo stil tror jeg at jeg har innfunnet meg med at jeg er helt szicofren, og at en slik miks kanskje kan bli personlig og morsom. Som deg liker jeg mye hvitt, men er avhengig av farveklatter. Liker gammelt og nytt og industrielle ting. Kan drømme om farvesterke tapetserte eller malte vegger osv. Kjenner også det med arbeidslivet igjen. Er akkurat der jeg også. Hva skjer med oss etter fylte førti? Blir det liksom en statusgjennomgang for å reflektere om en bruker livet slik en vil?`Jeg vet heller ikka hva jeg vil bli lenger! Ha en herlig helg! Klem fra kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
fru.vims

fru.vims

24 oktober 2008 21:54

heien på deien.

tror du ikke det hjelper med noen frekke rysjer på slangen heller? ;) hehe

stilige doruller! veldig god ide igrunnen, så lenge man behandler dem pent, så de ikke knekker...men det funker kanskje bra med stoff på...kan jo bruke decoupage og servietter også...

maaaange muligheta!

god helg til deg og familien!

klem

http://fru-vims.blogspot.com

 
Briggs lekehus

Briggs lekehus

25 oktober 2008 13:07

Smart tips ang serviettringer! Jeg er også veldig glad i det industrielle, og er som deg litt schizo ang stil. Liker så mangt.. blir desto mer i handleposen av slikt;-). Samtidig mener jeg at det meste kan kombineres om man bare liker det godt nok;-) Ha en super helg!!

http://briggslekehus.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilaj

25 oktober 2008 15:05

Oj, så fint!!! Och enkelt! Smart!

 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

26 oktober 2008 21:37

Sikke en god ide, den vil jeg forsøge at huske på. Det er ofte det enle der er det bedste :-)

Klem.

http://marias-sted.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se